Gran Turismo 6 در دست ساخت !؟

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
gt515.jpg

درود

Shuhei Yoshida رئیس استودیوی Sony اعلام کرد که Gran Turismo 6 در دست ساخت می باشد. اما به نظر میرسد که چند سالی ساخت این بازی طول میکشد.
البته این حرف با توجه به ساخت Gran Turismo 5 گفته شده است.
آیا ممکن است این عنوان با PS4 عرضه شود ؟

منبع خبر به زبان پرتقالی

ترجمه شده به انگلیسی توسط گوگل

من متوجه نمیشم چرا دوست داری تعداد T10 کم باشه! اتفاقا من طرفدار هر بازی باشم دوست دارم سازندش تعدادشون زیاد باشه تا راحت و سریع و بدون مشکل بازی رو با بهترین کیفیت بسازن. تعداد کم که بدتره:-/
خوب مشکل این جاست که بعضی ها تاخیر و بعضی از مشکلات بازیِ رقیب رو می ذارن به حساب همین قضیه ( 140 نفر در مقابل 300 نفر ) و برتری این به اون (:d) رو فقط و فقط سیاست بهتر T10 می دونن تو برنامه ریزی و تقسیم کار و جمع کردن پروژه تو 2 سال و نه تبحّر تیم سازنده !
انگار نه انگار که همین Glass Egg ، تو پروژه های نه چندان مطرح و دست چندم مثل Sega Rally و Blur و Test Drive و Midnight Club هم دخیل بوده که هیچ کدوم به گردِ پای فورتزا نمی رسن !
دیگه تو موارد حادتر بعضی این جوری نظر مغرضانه می دن ! :|
تیم 300 نفره که هر بخش از بازی رو یه کدوم به عهده بگیره

============
رابطه ـشون خیلی بیشتر بوده ولی از طرف PD به Nissan بوده نه برعکس ! PD توی ساخت یه بخش هایی از یکی از محبوب ترین ماشین های Nissan یعنی GT-R کمک کرده و مثلآ صفحه نمایش چندکاره GT-R رو طراحی کرده ! :biggrin1: کلآ توی Nissan بازیساز وجود نداره که بیاد جلوی کامپیوتر بشینه و برای PD ماشین طراحی کنه و این جمله ای که نوشته مربوط میشه به تبلیغات دو طرفه !
اتفاقا کمپانی های ماشین ساز یه بخشِ مجزا دارن که ماشین تولیدی شون رو مجازی تِست می کنن تو شرایط صعب و موقعیت آب و هوایی و ... بعد یه سری از افراد که تو دیزاینینگِ اون ماشین دخیل اند و بعد تازه می رن تو پروسه ی تولید . نکته ی جالبش اینه که این مراحل که بهش می گن پیش تولید بیشترین شباهت رو داره به پروسه ی بازی سازی چون همش مجازیه !
حالا مثلا نمی شه احتمال داد افراد شاغل تو همین بخش ، تو دیزاینینگِ بعضی از ترک های اختصاصیِ Nissan و بعضی از مدلینگ های محصولاتِ جدیدش به غیر از GT-R یه دستی برده باشن تو GT5 ؟؟ :d بالاخره این همه PD در خلالِ یه همچین پروژه ی سنگینی ( GT5 ) از خود گذشتگی داشته واسه نیسان یه جوری باید نیسان جواب بده دیگه ! :d
حالا حتما باید PD اعلام کنه تو این تعداد ماشین و Track کمکمون کرده فلان تیم تا شما باور کنی ؟؟؟ ... خوب مسلمه که صداش رو در نمی یاره ! :d مگه خودِ T10 صدای Glass Egg رو دَر اُورده؟
نه ! لو رفته ! :d

آخرین ویرایش:
اتفاقا کمپانی های ماشین ساز یه بخشِ مجزا دارن که ماشین تولیدی شون رو مجازی تِست می کنن تو شرایط صعب و موقعیت آب و هوایی و ... بعد یه سری از افراد که تو دیزاینینگِ اون ماشین دخیل اند و بعد تازه می رن تو پروسه ی تولید . نکته ی جالبش اینه که این مراحل که بهش می گن پیش تولید بیشترین شباهت رو داره به پروسه ی بازی سازی چون همش مجازیه !
حالا مثلا نمی شه احتمال داد افراد شاغل تو همین بخش ، تو دیزاینینگِ بعضی از ترک های اختصاصیِ Nissan و بعضی از مدلینگ های محصولاتِ جدیدش به غیر از GT-R یه دستی برده باشن تو GT5 ؟؟ :d بالاخره این همه PD در خلالِ یه همچین پروژه ی سنگینی ( GT5 ) از خود گذشتگی داشته واسه نیسان یه جوری باید نیسان جواب بده دیگه ! :d
حالا حتما باید PD اعلام کنه تو این تعداد ماشین و Track کمکمون کرده فلان تیم تا شما باور کنی ؟؟؟ ... خوب مسلمه که صداش رو در نمی یاره ! :d مگه خودِ T10 صدای Glass Egg رو دَر اُورده ؟ نه ! لو رفته ! :d
آقا حق با شماست ! :دی از طرف Nissan برای GT ماشین طراحی کردن و رفتن توی استودیوی PD بهشون توی این چیزا کمک کردن ! :دی شاید اصلآ شرکت های BMW , Mercedes Benz , Ferrari و Honda و ... هم براش طراحی کردن ولی خب PD صداش رو درنمیاره و نمیشه اثبات کرد که خبری نبوده ! چی بگم خدایی !!
T10 هم خودش گفته. توی برنامه ای که برای Forza 3 توی هنگ کنگ داشتن در این مورد صحبت کردن و توی همون مصاحبه ای که گذاشتم هم گفته شرکت های هندی و ویتنامی توی طراحی ماشین ها به ما کمک کردن. توی این دو شرکت هم 100 تا شرکت مخصوص طراحی ماشین برای بازیهای کامپیوتری وجود ندارن و منظور از شرکت هندی Dhruva هست و شرکت ویتنامی هم Glass Egg هست. والا T10 مشکلی با این قضیه نداره و خیلی هم راحت و خوب میاد میگه ولی اینجا همه میخوان نه همچین چیزی نبوده ! :دی

آقا حق با شماست ! :دی از طرف Nissan برای GT ماشین طراحی کردن و رفتن توی استودیوی PD بهشون توی این چیزا کمک کردن ! :دی شاید اصلآ شرکت های BMW , Mercedes Benz , Ferrari و Honda و ... هم براش طراحی کردن ولی خب PD صداش رو درنمیاره و نمیشه اثبات کرد که خبری نبوده ! چی بگم خدایی !!
T10 هم خودش گفته. توی برنامه ای که برای Forza 3 توی هنگ کنگ داشتن در این مورد صحبت کردن و توی همون مصاحبه ای که گذاشتم هم گفته شرکت های هندی و ویتنامی توی طراحی ماشین ها به ما کمک کردن. توی این دو شرکت هم 100 تا شرکت مخصوص طراحی ماشین برای بازیهای کامپیوتری وجود ندارن و منظور از شرکت هندی Dhruva هست و شرکت ویتنامی هم Glass Egg هست. والا T10 مشکلی با این قضیه نداره و خیلی هم راحت و خوب میاد میگه ولی اینجا همه میخوان نه همچین چیزی نبوده ! :دی

اتفاقاً یه شرکت بازیسازی مثل T10 اعضای بیشتری هم داشته باشه من خوشحال میشم ! منتهی مشکل اینی هست که من و مصطفی چند بار گفتیم ! الان یه بار دیگه میگم :

یه طرز فکری هست که بعضی ها دارن و فکر میکنن توانمندی یک شرکت رو میشه صرفاً با تعداد اعضاش سنجید ! امکانات و بودجه و تکنولوژی و مهارت و خلاقیت و ایده های جدید و روش های حل مشکل و ... همه و همه رو نادیده میگیرن ! بر میگردن میگن فلان شرکت اعضاعش بیشتره اگر این یکی هم اعضاعش بیشتر بود فلان میشد ! بعد جالبیش این هست که یه اتفاقی که هیچ وقت نمیتونسته بیافته ( چون اون اتفاق در گذشته هست و دوستان گذشته رو میخوان پس بینی کنن ! یه چیزی ورای پیش بینی !! ) رو با قاطعیت میگن که رخ میداده !

در کل مقایسه تعداد افرادی که یک بازی رو ساختن تو این چند سال فقط 2 بار دیدم ! یک بار سر Forza 3 VS GT5 بود قبل از اینکه مشخص شه GT5 فقط 200 تا ماشین پرمیوم داره و دوستان میگفتن 110 نفر PD خیلی کار بلد تر از T10 هستن و بحث تفاوت کیفیت در مدلهای T10 به دلیل ساخته شدنشون توسط شرکت های دیگه رو مطرح میکردن ( به عنوان یه عیب ) و دومین بار هم بعد از مشخص شدن این موضوع بود که 200 ماشین تو بازی فقط پرمیوم هستن ! از E3 2010 به بعد بود که دوستان میگفتن یه شرکت 110 نفره 200 تا ماشین ساخته و نمیشه ازشون انتظار بیشتری داشت و اگر 300 نفر بودن مثل T10 فلان میشد و بهمان ! و الان از قرار داد بستن T10 با شرکت های دیگه برای مدلسازی ماشینها به عنوان یه حسن و مزیت و برتری و اهرم و ... صحبت میکنن !

تو این چند سال در هیچ بحث VS ـی بجز این ندیده بودم که به تعداد کارمندهای شرکت های رقیب هم به چشم یه اهرم برای بحث کردن نگاه کنن !!

اتفاقاً یه شرکت بازیسازی مثل T10 اعضای بیشتری هم داشته باشه من خوشحال میشم ! منتهی مشکل اینی هست که من و مصطفی چند بار گفتیم ! الان یه بار دیگه میگم :

یه طرز فکری هست که بعضی ها دارن و فکر میکنن توانمندی یک شرکت رو میشه صرفاً با تعداد اعضاش سنجید ! امکانات و بودجه و تکنولوژی و مهارت و خلاقیت و ایده های جدید و روش های حل مشکل و ... همه و همه رو نادیده میگیرن ! بر میگردن میگن فلان شرکت اعضاعش بیشتره اگر این یکی هم اعضاعش بیشتر بود فلان میشد ! بعد جالبیش این هست که یه اتفاقی که هیچ وقت نمیتونسته بیافته ( چون اون اتفاق در گذشته هست و دوستان گذشته رو میخوان پس بینی کنن ! یه چیزی ورای پیش بینی !! ) رو با قاطعیت میگن که رخ میداده !

در کل مقایسه تعداد افرادی که یک بازی رو ساختن تو این چند سال فقط 2 بار دیدم ! یک بار سر Forza 3 VS GT5 بود قبل از اینکه مشخص شه GT5 فقط 200 تا ماشین پرمیوم داره و دوستان میگفتن 110 نفر PD خیلی کار بلد تر از T10 هستن و بحث تفاوت کیفیت در مدلهای T10 به دلیل ساخته شدنشون توسط شرکت های دیگه رو مطرح میکردن ( به عنوان یه عیب ) و دومین بار هم بعد از مشخص شدن این موضوع بود که 200 ماشین تو بازی فقط پرمیوم هستن ! از E3 2010 به بعد بود که دوستان میگفتن یه شرکت 110 نفره 200 تا ماشین ساخته و نمیشه ازشون انتظار بیشتری داشت و اگر 300 نفر بودن مثل T10 فلان میشد و بهمان ! و الان از قرار داد بستن T10 با شرکت های دیگه برای مدلسازی ماشینها به عنوان یه حسن و مزیت و برتری و اهرم و ... صحبت میکنن !

تو این چند سال در هیچ بحث VS ـی بجز این ندیده بودم که به تعداد کارمندهای شرکت های رقیب هم به چشم یه اهرم برای بحث کردن نگاه کنن !!
این بحث تعداد کارمندای شرکت رو خود آریا بود از اول باب کرد، اصلا کسی نمیدونست همچین چیزیو:دی
حتی همون موقع که با هایپ های GT5 میزدن تو سر Forza این قضیه تعداد کارکنان رو خود آریا مطرح کرد که T10 فلان نفر آدم داره ولی بازیش فلانه:دی مگه نه آریا؟:-/

این بحث تعداد کارمندای شرکت رو خود آریا بود از اول باب کرد، اصلا کسی نمیدونست همچین چیزیو:biggrin1:
حتی همون موقع که با هایپ های GT5 میزدن تو سر Forza این قضیه تعداد کارکنان رو خود آریا مطرح کرد که T10 فلان نفر آدم داره ولی بازیش فلانه:biggrin1: مگه نه آریا؟:-/

این بحث اولین بار توی فروم های خارجی مطرح شد ! هم اونجاها هم اینجا میگفتن چرا انقدر PD طولش میده و ساخت بازی طولانی شده. بعد این بحث پیش اومد که تعداد کارمنداشون کمتر هست و برای همین زمان ساخت بازی هم طولانی تر میشه ! چون یه رابطه ریاضی وجود داره که وقتی تعداد کارمندها کمتر باشه ، زمان بیشتری برای ساخت تلف میشه. مثلآ Remedy اگه اشتباه نکنم کارمنداش در مقایسه با خیلی از شرکت ها کم تر هستن و Alan Wake ساختش زیاد طول کشید. PD هم نسل های قبل که ساخت بازی ها سریع تر بود میتونست زودتر بازی رو آماده کنه ولی این نسل به مشکل خورد چون جزییات هر ماشین خیلی بیشتر از نسل قبل کار میبره ! اون تفاوت کیفیت ماشین های Forza هم که نمیشه انکارش کرد ! :دی تفاوت توی همه بازی ها دیده میشه و توی GT5 هم بعضی از ماشین های پریمیوم بهتر از بقیه هستن (ماشین های استاندارد که کلآ برای نسل قبل هستن و ربطی به این بحث ندارن) ولی توی Forza 3 این تفاوت بیشتر به چشم میاد و دلیلش هم همون چند شرکته بودن طراح های مدل های ماشین هست.
البته من همون قدر که در مورد تعداد کارمندها گفتم ، در مورد عدم برنامه ریزی صحیح و تنبلی PD و ... هم صحبت کردم پس صحبت هام فقط توی اون مورد خلاصه نشده ! :دی اگه GT5 اولین بازی PD بود میشد گفت یه تیمی هستن که بلد نیستن شاهکار بسازن و این حرفا ولی وقتی 4 تا نسخه قبلی فوق العاده بودن و پنجمی این طوری شده ، میشه فهمید مشکلات به بلد نبودن و بی استعداد بودن و ... مربوط نمیشه و دلایل دیگه ای هم داره که این نسل این طوری شدن ! :دی وقتی آدم میبینه گرافیک بازی از 2007 تا 2010 (سه سال که زمان خیلی زیادی هست) فرق زیادی نکرده و حتی توی بعضی زمینه ها بدتر شده ، باید ببینه مشکل کار کجاست و منم تنها چیزی که به ذهنم میرسه همون برنامه ریزی غلط و تنبلی و در آخر هول هولکی عرضه کردن بازی هست !

من نه به بحث ـتون کار دارم نه از دو تا بازی زیاد خوشم میاد فقط اینو فهمیدم که سیستم کار یامائوچی و شرکا اینجوریه که مثلا استاد تشریف میارن تو استودیو میگن خوب بچه امروز میخوایم کارتینگ بزاریم تو بازی بعدی ـمون
biggrin1.gif
میره یه چند تا مسابقه شرکت میکنه بعد میاد میبینه باحال شده میگه نه تو همین نسخه میزاریمش
biggrin1.gif
کلا یجورایی بی برنامه ـن ...
دقیقآ یه همچین حالتی رو آدم توشون میبینه ! مثلآ برای همون کارتینگ یامائوچی گفته قرار بود توی GT6 بیاد ولی چون لو رفت توی GT5 گذاشتیمش !! آدم چی بگه ! یا باز برای همون کارتینگ نشستن یه پیست جدید به نام Siena طراحی کردن ولی بعد به مشکلات حقوقی خوردن و کلآ پیست از بازی حذف شد ! یعنی پیستی که کلی روش کار کرده بودن توی بازی نهایی نیست ! :دی یا Top Gear ! چطوری میشه یه شرکتی بیاد برای اولین بار توی بازی های کامپیوتری حقوق همچین برنامه پرطرفداری رو بخره و حتی توی تریلر بازی Stig رو نشون بده و از اون جالب تر توی عکس های بازی توی منوی Top Gear عبارت Stig Challenge باشه ولی توی بازی نهایی Top Gear فقط خلاصه بشه توی 3 تا مسابقه !!! یا این همه پول برای لیسانس Nascar و WRC بدن ولی کلهم یه Event برای Nascar باشه با چند تا کلاس آموزشی و چند تا مسابقه رالی ! اینا همش به بی برنامگی برمیگرده که توی GT های قبلی نبوده ولی اینجا بیداد میکنه !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Konami
من نه به بحث ـتون کار دارم نه از دو تا بازی زیاد خوشم میاد فقط اینو فهمیدم که سیستم کار یامائوچی و شرکا اینجوریه که مثلا استاد تشریف میارن تو استودیو میگن خوب بچه امروز میخوایم کارتینگ بزاریم تو بازی بعدی ـمون :دی میره یه چند تا مسابقه شرکت میکنه بعد میاد میبینه باحال شده میگه نه تو همین نسخه میزاریمش :دی کلا یجورایی بی برنامه ـن ...

حالا چه بحثیه سر تعداد کارمند ؟ :d با اینکه شخصا دوست دارم تعداد افراد یه استودیو زیاد باشن ، اما آخرش نمیایم بگیم هه هه هه بازی ما 400 تا کارمند داشته مال شما ها 100 تا پس ما بردیم ! :d چیزی که ما میبینیم و به دستمون میرسه مهمه حالا میخواد 400 نفر روش کار کرده باشن ، میخواد 100 نفر !
مثلا اگه Remedy تعداد کارمنداش کمه و بازی دیر میاد ، مشکل خودشه ! اصلا به ما ربطی نداره که چون کارمندش کمه بازیش مثلا یه جاهایی کم آورد یا ساختش طولانی شد ! میتونن برن استخدام کنن

این بحث اولین بار توی فروم های خارجی مطرح شد ! هم اونجاها هم اینجا میگفتن چرا انقدر PD طولش میده و ساخت بازی طولانی شده. بعد این بحث پیش اومد که تعداد کارمنداشون کمتر هست و برای همین زمان ساخت بازی هم طولانی تر میشه ! چون یه رابطه ریاضی وجود داره که وقتی تعداد کارمندها کمتر باشه ، زمان بیشتری برای ساخت تلف میشه. مثلآ Remedy اگه اشتباه نکنم کارمنداش در مقایسه با خیلی از شرکت ها کم تر هستن و Alan Wake ساختش زیاد طول کشید. PD هم نسل های قبل که ساخت بازی ها سریع تر بود میتونست زودتر بازی رو آماده کنه ولی این نسل به مشکل خورد چون جزییات هر ماشین خیلی بیشتر از نسل قبل کار میبره ! اون تفاوت کیفیت ماشین های Forza هم که نمیشه انکارش کرد ! :دی تفاوت توی همه بازی ها دیده میشه و توی GT5 هم بعضی از ماشین های پریمیوم بهتر از بقیه هستن (ماشین های استاندارد که کلآ برای نسل قبل هستن و ربطی به این بحث ندارن) ولی توی Forza 3 این تفاوت بیشتر به چشم میاد و دلیلش هم همون چند شرکته بودن طراح های مدل های ماشین هست.
البته من همون قدر که در مورد تعداد کارمندها گفتم ، در مورد عدم برنامه ریزی صحیح و تنبلی PD و ... هم صحبت کردم پس صحبت هام فقط توی اون مورد خلاصه نشده ! :دی اگه GT5 اولین بازی PD بود میشد گفت یه تیمی هستن که بلد نیستن شاهکار بسازن و این حرفا ولی وقتی 4 تا نسخه قبلی فوق العاده بودن و پنجمی این طوری شده ، میشه فهمید مشکلات به بلد نبودن و بی استعداد بودن و ... مربوط نمیشه و دلایل دیگه ای هم داره که این نسل این طوری شدن ! :دی وقتی آدم میبینه گرافیک بازی از 2007 تا 2010 (سه سال که زمان خیلی زیادی هست) فرق زیادی نکرده و حتی توی بعضی زمینه ها بدتر شده ، باید ببینه مشکل کار کجاست و منم تنها چیزی که به ذهنم میرسه همون برنامه ریزی غلط و تنبلی و در آخر هول هولکی عرضه کردن بازی هست !

دقیقآ یه همچین حالتی رو آدم توشون میبینه ! مثلآ برای همون کارتینگ یامائوچی گفته قرار بود توی GT6 بیاد ولی چون لو رفت توی GT5 گذاشتیمش !! آدم چی بگه ! یا باز برای همون کارتینگ نشستن یه پیست جدید به نام Siena طراحی کردن ولی بعد به مشکلات حقوقی خوردن و کلآ پیست از بازی حذف شد ! یعنی پیستی که کلی روش کار کرده بودن توی بازی نهایی نیست ! :دی یا Top Gear ! چطوری میشه یه شرکتی بیاد برای اولین بار توی بازی های کامپیوتری حقوق همچین برنامه پرطرفداری رو بخره و حتی توی تریلر بازی Stig رو نشون بده و از اون جالب تر توی عکس های بازی توی منوی Top Gear عبارت Stig Challenge باشه ولی توی بازی نهایی Top Gear فقط خلاصه بشه توی 3 تا مسابقه !!! یا این همه پول برای لیسانس Nascar و WRC بدن ولی کلهم یه Event برای Nascar باشه با چند تا کلاس آموزشی و چند تا مسابقه رالی ! اینا همش به بی برنامگی برمیگرده که توی GT های قبلی نبوده ولی اینجا بیداد میکنه !

خب چیز خورشون که نکردن ! :دی خودت بگو چی شده که یه شرکتی که عرض یک سال اومده GT3 رو عرضه کرده و عرض 3-4 سال GT4 رو عرضه میکنه برای بازی بعدیش اینقدر زمان میذاره و نتیجه ای رو هم که طرفدارهاش انتظار داشتن رو برآورده نمیکنه ؟ خب این مشکل چیه ؟ یهو بی برنامه شدن ؟ راهشون رو گم کردن ؟ اعضاعش پیر شدن ؟ چیه قضیه ؟ من جوابم برای این وضعیت PD یک کلمه 4 حرفی هست ! :دی

Top Gear هم قبل از GT تو یه بازی ریسینگ دیگه بوده ( فک کنم شبیه ساز بوده بازیه و فقط هم روی PC اومده ) یعنی اولین بار تو بازیهای کامپیوتری و ... اینا :دی

حالا چه بحثیه سر تعداد کارمند ؟ :d با اینکه شخصا دوست دارم تعداد افراد یه استودیو زیاد باشن ، اما آخرش نمیایم بگیم هه هه هه بازی ما 400 تا کارمند داشته مال شما ها 100 تا :d چیزی که ما میبینیم و به دستمون میرسه مهمه حالا میخواد 400 نفر روش کار کرده باشن ، میخواد 100 نفر !
مثلا اگه Remedy تعداد کارمنداش کمه و بازی دیر میاد ، مشکل خودشه ! اصلا به ما ربطی نداره که چون کارمندش کمه بازیش مثلا یه جاهایی کم آورد یا ساختش طولانی شد ! میتونن برن استخدام کنن
والا منم همینو میگم ! توی پستم هم گفتم که اگه PD بیاد 1000 تا کارمند هم بگیره و بازیش رو زودتر و بهتر عرضه کنه من خیلی خوشحال تر میشم تا اینکه با 150 نفر بخواد 5 سال طول بده و آخرش هم یه سری مشکلات داشته باشه ! :دی چون در نهایت بازی دست ما میرسه و هرچی سریع تر بهتر !

خب چیز خورشون که نکردن ! :biggrin1: خودت بگو چی شده که یه شرکتی که عرض یک سال اومده GT3 رو عرضه کرده و عرض 3-4 سال GT4 رو عرضه میکنه برای بازی بعدیش اینقدر زمان میذاره و نتیجه ای رو هم که طرفدارهاش انتظار داشتن رو برآورده نمیکنه ؟ خب این مشکل چیه ؟ یهو بی برنامه شدن ؟ راهشون رو گم کردن ؟ اعضاعش پیر شدن ؟ چیه قضیه ؟ من جوابم برای این وضعیت PD یک کلمه 4 حرفی هست ! :biggrin1:

Top Gear هم قبل از GT تو یه بازی ریسینگ دیگه بوده ( فک کنم شبیه ساز بوده بازیه و فقط هم روی PC اومده ) یعنی اولین بار تو بازیهای کامپیوتری و ... اینا :biggrin1:
البته پیری اعضا هم میتونه یکی از دلایلش باشه ! :دی مثلآ یامائوچی پیر شده و انگیزه های قبلی رو نداره و توی کارگردانی کوتاهی کرده ! ولی همون بی برنامگی بزرگترین مشکلشونه ! یهویی هم نبوده ! اول Prologue رو سال 2007 دادن و وقتی این کار رو کردن یعنی باید GT5 رو حداکثر یک سال بعدش میدادن ولی این اتفاق انقدر نیفتاده که همین طور ساخت بازی کِش اومده و تا 2010 رسیده ! باز دو هفته مونده به عرضه بازی هم تآخیر خورده ! من کلآ به جز بی برنامگی چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه چون همین آدما قبلش 4 تا بازی عالی درست کرده بودن و نمیشه که یه بیماری مهلکی توی استودیوشون افتاده باشه و IQـشون نیمسوز شده باشه ! :دی ولی بی برنامگی از زمان GT4 (اونم دقیقآ یکی دو هفته قبل از عرضه تآخیر خورده بود ! :دی) کم کم شروع شده و برای GT5 به اوج خودش رسیده ! به جای اینکه بیان بعد از GT4 برن سراغ شماره بعدی ، بی خودی GT HD رو کار کردن و بعد Prologue رو و بعد هم یه دفعه یادشون به GT PSP افتاد و آخرش هم GT5
همکاری با Top Gear رو من جایی قبل از GT ندیدم ! :دی خود پیستش فکر کنم توی یکی دو تا بازی بوده ولی همکاری با BBC و آوردن Stig و برنامه هایی که PD براش داشته نه !

آخرین ویرایش:
حالا مثلا نمی شه احتمال داد افراد شاغل تو همین بخش ، تو دیزاینینگِ بعضی از ترک های اختصاصیِ Nissan و بعضی از مدلینگ های محصولاتِ جدیدش به غیر از GT-R یه دستی برده باشن تو GT5 ؟؟
yahoo_4.gif
بالاخره این همه PD در خلالِ یه همچین پروژه ی سنگینی ( GT5 ) از خود گذشتگی داشته واسه نیسان یه جوری باید نیسان جواب بده دیگه !
yahoo_4.gif

حالا حتما باید PD اعلام کنه تو این تعداد ماشین و Track کمکمون کرده فلان تیم تا شما باور کنی ؟؟؟ ... خوب مسلمه که صداش رو در نمی یاره !
yahoo_4.gif
مگه خودِ T10 صدای Glass Egg رو دَر اُورده؟
نه ! لو رفته !
yahoo_4.gif
ماشالا تِزات یکی دوتام نیست همینطور واسه خودت میبافی!
هیچ منبعی معتبری غیر از یک جمله در رابطه با همکاری PD برای طراحی نیسان GT-R نیاوردی بعد براش نظریه ارائه میدی؟ منظور از همکاری هم ساخته شدن فلان مدل توسط شرکت سازنده خود ماشین نیست. بازی سازی اصلا داخل شرکتهای اتومبیل سازی وجود نداره.
(آریا همکه همه توضیحات رو داده دیگه حرفی نمی مونه که من بزنم!:دی)

یعنی واقعا این فضیه که تعداد کارمند بیشتر روی روند ساخت هر بازی تاثیر زیادی میگذاره اینقَدَر غیر قابل هضمه واستون؟ کلا ریاضیات و مسائل کاملاً واضح رو هم به صورت کاملاً ناشیانه زیر سوال بردین!
بعد من موندم اینکه تعداد تیم سازنده یه عنوان زیاد باشه اصلاً چیزی بدی نیست! ما آرزو داریم کارکنان PD هم برای نسخه بعدی سری GT بیشتر بشن همینطور PD با تیمهای طراح دیگه یا حتی استودیوهای خود سونی همکاری داشته باشه تا بازی سریعتر و در عین حال عاری از هر مشکلی عرضه بشه.

آخرین ویرایش:
ایراد PD اینکه فکر میکنه هنوز تو نسل هفتم هستیم با یه سری کارمند کم و احساس دسته درستی میتونه بازیه خوب بده بیرون هنوز دوزاریش نیوفتاده دقیقا چه خبره.

یه چیز دیگه ای هم که هست به نظرم اعضای PD کلا حال و حوصله درستی برای ساخت بازی ندارن بیشتر برای تفریح انگار بازی میسازن دیگه مثل قدیم نیستن :دی من بودم کلا منحلش میکردم :|.

یعنی چی آخه؟ اعضا خودمونی باشن؟ مگه پیک نیک درست کرده؟ :دی کمپ نزده برای تعطیلات که یه کاری هم توش بکنند خوش بگذره :دی.

این بحث تعداد اعضا هم که آریا میاری وسط درباره مدت زمان درسته ولی درباره کیفیت کار به نظرم تاثیری نداره اگر T10 با 300 نفر یه بازی رو ساخت برای ساخت FM3 فقط 2 سال وقت گذاشت اگر اشتباه نکنم ولی PD برای ساخت GT5 یه چیزی در حدود 6 سال یعنی سه برابر زمان دقیقا انگار 330 نفر در طول 2 سال روی این بازی کار کردن :دی.

البته من شک دار PD به شکل مفید بیشتر از 2 یا 3 سال روی GT5 کار کرده باشه بیشتر شبیه مدرسه رفتن منه :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or