Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

دوستان به نظرتون T500 روبخرم یا صبر کنم یه فرمان جدید برا GT6 بیاد؟؟؟

T5oo خیلی گرون تموم میشه برات. تازه باید سفارش بدی بیارن که خودش داستان پست و اینا رو داره. ولی اگه میتونی بگیر T500 رو.فکر نمیکنم فرمون دیگه ای بیاد.

T5oo )xیلی گرون تموم میشه برات. تازه باید سفارش بدی بیارن که خودش داستان پست و اینا رو داره. ولی اگه میتونی بگیر T500 رو.فکر نمیکنم فرمون دیگه ای بیاد.

ممنون شما میدونین از کجا باید سفارش بدم؟؟؟ من حد اکثر بودجم برا این فرمون 5 تومن اگه بیشتر میشه که هیچی=((
راستی این t500 دنده نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o پس براش 1 تومن هم کنار نمیزارم

آخرین ویرایش:
ممنون شما میدونین از کجا باید سفارش بدم؟؟؟ من حد اکثر بودجم برا این فرمون 5 تومن اگه بیشتر میشه که هیچی=((
راستی این t500 دنده نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o پس براش 1 تومن هم کنار نمیزارم

دنده فرمونی یا همون شیفتی که روش هست. گیربکس دستیش هم جداس که اونم فکر کنم یه 200 دلاری باشه یا یخورده کمتر یا بیشتر.

تریلر جدید رو تازه دیروز دیدم تا سر حد مرگ هایپ شدم ! :دی فوق العاده بود دیگه اصلا نمیتونم صبر کنم واسش !
Intro بازی هم احتمالا از همین تریلر گیمز کامِ باشه .

یه سری اطلاعات کوچیک ! :دی
بهترین خبر اینکه توی GT6 دیگه خبری از اون سیستم مسخره XP نیست ! یکی از بدترین ویژگی های GT5 همین سیستم بود و Level بندی بازی که خیلی داغون انجام شده بود.
علاوه بر پیست هایی که قبلاً شب و روز داشتن ، پیست های Spa ، Francorchamps و Apricot Hill دارای چرخه شب و روز هستن.
ماشین های پروژه Vision Gran Turismo به صورت DLC عرضه میشن و ماهی یکی دو تا از اون ها ارائه میشه.
Course Maker تفاوت های اساسی با نسخه قبلی خواهد داشت. عکس زیر برای لوکیشن The City of Ronda هست که برای بخش Course Maker استفاده میشه :

این تیکه رو یه عده احتمال میدن که اشتباه ترجمه شده باشه ! یعنی جناب Translator Guy یه چیزی از خودش پرونده باشه ، چون یه کم تخیلی به نظر میرسه ! :دی ولی به هر حال ، یکی از صحبت های یامائوچی به این شکل ترجمه شده که بخش Course Maker اجازه ساخت پیست هایی به ابعاد 100 کیلومتر در 100 کیلومتر رو میده که جمعاً میشه 10 هزار کیلومتر مربع !!! برای همین خیلی ها میگن منظور این بوده که پیست ها 100 کیلومتر مربع هستن و Translator Guy عزیز اشتباه ترجمه کرده ! :دی
مرسی از اطلاعاتت آریا جان
خیلی عالیه که دیگه از شر این سیستم XP راحت میشیم تنها ایراد واقعی و اعصاب خورد کن GT5 از نظرم دقیقا همین بود که با آپدیتهای بازی هم هیچ وقت برداشته یا فیکس نشد متاسفانه ! هیچ کدوم از نسخه های GT این سیستم بی خود رو نداشت و حتما از این به بعد هم دیگه نخواهند داشت :دی
به نطر میرسه طراحی تمام پیستهای بازی دیگه اون جو PS2 ـی خودشو از دست داده و نسل بعدی شده به طور کامل . باعث خوشحالیه واقعا که یامائوچی و تیمش از کم و کاستی های نسخه قبلی بازیشون درس گرفتن و با نمایشهایی که GT6 تابحال داشته اینو ثابت کردن .
من که خیلی راضیم . :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or