Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    484
پس با این اوصاف سونی باید تا قبل از کریسمس نزدیک به 10 ملیون کپی از GT5 رو لانچ کنه :d شاید رکورد 15 ملیونی Gran Turismo 3: A-Spec رو بزنه که البته بعید میدونم.

البته فروش سری GT اینطوری نیست که همون اول 10 میلیون به بالا بفروشه. فروشش به اصطلاح leg دار هست. یعنی به مرور زمان و پیوسته فروش میکنه.

البته فروش سری GT اینطوری نیست که همون اول 10 میلیون به بالا بفروشه. فروشش به اصطلاح leg دار هست. یعنی به مرور زمان و پیوسته فروش میکنه.
با این مورد که کاملاً آشنا هستم، وصف من بخاطر عرضه 555 هزار کپی تنها به فرانسه ـست

الکی امید واهی ندید ... ایشالا با نوه هامون GT5 میزنیم!:d

ولی دیسک فیک نیست ... یه نگاه به دور دیسک بندازین حاظرم با اطمینان بگم 100% واقعی !

gt5 فکز نمی کنم بیشتر از۱۲ میلیون بفروشه مګر اینکه در طول مدت طولانی!!!(مثلا تا قبل عرضه gt6)
مثلا این بازی فکر نمی کنم زیاد توی آمریکا فروش بره اما عوضش توی انګلستان احتمالا فروشش خیلی بالاست.در ضمk توی ژاپن هم بازار نسبتا بزرګی داره!!

• Like
Reactions: Noirique
حضرت استاد یامائوچی در گفت و گویی که با Esquire UK داشتند چنین بیان کردند که: قدرت کنسول PS3 برای پیاده سازی تمامی تفکرات و ایده های وی در GT5 کافی نبوده (با اینکه قوی ترین کنسول از لحاظ تکنولوژی و سخت افزاری در بازار است) و اینکه هنوز هم میتوانند مواردی رو که در سر دارند به بازی اضاف کنند، ولی خوشبختانه دیگه نمیتونند زیرا GT5 goes gold :d

شما بی زحمت یه بازی نام ببر که توش یکی از دکمه های کنترلر مخصوص کلاچ باشه !!!
FORZA MOTORSPORT 3.:dاگر تنظیمات رو میذاشتی با کلاچ دکمه LB میشد کلاچ.خودم همیشه با کلاچ بازی میکردم.به نظرم gt5 هم حتما داره.:xاگر نداشت هم اصلا مهم نیست.
تست کردنش با کلاچ قسمت نشده بود ! :d ولی خیلی باید سخت باشه که آدم بخواد با دکمه کلاچ بگیره اونم دکمه های تقه ای(به نوع کنسول کاری ندارم) :d
نه اتفاقا خیلی هم ساده بود.خیلی هم لذت بخش.فقط سرپیچ ها که آدم میخواست مثلا-معکوس بکشه یکم باید دقت میکرد.

آخرین ویرایش:
FORZA MOTORSPORT 3.:dاگر تنظیمات رو میذاشتی با کلاچ دکمه LB میشد کلاچ.خودم همیشه با کلاچ بازی میکردم.به نظرم gt5 هم حتما داره.:xاگر نداشت هم اصلا مهم نیست.
تست کردنش با کلاچ قسمت نشده بود ! :d ولی خیلی باید سخت باشه که آدم بخواد با دکمه کلاچ بگیره اونم دکمه های تقه ای(به نوع کنسول کاری ندارم) :d

• Like
اینجا مطلب جالبی در مورد تاریخ عرضه بازی نوشته. طرف رفته تاریخ سایتهای معتبر رو درآورده که به شکل زیر هست :

نتیجه گیری : احتمال اینکه بازی 30 نوامبر توی آمریکا و 3 تا 8 روز بعدش توی اروپا بیاد خیلی زیاده. تاریخ قبلی هم بین آمریکا و اروپا 3 روز فاصله بود.

آریا جان یه سوال دارم.چرا زمان انتشار بازیها همیشه بین اورپا و آمریکا اختلاف هست؟یعنی مثلا نمیتونن 2 میلیون کپی بصورت همزمان برای همه جای دنیا بفرستن؟یا دلیل دیگه ایی داره؟
ممنون میشم جواب بدی

ببخشید،میشه توضیح بدین که جی تی 5 goes gold یعنی چی ؟
یه سوال دیگه هم داشتم،امکانش هست که مثلا تو آمریکا،ریجن 2 هم پیدا شه ؟ آخه مثلا تو ایران که ریجن 3 هست،ریجن 2 پیدا میشه،میخوام ببینم مثلا امکتنش هست تو کانادا،ریجن 2 هم پیدا شه ؟

آریا جان یه سوال دارم.چرا زمان انتشار بازیها همیشه بین اورپا و آمریکا اختلاف هست؟یعنی مثلا نمیتونن 2 میلیون کپی بصورت همزمان برای همه جای دنیا بفرستن؟یا دلیل دیگه ایی داره؟
ممنون میشم جواب بدی
نمیدونم والا ! احتمالآ به دلیل محدودیتهایی هست که برای کپی کردن دیسک ها دارن. چون همین طوری نیست که یه کارخونه توی جاده کرج پیدا کنن و بگن بیا برامون فلان عدد کپی بزن :دی باید از قبل قرارداد ببندن و کلی دنگ و فنگ داره و کارخونه ها هم همزمان کلی مشتری دیگه (چه بازی چه فیلم) دارن. بعد هم مثلآ از کارخونه ای که توی مکزیک یا هرجای دیگه هست باید با هواپیما و کشتی و ... منتقل کنن به کشورهای مختلف ! ولی بازم نمیدونم چرا مثلآ یه جا صبر نمیکنن توی یه روز مشخص بفروشن :دی شاید میترسن مغازه دارهای آمریکایی به جای 3 روز صبر کردن بیان بازی رو مخفیانه با قیمت بالاتر به ملت بفروشن :دی

یه سوال دیگه هم داشتم،امکانش هست که مثلا تو آمریکا،ریجن 2 هم پیدا شه ؟ آخه مثلا تو ایران که ریجن 3 هست،ریجن 2 پیدا میشه،میخوام ببینم مثلا امکتنش هست تو کانادا،ریجن 2 هم پیدا شه ؟
زمانی که همه کارهای ساخت بازی تموم میشه و شرکت سازنده دیسک بازی رو تحویل ناشر میده برای کپی و بسته بندی و پخش , میگن بازی به اصطلاح Gold شده.
به صورت رسمی که امکانش نیست ولی خب هرکسی میتونه یه بازی ریجن 2 بخره و با چمدون ببره آمریکا :دی ایران چون کپی رایت و اینا نداره دیگه از این جهات هم مشکلی نداره !

• Like

در جواب قسمت اول سوالتون باید بگم که GT Goes Gold یعنی ساخت بازی ( طراحی بازی ، کدنویسی و ... ) کاملا تمام شده و در واقع کار تیم سازنده بازی تمام شده و بقیه کار که شامل چاپ و بسته بندی و پخش بازی میشه فقط مونده که به عهده ناشر بازی هست .
برای سوال دومتون جواب قاطعی نمیشه داد ، مثلا نمیشه گفت که 100% و بدون هیچ شکی ، بازی ریجن 2 یا کنسول ریجن 2 در آمریکا یافت نمیشه . ولی خوب مردم ساکن در آمریکا ترجیح میدند که کنسول ریجن 1 بگیرند ، بازی های ریجن 1 رو تهیه کنند و PSN Card های ریجن 1 بگیرند تا بتونند از تمام خدماتی که برای اون منطقه در نظر گرفته شده استفاده کنند . ( شاید به خدمت پس از فروش هم ربط داشته باشه ، مطمئن نیستم )

در جواب قسمت اول سوالتون باید بگم که GT Goes Gold یعنی ساخت بازی ( طراحی بازی ، کدنویسی و ... ) کاملا تمام شده و در واقع کار تیم سازنده بازی تمام شده و بقیه کار که شامل چاپ و بسته بندی و پخش بازی میشه فقط مونده که به عهده ناشر بازی هست .
برای سوال دومتون جواب قاطعی نمیشه داد ، مثلا نمیشه گفت که 100% و بدون هیچ شکی ، بازی ریجن 2 یا کنسول ریجن 2 در آمریکا یافت نمیشه . ولی خوب مردم ساکن در آمریکا ترجیح میدند که کنسول ریجن 1 بگیرند ، بازی های ریجن 1 رو تهیه کنند و PSN Card های ریجن 1 بگیرند تا بتونند از تمام خدماتی که برای اون منطقه در نظر گرفته شده استفاده کنند . ( شاید به خدمت پس از فروش هم ربط داشته باشه ، مطمئن نیستم )

داداش،ممنون از جوابت ولی اگه یک لحظه به پست قبلی نگاه میکردی میدیدی که داداشمون زودتر زحمتشو کشیدن :) به هر حال باز هم ممنون

اما تاریخ من که میگم همون 7 Dec هستش این رو فلک و... گفتن .LOL

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

توجه توجه به خبری که هم اکنون به دست مار رسیده توجه فرمایید .با تشکر از آریا . گفتم جالبه بد نیست تو تاپیک خود بازی گزاشته بشه .

طرفدار ها 1% هم این اتفاق بیفته دق میکنن .

ship-crash.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or