Gran Turismo 7 تا یک الی دوسال دیگر برای PS4 عرضه خواهد شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
76641821925593482353.jpg

به نظر می رسد که ما تا عرضه Gran Turismo 7 یا هر نام دیگری که سونی بخواهد آن را برای PS4 بماند فاصله زیادی نداریم.
تهیه کننده Gran Turismo آقای Kazunori Yamauchi در مصاحبه با Famitsu اعلام کرده اند که نسخه PS4 بازی Gran Turismo احتمالا همان Gran Turismo 7 نام خواهد داشت.
ایشان درباره بازی عرضه این بازی برای PS4 گفته اند:
حافظه بزرگ کنسول PS4 ویژگی منحصر به فردی است و در زمینه CPU مشقت های PS3 را ندارد. هر دو آنها مزیت های متفاوتی دارند. علاوه بر آن به نظرم بخش جامعه این بازی که یکی از سرگرم کننده ترین قسمت ها است، ربطی به پلتفرم ندارد. ساخت نسخه PS4 این بازی که ما بیشتر با نام Gran Turismo 7 آن رامی شناسیم، طی یک تا دوسال به پایان خواهد رسید.
ایشان در مورد مراحل ساخت Gran Turismo 6 نیز گفته اند که تا 80 درصد طی شده است.
GE

حالا که شما 5 سال پیش بودین میشه درصد دقیق پیشرفت این بازی رو بگین ما هم بدونیم plz
معلومه خب همین مونده از طولانی بودن ساخت و تاخیرهایgt5دفاع کنین:دی
مثلا قبل عرضه میگفت gt5از60درصد قدرتps3استفاده میکنه بعد عرضه بازی از ضعف حرف میزد:دی
کلا نمیشه به درصدهای ایشون اعتماد کرد

حالا من نمیخواستم ترول کنم سابقه این استودیو اینو نشون میده که خیلی تنبل
به نظرم عجیب میاد تو2سال یه gt7رو براps4بسازه

معلومه خب همین مونده از طولانی بودن ساخت و تاخیرهایgt5دفاع کنین:دی
مثلا قبل عرضه میگفت gt5از60درصد قدرتps3استفاده میکنه بعد عرضه بازی از ضعف حرف میزد:دی
کلا نمیشه به درصدهای ایشون اعتماد کرد

حالا من نمیخواستم ترول کنم سابقه این استودیو اینو نشون میده که خیلی تنبل
به نظرم عجیب میاد تو2سال یه gt7رو براps4بسازه

این که بیایید سابقه استودیو رو زیر سوال ببرید واقعا نامردی محضه
کاملا قبول دارم شبیه ساز GT5 تا حدی ناامید کننده بوده اما تا جایی که انصاف حکم می کنه به نظرم نباید به خاطر یه بازی سابقه یه استودیو رو زیر سوال برد .
تنبل بودن رو هم به هیچ وجه قبول ندارم GT6 هم سندی بر رد حرف های شماست
در ضمن این که GT5 ساختش طولانی شد به خاطر تنبلی سازندش نبوده به خاطر وسعت پروژه بوده
من 3 ساله دارم این شبیه ساز رو هر هفته باهاش سر و کله می زنم هنوز که هنوزه به قدری این اثر وسیعه خیلی از بخش هاش رو وقت نکردم تموم کنم
شما همین پشتیبانی عالی پولی فونی از GT5 رو ببین که چه قدر این بازی رو بعد عرضش با انواع DLC و PATCH ساپورت کردش تا بفهمی صفت تنبلی برای این شرکت کاربرد ندارده

آخرین ویرایش:
عاجزانه خواهش میکنم که سابقه PD رو زیر سوال نبرید که مضحکه ( درست نوشتم؟:d) خاص عام میشید ! 8-|

از روز اول عرضه GT5 دارم با عشق و علاقه بازیش میکنم و حتی با وجود اینکه پلاتش هم کردم اما سیر نمیشم ازش چون عاشقشم !! :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or