Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
اوضاع خیلی مشکوک شده، GTPlanet عکس رو از صفحه حذف کرده. به هر حال به نظر میرسه یه خبرایی هست :biggrin1:
jordan (یکی از اعضا و مدیران GT که خبرهای زیادی پیدا میکنه و حتی مجله ها هم باهاش مصاحبه میکنن انقدر معروفه :دی) بعد از برداشتن عکس این رو نوشته :
Hey everyone, sorry I’ve had to remove this image for now – I’m also going to be temporarily closing comments on this post. Stay tuned for more updates on this mysterious disc soon.
عجب بند و بساطی داریم سر این بازی :دی

همیشه طرح های روی دیسک و کاور gt عالی بوده البته بشخصه بیشتر طرح های نسخه های ژاپنی این بازی را میپسندم از جمله طرح کاور و دیسک نسخه j بازی gt2 که برام خیلی خاطره انگیزه چون من gt2 و gt4 را نسخه ژاپنی بازی کردم و بعد یکبار دیگه هم نسخه انگلیسی! و همینطور کاور نسخه اول uc بازی که کاور روی ماشین کشیده شده بود جاودانه است.

این طرح هم برای gt5 بد نیست ولی یاد نسخه های nfs میندازه! حداقل 5 پر استفاده میکردن!

شکی درش نیست که دیسک بلو-ری هست، اما fake بودن یا نبودنش در پاره ای از ابهامه :d

FAKE نیست اگه FAKE بود پاکش نمیکردن فقط میگفتن FAKE هستش بعد چه دلیلی داشت که خود بالایی GT P بیاد توضیح بده چرا عکس پاک شده .:d;)

کلا خوشم میاد حال میکنم با طراحیش . فقط خدا این بچه جک یا بقیه بچه ها دهنشون رو واز کنن تاریخ رو بگن که با این عکس دیگه انتظار بی انتظار من رفتم کما .:shrewd::shrewd::shrewd:

FAKE نیست اگه FAKE بود پاکش نمیکردن فقط میگفتن FAKE هستش بعد چه دلیلی داشت که خود بالایی GT P بیاد توضیح بده چرا عکس پاک شده .:d;)
منم گفتم در پاره ای از ابهامه فیک بودنش نه اینکه 100% فیکه، GTP هم گفته دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد این دیسک مرموز هستیم. ;)

forza3 قابلیت کلاچ رو داره البته با کنترلر نمیدونم ولی با فرمان مخصوص حتما این قابلیت رو داره و اگر gt5 این قابلیت رو نداشته باشه یک نکته خیلی منفی هستش
خسته نباشی عزیزم ! :d اینجا دوستان در و دیوار رو هدف گرفتن که چرا با کنترلر نمیشه کلاچ گرفت ! حالا می گین f3 با فرمون این قابلیت رو داره ! :d

آخرین ویرایش:
سونی تایید کرد که 555,000 نسخه کپی از گرن توریزمو 5 رو برای شیپ کردن به کشور فرانسه فرستادن، رقم سنگینیه یک مثال بزنم؛ اکتیویژن برای یک بازی مالتی مثل COD BO نزدیک به 600,000 کپی فرستاده به فرانسه اما GT5 یک عنوان Exclusive با 50,000 واحد کمتر!!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Noirique
سونی تایید کرد که 555,000 نسخه کپی از گرن توریزمو 5 رو برای شیپ کردن به کشور فراسنه فرستادن، رقم سنگینیه یک مثال بزنم؛ اکتیویژن برای یک بازی مالتی مثل COD BO نزدیک به 600,000 کپی فرستاده به فراسنه اما GT5 یک عنوان Exclusive با 50,000 واحد کمتر!!!!

خوش بحال خروس نشان ها :( امیدوارم زود بتونیم این عنوان بزرگ رو تجربه کنم !

سونی تایید کرد که 555,000 نسخه کپی از گرن توریزمو 5 رو برای شیپ کردن به کشور فرانسه فرستادن، رقم سنگینیه یک مثال بزنم؛ اکتیویژن برای یک بازی مالتی مثل COD BO نزدیک به 600,000 کپی فرستاده به فرانسه اما GT5 یک عنوان Exclusive با 50,000 واحد کمتر!!!!

برای اینکه بازار اصلی GT5 همین کشورهای اروپایی هستن، GT5 تو کشورهایی مثل اسپانیا، فرانسه، ایتالیا، انگلیس، آلمان و اسکاندیناوی مثل کیک داغ فروش میره :دی

مامان...!!!:eek:
واقعا داره یه خبرایی میشه.من که از چند روز پیش تا حالا استرسی شدم.هر وقت میخوام بیام تو این تاپیک قلبم درد میگیره!:d
خدایا GT برسان
.

برای اینکه بازار اصلی GT5 همین کشورهای اروپایی هستن، GT5 تو کشورهایی مثل اسپانیا، فرانسه، ایتالیا، انگلیس، آلمان و اسکاندیناوی مثل کیک داغ فروش میره :biggrin1:
پس با این اوصاف سونی باید تا قبل از کریسمس نزدیک به 10 ملیون کپی از GT5 رو لانچ کنه :d شاید رکورد 15 ملیونی Gran Turismo 3: A-Spec رو بزنه که البته بعید میدونم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or