mohsen gt5
کاربر سایت
یکی لطف میکنه لینک دانلود اپدیتای قبل رو هم بذاره, دل مارو شاد کنه. تازه میخوام انلاین بزنم هایپ شدم!
یکی لطف میکنه لینک دانلود اپدیتای قبل رو هم بذاره, دل مارو شاد کنه. تازه میخوام انلاین بزنم هایپ شدم!
نم این مشکل برام پیش اومد دیروز
برو تو
options
network
clear cache
از اونورم یه بار دیگه نت ps3 رو setup کن
برا من جواب داد..
البته قبل از این اررور اول یه اررور میداد با کد 2:519
اونو که ok میزدم میرفت تو این عکسی که تو پست زدی
اینو بزنم ، اون آپدیت قبلیارو پاک نکنه ؟!
مطمعنی, مگه نباید اپدیتا پشت هم نسب بشن؟1.01 رو نمی خواد.از 1.02 شروع کن
ike Gran Turismo 5, GT 6 features a handful of cars that were specifically designed just for the game, like the Red Bull X2014 prototype (shown). The game also has a roster of over 1,100 cars, and includes over 120 new additions for the series from classics to a moon rover.
بین 458 و 599 کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ :d
سلیقه رو بیخیال بشید لطفا و پروفرمنس رو بگید . تیون شدش هم در نظر بگیرید . اگه به سلیقه و علاقه باشه خودم میگم 458 ولی این 599 هم خیلی خوبه .
مثل GT5 یه نظر سنجی نمیزارید تا بهترین ماشین GT6 رو مشخص کنیم ؟
نمی خواد.خبرنامه داخل بازی رو بخونی آپدیت بازی رو فقط 1.02 و 1.03 زده.منم از 1.02 شروع کردم.فکر کنم 02 کامل 01 بوده.مطمعنی, مگه نباید اپدیتا پشت هم نسب بشن؟
به نظر من کشش بازی خیلی کم شده!من یادمه زمانی که بچه بودم و جیتی2 بازی میکردم ماهها درگیرش بودم.اما الان چی؟پامو تو هر مرحله میزارم مثل فرفره طلاشو میگیرم.(هم به خاطر هوش مصنوعی ضعیف و هم ماشینهای ضعیفترشون)لایسنس ها که انقدر ساده شده که اصلا بود و نبودش فرقی نداره.بعضی ها رو میشه دور اول طلا گرفت.قبول دارید بازی واقعا Hot شده ؟ :d یعنی عملا نسبت به GT5 واقعا جذاب تر و کششی تر شده :d
برای منی که انلاین بازی نمیکنم و دسترسی به Seasonal ندارم بازی تازه کمم پول میده:d