فعلا بیخیال این مسابقه شو.بحث سر گرفتنشون نیس! همه رو میزارم جا اما باز چون سرعتش از اونا کمتره میگیرنم
انلاين بودي كه رو هوا جور بود ... فعلا كه نيستي ، راهي نيست جز صبرآقایون نزدیک به هفته هست هر شب بازی میکنم 8 میلیون هم پول دارم تو این صد باری که به بازار دسته دوم مراجعه کردم خبری از GT FORMULA برای لول 23 اکسپرت نیست آفلاینم باید بی خیالش شم
حسین مگه چندتا باید باشه؟:dالبته یه contach - diablo هم هست که متاسفانه استاندارد هست.ولی از همه اینا بدتر نبود reventon هست که عشق منهاقا یک سوال این تعداد لامبورگینی ها تو بازی چرا اینقدر کم هست فقط 4 تا !!!!!
نسبت به فوروزا گفتم !
حسین مگه چندتا باید باشه؟:dالبته یه contach - diablo هم هست که متاسفانه استاندارد هست.ولی از همه اینا بدتر نبود reventon هست که عشق منه
3تا Standard داره ، دونه آخر هم كه جا موند : COUTACH 25TH ANNIVERSARY '88 ، اينم عكس ( سمت چپ Gallardo )
حسین مگه چندتا باید باشه؟:dالبته یه contach - diablo هم هست که متاسفانه استاندارد هست.ولی از همه اینا بدتر نبود reventon هست که عشق منه
كلا 7تا لامبورگيني داره كه فكر كنم 4تا از فوروزا كمتره ... ( كلا هم دليلي نداره كه با فوروزا مقايسه بشه )نسبت به فوروزا گفتم !
راستی یک سوال موقع خریدن ماشین ها سرعت ماشین و مشخصات صفر تا 100 را کجا می نویسه !!
توي online used cars هم بودش 2,500,000 cr .اگه اصلا آنلاين نميشي كه هيچ راهي نداره ، جز اين كه خودتو سرگرم بخش B و Lisence .و مسابقه تكراري و Special بكني تا يه موقعي بياد و بخري ، اگه آنلاين هم بازي ميكني كه هيچ مشكلي نداره ... كافي On شي و رو ماشيني كه دوس داري ( از تو ليست ماشيناي دوستت يه X بزني و Borrow )
توي online used cars هم بودش 2,500,000 cr .