u.s.a کاربر سایت Rating - 100% 7 0 0 Apr 29, 2019 #1 درود یک عدد Gran Turismo Sport ریجن 2 به فروش میرسه. بهم PM بدین. قیمت:150
ULTIMATE TEAM True Online Gaming کاربر سایت Rating - 97.6% 41 1 0 Apr 30, 2019 #2 نوشته شده توسط u.s.a: درود یک عدد Gran Turismo Sport ریجن 2 به فروش میرسه. بهم PM بدین. قیمت:150 View attachment 105519 View attachment 105520 بیشتر... آپدیتش کردی اصلا؟ یه دست آنلاین زدی اصلا؟ رو کنسولا از این شبیه سازتر آنلاینی نیستا پشیمون نشی
نوشته شده توسط u.s.a: درود یک عدد Gran Turismo Sport ریجن 2 به فروش میرسه. بهم PM بدین. قیمت:150 View attachment 105519 View attachment 105520 بیشتر... آپدیتش کردی اصلا؟ یه دست آنلاین زدی اصلا؟ رو کنسولا از این شبیه سازتر آنلاینی نیستا پشیمون نشی
u.s.a کاربر سایت Rating - 100% 7 0 0 Apr 30, 2019 #3 نوشته شده توسط mostafa682: آپدیتش کردی اصلا؟ یه دست آنلاین زدی اصلا؟ رو کنسولا از این شبیه سازتر آنلاینی نیستا پشیمون نشی بیشتر... مصطفی جان این بار دومی هست که این بازی رو خریدم. دلم براش تنگ شده بود برای همین هفته پیش خریدمش. بازی کردم, حالا میخوام بفروشمش. حرفت هم درسته. به لحاظ شبیه سازی با اختلاف فاحش اوله. Reactions: ULTIMATE TEAM
نوشته شده توسط mostafa682: آپدیتش کردی اصلا؟ یه دست آنلاین زدی اصلا؟ رو کنسولا از این شبیه سازتر آنلاینی نیستا پشیمون نشی بیشتر... مصطفی جان این بار دومی هست که این بازی رو خریدم. دلم براش تنگ شده بود برای همین هفته پیش خریدمش. بازی کردم, حالا میخوام بفروشمش. حرفت هم درسته. به لحاظ شبیه سازی با اختلاف فاحش اوله.