Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
جالبه !

یکی از فروشگاه های Online در انگلستان به نام Argos برای تمام کسانی که از سایتشون GT5 را پیش خرید کردند یه Email فرستاده و تاریخ عرضه بازی رو 27 آگوست 2010 اعلام کرده . قیمت بازی هم 47.99 پوند انگلیس.

الان هم اگر به صفحه Gran Turismo 5 تو سایتشون برید زده Free Delivery in August 2010 ! شاید این قضیه با صحبت های رییس سونی اروپا که از کلمه Soon برای منتشر شدن GT5 استفاده کرد، در ارتباط باشه.

به هر حال باید تا E3 صبر کنیم.

• Like
Reactions: Noirique
جالبه !

یکی از فروشگاه های Online در انگلستان به نام Argos برای تمام کسانی که از سایتشون GT5 را پیش خرید کردند یه Email فرستاده و تاریخ عرضه بازی رو 27 آگوست 2010 اعلام کرده . قیمت بازی هم 47.99 پوند انگلیس.

الان هم اگر به صفحه Gran Turismo 5 تو سایتشون برید زده Free Delivery in August 2010 ! شاید این قضیه با صحبت های رییس سونی اروپا که از کلمه Soon برای منتشر شدن GT5 استفاده کرد، در ارتباط باشه.

من که گیج شدم !:eek:
همش تقصیر سونیه ! یه تاریخ بگن خلاص دیگه.....

سونی هم روی قضیه سایت آرگوش به thesixthaxis گفته که بهشون تایخی اعلام نشده ولی این طور که گفته انگار آگوست رو نقض کرده! این andrew house هم که همه رو گذاشته سر کار:biggrin1:
ولی به نظر خودم آگوسته!

جالبه !

اگه آگوست بیاد که خیلی عالیه !
حداقل از آبان بهتره !

آخرین ویرایش:
فك كنم سوني تاريخ عرضه رو نميگه نميگه يه دفه ميريزه تو بازار بازيو همه رو غافل گير ميكنه :biggrin1:
..........
فريم ريت بازي فوق العادس با اين جرييات.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or