Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    484
76957298257436332506.jpg

این دیگه کاملاً رسمیه. بالاخره میتونم باور کنم بازی به زودی منتشر میشه، جشن بگیرید

35103707638782589529.gif

البته این یعنی چندین نفر الان بازی رو به دست آوردن و دارن بازی میکنن، لعنت بهشون، منم میخوام!!!!!!!!!

این دیگه کاملاً رسمیه. بالاخره میتونم باور کنم بازی به زودی منتشر میشه، جشن بگیرید

35103707638782589529.gif

البته این یعنی چندین نفر الان بازی رو به دست آوردن و دارن بازی میکنن، لعنت بهشون، منم میخوام!!!!!!!!!

مرسی بابت خبر ... حسابی راحت شدیم ..

کدوم یکیشون از اینا آریا هست ؟؟؟؟ :d

یه سوال

بالا جناب kenji گفتن "البته این یعنی چندین نفر الان بازی رو به دست آوردن و دارن بازی میکنن" اینا از کجا تهیه میکنن بازی رو؟

wtf؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!:-o:-o:-o
یعنی بالاخره اومد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!خدا رو 100 هزار بار شکر که نمردم و میتونم این بازی رو ببینم.:((:((درسته که 5 سال مارو کشت-ولی دستش درد نکنه.شدیدا منتظر نمراتش هستم که قطعا خواهد ترکاند.
برم سریع یه کالکشن از آهنگائی که دوست دارم بسازم که باید با gt زندگی کرد.:x
خیلیییییییییییییییییی باحالی کیوان.:x:-*:-*:-*:x:x

بابا مارو کشتن با این بازی :d این همه سال واقعا باورم نمیشه بالاخره میشه چشمون به جمال این بازی روشن بشه . انصافا باکس شات قشنگی هم داره . :x

یه چیز باحالی که اتفاق افتاده اینه که بعد تاخیر به اینور یه هایپ بزرگ الکی برای بازی پیش اومده!همه مثل شرلوک هلمز دنبال یه سرنخ هستن تا تاریخ ریلیز بازی رو در بیارن.از اون طرفم این عکسا!ماجرای جالبیه

گویا همه این عکسها fake هستن :biggrin1: توی Neogaf و GTPlanet که ملت به این نتیجه رسیدن ولی حوصله نداشتم دلایلش رو بخونم ! :biggrin1:
یعنی باکس ارت رسمی بازی هم فیک هست ؟ :d اون عکسی هم که کیوان گذاشت بنظر مو لا درزش نمیره :d

یعنی باکس ارت رسمی بازی هم فیک هست ؟ :d اون عکسی هم که کیوان گذاشت بنظر مو لا درزش نمیره :d
باکس آرت و اینا رو نمیدونم ! :دی اون عکسایی رو میگم که طرف گفته بازی دستم هست و حتی از توی منوهای PS3 هم عکس گرفته ! دیشب آخرین بار که رفتم neogaf تاپیکش 40 صفحه جلو رفته بود و صبح که رفتم رسیده بود صفحه 62 ! تیکه تیکه خوندم اولش ملت به شدت هایپ شده بودن ولی اواخرش داشتن بد و بیراه میگفتن به کسی که این عکسها رو گذاشته ! طرف هم از neogaf بن شده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or