Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
واقعا چرا باید Kotaku این کار ها رو انجام بده...مگه جز خراب کردن خودش چیز دیگه ای هم براش داره...اون از اون متن تند و تیزش در مورد تموم نشدن مراحل ساخت بازی و اینم که از این...
کلا معروفه که میگن یه سری hent*i جمع شدن kotaku رو درست کردن:d

حالا نمیخواد جوگیر بشید به خاطر یه اشتباه اینقد راحت یکی از معتبرترین مدیا های صنعت گیم رو زیر سوال ببرید !:دی

یکی از معتبرترین؟ :دی بیخیال بابا، تو نمیدونی Kotaku به چه چیزی معروفه؟

xvepwp0zxw8v4hmvksd5.jpg

البته در صورتی که Sarcasm نباشه پستت :دی

خوب دلیل این کار چی بوده؟! چه هدفی داشته مثلا؟ با خراب کردن gt5 چی نصیبش شده؟!
چه کارا که نمیکنن!:-/

خیلی سادست! اولین قاعده برای ژورنالسیم زرد: مطلب جنجالی (هر چند بی پایه و اساس) = hit و بازدید بیشتر
که الان چند وقته دارن GT5 رو ترول میکنن...

آخرین ویرایش:
رامین بابا یعنی خودشون ندیده کلیپ رو گزاشتن ؟ اخه خود پرولاگ انقدر لود نداشته که GT5 داشته باشه
2*2=4 هم چیز خوبیه . امده یه ویدیو رو دست کاری کردن دادن بهش اول از همه این کلیپ از کجا امده برای خود سایت سوال نمیشه ؟ خوب حالا که امده نباید یه 3-4 دفعه دیده بشه بعد یه چیزی رو شایعه پراکنی کنه ؟ و تفسیر هم بکنه بعد بیاد این جوری جواب بده .

ما رفتیم از سونی سوال کردیم که این جور لود وجود داره بعدش میگه ما رفتیم از طرف پرسیدیم گفته دست کاریش کردم کدوم خری کلیپ درست میکنه بعد بیاد بگه من کلیپ رو دست کاری کردم ؟.

خاک بر اون سرشون.کلا این gt فشار قویه شدیدی به خیلی ها وارد کرده.ولی دم یامائوچی گرم.
که کاری کرده که اینجوری به نقاط حساس بعضیها اینجوری فشار اومده.
واقعا خیلی احمقانس.هیچ ایرادی به این بازی نیست.اومدن مثلا بگن loadingش طولانی هست.=))=))امیدوارم موقع امتیاز دادن گیر ندن که این بازی داستان نداره.=)):d

البته طبق نظر يکی از اساتيد سايت همسايه اوّل همه فکر ميکنن اين DEMO بازيه که اومده و تا آخر 2011 يک مليون بيشتر نميفروشه و وقتی مردم بفهمن اين بازی کامله ميفروشه اونم به شرط اين که بازی 9.5 به بالا نمره بگيره:))

Gran Turismo 5 Interview Confirms Rain and
Snow HD

http://www.youtube.com/watch?v=qbQInXiv2G8&feature=player_embedded#!

جدی میگی ایول ایول دیگه شد یه ریسینگ همه فن حریف که فقط کن فیکن میکنه ولی یکم دوربین داخل کابین نور پردازیش زنده و جالب نیست یجوری شبیه فورزا 3 هستش ولی خوب داخل کابین خیلی قشنگتر از فورزا هست سیتم دمیج هم از فورزا بهتره من خیلی فورزا 3 بازی میکنم همه چیم real گذاشتم اما واقعا گرن توریسمو کاملا دوسر و سه گردن ازش بالاتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or