mohsen gt5
کاربر سایت
کاملا توی این عکس کیفیت این جگوار E type(اگه اشتباه نکنم) مشخصه که بیشتر از استاندارد های 5 هست, دیگه دارم میترکم از انتظار :d
چرا پریمیومه. تولید 2013 هم هست اگه اشتباه نکنم. ولی ماشین بدردبخوری نیست. نمیدونم چرا همه گیر دادین به این ویرون.:dدوستان "Bugatti Veyron 16.4" مشخص شده که به Pr Car آپگریت شده یا نه؟
من لیست ها رو نگاه می کردم اکثر جاها نزده بود،خیلی ها نوشتم امیدواریم شده باشه!( دمو ها رو ندیدم)
واقعا ضد حال بزرگ GT5 یکیش استاندارد بودن ویرون بود.
اگر نشده،کسی علت اینکه جز Pr ها قرارش نمی دن رو اگه می دونه بگه...
چرا پریمیومه. تولید 2013 هم هست اگه اشتباه نکنم. ولی ماشین بدردبخوری نیست. نمیدونم چرا همه گیر دادین به این ویرون.:d
میدونی زیاد هندلینگش خوب نیست.یعنی به نظرم افتضاحه.فقط باید بندازی یه مسیر طولانی 400 تا بری.:dجدا ؟ دمش گرم بابا! عالی شد این جوری!
ما دنبال اون صفر تا 100 2.5 و 1001 اسب بخار و 16 سیلندرW و مخصوصا اون اسپویلر عقب هستیم:d ( مدل های جدیدش رو اطلاعی نیست دیگه تا کجا رفته ! )
انصافا هم خاص هست اگر خیلی خاص نباشه،خاص هست! به هر قسمتش نگاه کنی خلاقیت و طراحی بیداد می کنه،جاش واقعا بین PR ها خالی بود واقعا.
حالا چرا بدردی نباشه :d

We actually have a good relationship with Porsche – and as soon as the situation with their contract changes, one of these days they’ll appear in Gran Turismo,” says Yamauchi. With Gran Turismo 6 looking to introduce 12 months worth of additional cars, will it be happening within the lifespan of Polyphony’s next game? “That, I’m not sure about. I think the Porsche and EA contract, the terms are a little bit longer.”