m.a.t
Loyal Member
.... ولی به نظرم همین Course Maker رو هم دیگه بعد از 2 سال نمیدادن و میذاشتن یه جا توی GT7 میدادن که ارزش بازی بالاتر بره.![]()
![]()
فکر می کنی GT7 زودتر میاد یا کراش جدید؟
همین بهتر که الآن دادن
.... ولی به نظرم همین Course Maker رو هم دیگه بعد از 2 سال نمیدادن و میذاشتن یه جا توی GT7 میدادن که ارزش بازی بالاتر بره.![]()
![]()
هر دو با همدیگه در پاییز 2016!فکر می کنی GT7 زودتر میاد یا کراش جدید؟
همین بهتر که الآن دادن![]()
KML, GPX files and images can only be used on the Eifel Flat environment, probably due to topography limitations.
آره بعید نیست این یه حالت آزمایشی برای GT7 داشته باشه.این Course Maker خیلی با تاخیر اومد احتمالاً نسخه کاملش رو گذاشتن برای GT7. اینم دادن بیرون چون قولشو داده بودن.
من Course Maker جی تی 5 رو ندیدم, اما چیزی که من توی عکس ها میبینم معموله که روش کار شده و چیز بیخودی نیست. شاید در بین راه که داشتن برای GT7 طراحی میکردن گفتن که بیایین یه نسخه محدود تر هم برای GT6 بزنیم :d
راستی این قضیه GPS رو گفتی منتفیه, اما اینو توی همون لینک neogaf که دادی نوشتن :
اگه KML و GPX کار میکنن پس یعنی میشه از قابلیت GPS (حداقل توی Eifel Flat) استفاده کرد.
GT7 به صورت Prologue و Crash هم توسط یه سازنده درپیت برای کنسول های نسل 7 و 8!
دوستان الان این بازی رو بگیرم چقدر آپدیت میکنه توپاچمون ؟![]()
دوستان الان اگه بازیو از استور دانلود کنم، شامل آپدیتها هم میشه یا اونها رو هم باید جدا دانلود کنم؟
آخه هر کاری میکنم Detect نمیکنه آپدیتی که معرفی میکنم رو.نه.کی همچین چیزی گفته؟![]()
دوستان نصب آپدیت ها از طریق PSX D.Helper نیاز به پلاس داره؟