PlayStation Gran Turismo Sport

• Thread starter Thread starter Red Ѵ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
i1juUYMctT1Wgz-638x269.jpg

نام بازی: Gran Turismo Sport
استدیو سازنده: Polyphony Digital
طراح: Kazunori Yamauchi
ناشر: Sony Computer Entertainment
پلتفرم: PlayStation 4
سبک: Real Driving Simulator

1yhuzjrx8j5xkp3t4vlr.png

• نام بازی، Gran Turismo Sport خواهد بود
  • دارای سه مود، «کمپین»، «اسپورت مود» و در آخر «آرکید مود»
  • در حد یک نسخه اصلی در سری بازی خواهد بود
  • افزایش قابل توجه عناصر بصری و اللخصوص صداگذاری
  • نسخه‌ای که سازنده بازی یعنی «پولیفونی دیجیتال» مدت زمان طولانی بدنبال آن بوده و برای چندین سال آپدیت خواهد شد
  • بتا در فصل بهار برای علاقه مندان بر روی PSN قرار خواهد گرفت
  • بازی در سال 2016 عرضه خواهد شد
  • توجه زیاد به بخش آنلاین
  • پشتیبانی کامل از PSVR یا همان دوربین واقعیت مجازی سونی
  • با استفاده از خودرو های سازنده محبوبتان از آن‌ها حمایت می‌کنید
  • شما در بازی نماینده کشورتان خواهید بود
  • در کنار قهرمانان واقعی مسابقات اتوموبیل رانی، مسابقه خواهید داد
  • قرارداد 100 ساله با FIA Champions

آپدیت:

emolad4pmvv3fk1j9c3b.png

e02or2h76oys8war4vhj.jpg

Alfa Romeo 4C '15
Alfa Romeo 4C Gr.3 (S)
Alfa Romeo Mito N-Series

x79882nmpddl6xs2b3kq.png

Alpine Vision Gran Turismo Gr.1

9wedkxor91t0rsf8fv20.jpg

Audi R18 TDI (Audi Sport Team Joest) '11
Audi R8 LMS (Audi Sport Team WRT) '15
Audi TTS Coupe '15

ksim1ms4ybutacdz7vde.jpg

Aston Martin One-77 '11
Aston Martin V12 Vantage GT3 '12

uucqh43vzz2m9ce7b3lm.png

BMW Z4 GT3 '11
BMW M4 Coupe '14
BMW M4 Coupe '14 Safety Car
7k27ninswprodtxujgdm.png

Chevrolet Corvette Stingray N-Series
Chevrolet Corvette C7 Gr.3

5nqavjnv85b3knvk2c2g.png

zb7mb84xym1g4a5yfhjv.png

Dodge SRT Tomahawk Vision Gran Turismo Gr.1
Dodge Charger SRT Hellcat '15

ute5rcliffydhawfc65o.png

Ferrari LaFerrari '13
Ferrari 458 Italia GT3 '13 (S)

0iv67ephnzp7v263yf2a.png

Ford Mustang GT Premium Fastback '15
Ford Focus ST '15 N Series
Ford Mustang GT Group B Rally Car​

1f06zrs8ad8ozov2qjwj.png

zup6vyiq2jy6bfkr37z5.jpg

Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo

0hjmpnvbryhr626xdzu3.png

Jaguar F-Type Gr.3

5edwyfbzyz60flvm2cqb.jpg

Lamborghini Veneno '13

grd0xo3vu3ebagtwm214.png

Lexus RC-F
Lexus RC-F Gr.4

5jeh60k9hk2dghn5ikrx.png

Lotus Evora '09

vtg7fme3pinkn5imensk.jpg

Mazda LM55 Vision Gran Turismo
Mazda LM55 Vision Gran Turismo Gr.1
Mazda Roadster S (ND) '15
Mazda Roadster S (ND) '15 Gr.4
Mazda Roadster S (ND) N200

gf1kloy0b5qn5ht0ayjm.png

McLaren 650S GT3 '15

oe5m8e3dtiwyzgl8498f.jpg

Mercedes-Benz SLS AMG GT3 '11 (S)
Mercedes-Benz Mercedes-AMG GT S '14
Mercedes-Benz Mercedes-AMG GT S '14 Safety Car

rcka1xkxjp2mkwk1n80r.png

Mitsubishi Lancer Evo X Final Edition Gr.3
Mitsubishi Lancer Evo X Final Edition Gr.4
Mitsubishi Lancer Evo X Final Edition Group B Rally Car
Mitsubishi Lancer Evo X Final Edition

rgzda6r5nl0xvaoqe1uc.png

Nissan GTR '17
Nissan GT-R Nismo GT3 N24 Schulze Motorsport '13
nrl64r7d0c9h0o7y5t15.png

Peugeot 908 HDi FAP - Team Peugeot Total '10
Peugeot 208 GTi '15
Peugeot Vision Gran Turismo Gr.3

v69n3jzbeo0sqlu3rljn.png

Renault Megane R.S.
Renault Sport R.S.01 GT3

sh77ekl2zkubpp7ynhtx.png

Subaru WRX Gr.3 (S)

jvzymiczxnsuu83vk2wq.png

Toyota TS030 Hybrid '12
Toyota FT-1 Vision Gran Turismo Gr.3

ol1pmnwuj0pgzpe4iwhr.png

Volkswagen GTI Vision Gran Turismo Gr.3 (S)
Volkswagen GTI Vision Gran Turismo Gr.B Rally Car
Volkswagen Golf VII GTI '14

w2wxbbde9r64xenkmaaz.png

** با آمدن اطلاعات رسمی آپدیت می‌شود **

dh0qsa82m7h2n5g1i4ci.png

9uc57hbkczvglq2fu4vm.png

0hc4i2e8622yjfy1bsfo.png

تریلر معرفی بازی:

Gran Turismo Sport

با تشکر از:

احسان عزیز و گل @Kaine

آخرین ویرایش:
@Romell
حرفهات درست امین جان
من هم قبول دارم که کریر مهمترین بخش سری GT بود و هست. به نظر من تو نسخه 7 که تو آینده میاد 100% حضور قوی داره.
اگه با حوصله کامنتها رو میخوندی من چندبار گفتم که مشکل GT بخش کریر نبود، بلکه این کریر اینقدر خوب بود که گیمر دیگه رغبت نمیکرد به بخش آنلاین سر بزنه.این مورد رو خودم بارها و بارها دیدم.
تو بچه های اینجا هم بارها گفتن که کل تجربه ای که از GT داشتن بخش کریر بوده و اصلا آنلاینش براشون مهم نیست.
در مورد مقایسه با Street Fighter هم چندتا اشتباه میکنی:

1- اینکه اصلا و ابدا کریر GT رو نمیتونی با مثلا بخش داستانی بازی مثل SF مقایسه بکنی، هم از لحاظ وقت گیر بودن این بخش و هم درگیر کننده بودنش.
باز هم تکرار میکنم :
به نظر خیلی از پلیرها بعد از اینکه بخش کریر GT رو به اتمام رسوندن، میتونن بگن که یک تجربه کاملی از GT رو داشتن و اصلا نیازی به بخش رقابتی نیست.
آیا در مورد SF میشه همچین چیزی گفت؟ اصلا خنده داره همچین حرفی.
توجه به اینم بکن که تو SF قسمت آفلاین 2 نفره داره که اون هم قسمت رقابتی بازی هست.
تو GT که دیگه همچین چیزی نداریم و اصلا پیاده کردنش(Split Screen) هیچوقت جای رقابت آنلاین رو نمیگیره.
علاوه برا ین SF V همون موقع لانچ پرا از اشکال بود به قدری که بچه ها یادمه میگفتن که انگار بازی آماده نبوده و ناقص ریلیز شده، حتی از نت کد بازی ایراد میگرفتن.اینها چیزهائی که تو خبرا میخوندم ویادمه.
همه اینها + نبود بخش داستانی مزید بر علت شده بود که طرفدارها واقعا ناراضی باشن. واقعا همون بخشهائی هم که ارائه میکرد پراز مشکل بود، چه برسه به نبود کریر.

خب اگه بخوایم این راه رو بریم ، من تو پستهای قبلی از R6 Siege اسم بردم، نبود بخش داستانی تو R6 مهمتر بود یا SF ؟
الان کی میتونه بگه که Siege بازی بدیه،همه رو ناامید کرد ؟
اگر به سری از طرفدارها بیخیال بازی شدن که من هم جزوشون بودم، چندین برابر اون رو پلیر جدید جذب کرد، جوری شد که منم بعد از 3-2 ماه خریدمش و انصافا عالی کار کردن.درصد بالائی از فن ها هم بهمین شکل برگشتن، الان کلن دارن و مسابقات و...

2 - اینکه SFV شماره پنجم از بازی و سری اصلی هست، که خب تا اونجائی که یادمه نسخه های اصلی همشون بخش سینگل پلیر رو داشتن،تو میکرو هم یادم میاد که داشت(اگه اشتباه میکنم تصحیح کن)، غیر از چندتا زیر مجموعه.
اما ما اینجا با Gran Turismo Sport طرفیم، بازی شماره دار نیست و تمرکز روی بخش آنلاین هست.

مشکل اصلی اینجاست که P.D بعد از 4-3 سال که از نسل میگذره هنوز یدونه GT شماره دار نداده بیرون و اومده با این ورژن اون کورسوی امید فن ها رو که چشم به یک نسخه کریر دار درگیرکننده داشتن رو ازشون گرفته.

بارها خود یامائوچی اذعان کرد که میشد اسم این نسخه GT7 باشه چون همه عناصر نسخه اصلی رو داره غیر از بخش کریر. اونهم به همین علت مقایسه شدنش با شماره های قبلی و همین مسائلی هست که تو این تاپیک سرش بحث میکنیم.
مهم اینه که ما نباید زود قضاوت بکنیم و از الان فاتحه بازی رو خونده حساب کنیم، اگر این راه رو استودیوهای خیلی کوچکتر رفتن، پس P.D هم میتونه این راه رو بره.
این راه هم چیزی نیست جز ارائه تجربه مسابقه با هوش واقعی!
و همینطور انتقال حس زیبای با هم بازی کردن بجای تنها با یک AI نه چندان با هوش! سروکله زدن.
ان شاالله نسخه 7 هم رو Neo میاد و کریر هم داره:D، طرفدارها هم با تجربه ای که از GTS کسب کردن، خودشون انتخاب میکنن که کدوم بخش براشون مهمتره.

آخرین ویرایش:
اگه به بحث رقابتی باشه که بازی های فایتینگ که اصلا خوراکش بازی یوزر با یوزر هستش ولی همون بازی های فایتینگ بخش کریر و آفلاین خوبی دارن و بهشون اهمیت میدن و در ضمن بازی استریت فایتر آخری با این که عالی بود ولی به خاطر نبود بخش آفلاین غنی گیمر ها و منتقدین حسابی از خجالت این بازی در اومدن و سازندگان بازی هم اعلام کردن که اصلا فکرش رو نمیکردیم طرفدار های انقدر به بخش داستانی و آفلاین اهمیت بدن ( جان خودتون و شما هم گفتین و ما باور کردیم ) سازندگان استریت فایتر هم میخواستن گیمر ها رو به زور بچپونن تو بخش آنلاین ولی دیدن که آخرش چی شد و امیدوارم این بلا سر این GT جدید نیاد !!!

البته داستان SF V خیلی با GTS فرق میکنه :D SF V بخش های آفلاین رو حدود یکی دو ماه قبل از ریلیز بازی معرفی کرد ولی به خاطر تصمیم اشتباه کپکام برای رسوندن بازی به Pro Tour بازی رو سریع قبل از شروع مسابقات ریلیز کرد :D (یعنی داخل بازی گزینه های چمیدونم بخش داستانی و فلان بخش های آفلاین و اینا بود ولی روش که میرفتی زده بود در دست احداث و این حرفها :دی) و گرنه هدف از SFV هیچ وقت تولید یه بازی صرفاً آنلاین یا چپوندن ملت توی بخش آنلاین نبوده و نیست :D فایتینگ ها عموماً یه نسخه ی Vanilla دارن که روی آرکید ها عرضه میشه و محتوای آنچنانی به جز بخش آنلاین ندارن و به مرور رفته رفته تکمیل میشن ولی خب احتمالاً به خاطر پشتیبانی انحصاری SFV و این جریانات حالا به هر دلیلی بازی روی آرکید کابینت ها منتشر نشد و یه دفعه همون نسخه ی خام و وانیلا رو روی کنسول دادن :D از اونجایی هم که عموم گیمرها با این پروسه آشنا نیستن شاکی شدن و باقی ماجرا (در حال حاضر هم که تمام محتواهای وعده داده شده تقریباً تکمیله و با آپدیت ماه پیش رو دیگه چیز آنچنانی باقی نمی مونه) :D اما از اینور GTS کلاً آبش قطعه توی بخش آفلاین :D البته باز فک نمی کنم بحث زور چپون کردن باشه توی اینجا ! فک کنم طبق معمول Drunken Master عزیزمون توی زمان بندی و تحویل بازی مالیده ، از اونور هم دیدن اگه عین GT5 بخوان چپ و راست تاخیر بزنن و وقت تلف کنن GTS کلاً به عمر این نسل کفاف نمیده :D احتمالاً به خاطر زمان بندی خیلی زیبا و تحویل های به موقع PD مجبور شدن کلاً قید بخش آفلاینو بزنن بلکه تا قبل از شروع نیمه نسل (!!!) جدید و نئو و این حرفها حداقل یه GT بیرون داده باشن :|

ویدئو مقایشه GTspot با Project Cars

watch?v=s28fN8scdu8
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بنظر من Ps4 neo قرار نسیت انقلاب کنه یا تفاوت آنچنانی داشته باشه که باعث بشه از بازی کردن روی ps4 لذت نبره پلیر . فرق گرافکی رو وقتی راحت میشه لمس کرد که اختلاف قدرت خیلی بشتر از اینا باشه ! الان اگه بخوان رزولوشن بازی رو از FHD به 2k یا بیشتر تغییر بدن اصلا نمیتونن توی جزییات گرافیکی دست ببرن . به نظر من GT sport روی PS4 neo یه گیم با مثلا سایه و رفلکس و AA بهتر میتونه باشه نه چیز بیشتر !(سایه یکی از سنگین ترین های تنظیمات گرافیکیه ) که معمولا رو کنسول ها تعطیله !

واقعا چرا GT 6 ریمستر نشد، هنوز برام جای سواله.
اینهمه استودیوی بیکار و استاد ریمیک،ریمستر و ریبوت سازی... چرا واقعا ندیدیم این نسخه رو؟
تو نسلی که از 3 نسل پیش بازی تایید شد برای PS4، تو نسلی که بهترین استودیوهای سونی مثل ND و Santa بازیهاشون رو ریمستر کردن ، حتی
برون سپاری کردن مثل ND.
اونم وقتی که گیمرهای PS4 تشنه یدونه ریسینگ بودن، چه برسه به بک نسخه GT.
اینها همه بیشتر به چشم میاد وقتی ببینیم که GT6 بعد 3 سال بزور 5 میلیون فروخته، اونهم بعد تخفیف و احتمالا باندلها(اگه جزو آمار اومده باشه).
خیلی راحت 2 میلیون فروش رو رد میکرد نسخه PS 4.
سیاستهای کمپانیها خیلی وقتها معلوم نیست چرا اینقدر عجیب و نامتوازن.
=================
الان که اینهارو نوشتم یدفعه به فکرم اومد که شاید بخاطر لایسنسها باشه (ماشینها و پیستها)،یعنی نحوه قراردادها این اجازه رو نمیداده که رو کنسول نسل بعد هم با همون مبالغی که پرداخت شده بشه نسخه جدیدی ارائه کرد.
مطمئنا با این وسعت GT 6 تو ماشینها و پیستها خوب خیلی بصرفه نبود و ریسک پذیر.
اگه ریلیز نشدنش به این دلیل باشه که خودم جواب خودم رو دادم ولی در غیر اینصورت خاک تو سر سونی و PD علی اخصوص Gaping Master .

آخرین ویرایش:
درود امیدوارم پستم اسپم نباشد

در گذشته(زمان ps2 ) به یاد دارم سری گرنتوریسمو یک نسخه شبیه ساز موتور سیکلت به نام Tourist Trophy داشت .... چی شد ک این نسخه در نطفه موندگار و خاطره شد؟ :(

2raickkrzct517im7p0s.jpg

• Like
Reactions: ps3_360_wii
درود امیدوارم پستم اسپم نباشد

در گذشته(زمان ps2 ) به یاد دارم سری گرنتوریسمو یک نسخه شبیه ساز موتور سیکلت به نام Tourist Trophy داشت .... چی شد ک این نسخه در نطفه موندگار و خاطره شد؟ :(

2raickkrzct517im7p0s.jpg
موتور سواری زیاد طرفدار نداره
PD هم همت کنه هر 6-7 سال یه GT بده خودش خیلیه

یکسره بگن انحصاری نئو شده و خلاص کنن خودشون و مارو.
کلا پلی استیشن تو دو تا سبک هر روز فقیر تر از دیروز میشه.
یکی FPS یکی هم ریسینگ.
القاب تنبلترین،مغرورترین و تو این نسل خنثی ترین استودیو واقعا برازنده پولی فونی هست.
(خیلی پاستوریزه بود، وگرنه تو ذهنم خیلی بدتر گفتم)

هرروز که میگذره بیشتر از سونی و سیاست هاش بدم میاد!
اون از کنسولشون که زاییده یه 1080 خداخدا باید کرد که اجرا کنه اون از قیمت پلاس که میکشن بالا ولی در ازاش هیچ ارزشی برای خریدار قایل نیست این از بازیاش که همرو بخاطر نیو داره تاخیر میزنه!بعد حرف مفتم میزنن که نیو بازی انحصاری نخواهد داشت وقتی کنسول نیومده این همه بازی بخاطرش تاخیر زده میشه با بهانه های الکی پس فردا بازی انحصاریم براش میاد!
استودیو داره خیر سرش نسل تموم شد کلا PS4 یه ریسینگ انحصاری داشت که در استودیوش تخته شد!Forza هرسال داره میاد هرسال کیفیت عالی ولی سازنده هاش نصف دبدبه و کبکبه PD رو هم ندارن!
استاد یامایوچی نه که دارن عظیم ترین عنوان ریسینگ تاریخ بازیای رایانه ای رو میسازن به کلی تمرکز و وقت و گذر یه نسل نیاز داشتن.

باور کنید تاخیر برای نئو همش یه بهونه ست . یه نگاه به نسخه های قبلی بکنید هر کدوم دویست بار تاخیر خوردن هر بار یه بهونه آوردن! حتی اگه نئو هم نمیومد یه بهونه دیگه میدادن دست ملت واسه تاخیر:D همه داشتن کم کم آماده میشدن که بیاد بازی کنیم ولی حال همه رو حسابی گرفتن! اونم واسه یه بازیه در اصل Prologue که میخوان به اسم یه بازی کامل بچپونن:|

نمیدونم به چه دلیل یه همچین تاخیر زیادی خوردش بازی . این بازی قرار بود چند وقته دیگه بیادش . یهو میره 2017 .
امیدوارم یا مشکلاتش واقعا حل بشه یا له بشه این GT جدید تا شاید (تازه شاید) درس عبرت بشه x-(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or