SleepyTurtel
کاربر سایت
این جواب مارو بدید اگه میدونید.تشکر.تو این بازی فقط مسابقه هست یا مثه فورتزا هاریزون میشه چرخید؟
این جواب مارو بدید اگه میدونید.تشکر.تو این بازی فقط مسابقه هست یا مثه فورتزا هاریزون میشه چرخید؟
چجوری میشه اهنگهای خودمونو بزاریم؟
اقا فرمون ها چه قیمته ؟ از کجا میشه خرید ؟ 4 روز دیگه GT Academy شروع میشه در به در دنبال یه فرمونم ... البته پیدا کردم یه جا یه G27 خیلی گرون میده ولی ... نمیصرفه !
به نظره من 5 هنوز تکمیل تره به خواطر اپدیتاش. این 6 خیلی بچه بازیچه که هیچی کلی هم نقص داره. یکی دو سال دیگه اینم درست میشهدو سه روزه بازی رو اپدیت کردم دارم انلاین میزنم, روحیمون چسبید تو زمین, تو جی تی 5واسه خودمون شاخی بودیم, المانیا میشناختنمون, الان اکثرا تو مسابقات دوستان پاره پورمون میکنن! نمیدونم من چند وقت بازی نکردم بازیم بد شده یا جی تی بازا خیلی شاخ شدن, راستی میگم بد نیستا چند نفر جمع شیم همدیگرو ادد کنیم قرار بزاریم انلاین بزنیما, حال میده البته پایه میخواد. راستی این چه گندیه به لابی زدن, چرا نمیشه دوستارو تو بازی پیدا کرد؟ تو پنج راحت وقتی بازی میکردن میشد به رومشون جوین بشی, ولی اینجا من همچین چیزی پیدا نکردم
فرمون کلا گرونه . G27 بالای 1 میلیونه . G25 هم که دیگه شده عتیقه ولی اگه باشه یه 500 600 تومانی هست . Driving Force هم دقتش زیاد بالا نیست . اگه کلا رکورد زدن رو دوست داری ارزش داره . ولی اگه فقط واسه GT Academy میخوای بگیری الکی پولتو خرج نکن . چون ما نمایندگی سونی نداریم تو ایران اگه عنوان هم کسب کنیم فایده ای نداره و حق ورود به مسابقات رو نداریم متاسفانه![]()
سلامسلام به همگی
یه سوالی داشتم
این چند روزه من 5 تا آیتم جایزه یا هدیه گرفتم تو بازی,اون بالای منو نشون می ده,ولی نمی دونم چی هستن و کجا باید پیداشون کنم و ببینم چی هستن اصلا
چه طوری می تونم بفهمم تو کدوم قسمت بازی هستم و اصلا چین؟؟
البته شایدم با آپدیتا اضافه شدن ولی تو توضیح آپدیتام که نگا می کنم چیزی نیست,ممنون می شم راهنماییم کنید
در خرید DFGT شک نکن !دوستان كسي تجربه كار با Driving Force GT رو داره يا داشته ؟ ٤٥٠ ميارزه ؟؟؟ كسي نظرشو بكه ممنون ميشم .
دمت گرم اقا .در خرید DFGT شک نکن !
کاملا با GT سازگاره و اصلا مخصوص گرانتوریسمو ساخته شده , حساسیت بسیار عالی هم در پدال ها و هم در فرمان داره , قابلیت نصب روی PC رو داره و کلی کلید قابل برنامه ریزی و نسبت به قیمتش کاراییش فوق العاده ست
به نظرم اگر بودجه داری و تا حالا پشت یه ویل حرفه ای نشستی و مطمئن هستی که پشیمون نمیشی در خریدش شک نکن
اینم بگم اگر واقعا عاشق رکورد زنی و کار با ویل نباشی سر یک هفته میذاری داخل جعبش و میذاری بالای کمد دیواری اتاقت !! ولی اگه برعکس خوره ی ریسینگ باشی یک دقیقه هم ازش نمیتونی جدا بشی
به نظرم شما اول برو یه گیم نت که ویل حرفه ای داشته باشه چند ساعتی تست کن بعدا اقدام به خرید کن
سوالی درباره ی ویل داشتی در خدمتم