Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
ببینید چه کردم :d یعنی چه کرده استاد :d

اینم این دوست مهربونمون که بنزین می زنن

--------------------
راستی بردار kung on بود چی بود ؟ :d یه کامارو قرار بود برات بفرستم فقط خورد به آپدیت نشد امروز on شو برات بفرستم

کسی خبر داره XP و پول مسابقات 24 ساعته چه قدر هست ؟
اینجور که مسابقات 300 km یش هست نباید بیشتر از 500 هزارتا بده

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها
فعلا که وضع اینترنت اینجا خیلی خرابه حتی نمیتونم Sign In بشم! :((
بچه ها من خیلی از تروفی های GT5 رو گرفتم(حدودا 70 درصد) و خیلی از ماشینهاش هم گرفتم.اگر میتونستم Sign In بشم بهتون ماشین میدادم.البته زیاد وقت بازی ندارم چون خیلی درس دارم ولی با این حال بعضی وقتها ON میشم.هر کی ماشینی چیزی خواست منو add کنه:
ARMAN47
هر ماشینی خواستید در خدمتم.>:d<(بنگاه معاملات ماشین آرمان :d حتی X1 !!!) البته ماشینها رو به صورت زمانی میتونید قرض بگیرید :d (بدون نیاز به گرو گذاشتن شناسنامه و... :d )

ببینید چه کردم :d یعنی چه کرده استاد :d

اینم این دوست مهربونمون که بنزین می زنن

--------------------
راستی بردار kung on بود چی بود ؟ :d یه کامارو قرار بود برات بفرستم فقط خورد به آپدیت نشد امروز on شو برات بفرستم

کسی خبر داره XP و پول مسابقات 24 ساعته چه قدر هست ؟
اینجور که مسابقات 300 km یش هست نباید بیشتر از 500 هزارتا بده

من دیدم یدفعه رفتی پیدات نشد.حدس زدم گذاشتی برای آپدیت.امروز میام.این عکسا ماله کجاست؟ منظورت چیه ببینیت چکار کردم؟!!

من دیدم یدفعه رفتی پیدات نشد.حدس زدم گذاشتی برای آپدیت.امروز میام.این عکسا ماله کجاست؟ منظورت چیه ببینیت چکار کردم؟!!

منظور خاصی ندارم :d فقط خواستم بگم ببینید رو بعضی از جزییات چه قدر خوب کار کرده استاد

این عکسا رو موقعی که تو مسابقات 300 km جهت تعویض لاستیک ها و پر کردن باک میری به قسمت pit گرفتم

اگر منظورت این هست که کدوم نسکار رو بخری،باید بگم که همشون در یه حد هستن.اما برای اینکه بتونی اول بشی باید asm رو خاموش کنی.و برای این کار هم باید از تنظیمات دسته asm رو خاموش کنی،چون تو driving option نمیشه.برای اینکه بتونید از تنظیمات دسته خاموشش کنید باید اینکارو بکنید.

باید برید تو تنظیمات دسته-و به دلخواه دکمه ایی رو برای ra(function) menu بزارید.و بعد باید روی جهت های 4 گانه این تنظیمات رو بزارید.
جهت بالا- + ra function select==پائین-- منفی ra function==چپ- + ra function adjust و راست هم- مفنی ra function adjust.وقتی این تنظیمات رو انجام دادید.
باید برید تو بازی و وقتی start race زدید-وقتی بازی خواست شروع بشه-اون دکمه ایی که برای ra(function) menu گذاشتید رو بزنید-و سپس با جهت های چهار گانه ایی که تنظیم کردید اون گزینه asm رو خاموش کنید.با این کار براحتی میتونید تمام مسابقات این بخش رو طلائی کنید.
دوست عزیز منظورت از خاموش کردن off باید بشه هر کاری کردم نشد یا همون که کم رنگ میشه خاموشه دیگه :-*

باز یه آپدیت دیگه

47MB
Update Notice 1.07 Feb 24, 2011
A new update has been released for Gran Turismo 5.
The main contents of the update are as follows:

[Major Changes and New Features]
Friend Rankings
In Drift Trials and Time Trials, you can now display leaderboards that shows only your friends. While it was difficult before to locate your friends in the general leaderboards, this now makes it easier to compare your lap times and points with them.

[Fixed Issues]
- Performance points (PP), which is an index of a car's overall performance, is now calculated regardless of your tire selection. You can now set performance point restrictions and tire restrictions separately when you race in a lounge.
- Fixed the issue where the performance of electric cars increased/decreased after a certain amount of driving.
- Downloaded replays from Seasonal Event Rankings can now be viewed properly.

[Other Changes]
- Cars worth over 1,000,000 Cr. (including gift car coupons) are now prohibited from being traded to prevent issues during the trading process. When lending and borrowing cars between friends, please use the car loan system.

[To Check Your Current Version]
To check the version of your game, press the "Manual" button at the bottom of the main menu screen. The version number will be located on the upper left of the index page.

If the number starts with "Ver. 1.07", you are playing the latest version of the game.

If not, please press PS button and quit the game. The game will be updated automatically when you restart it with your PS3™ system connected to the internet.​

دوستان عزیز اگه من این بازی رو به صورت دسته دوم بگیرم، می تونم آپدیت کنم بازی رو ؟
و یه سوال دیگه این آپدیت ها رو میشه به صورت آفلاین با استفاده از فلش به کنسول انتقال داد ؟
و اما سوال آخر من هنوز کنسولو هک نکردم. اگه هک کنم و نسخه کپی بازی رو داشته باشم، بازم میشه آپدیت کرد بازی رو ( به صورت آفلاین )

دوستان عزیز اگه من این بازی رو به صورت دسته دوم بگیرم، می تونم آپدیت کنم بازی رو ؟
و یه سوال دیگه این آپدیت ها رو میشه به صورت آفلاین با استفاده از فلش به کنسول انتقال داد ؟
و اما سوال آخر من هنوز کنسولو هک نکردم. اگه هک کنم و نسخه کپی بازی رو داشته باشم، بازم میشه آپدیت کرد بازی رو ( به صورت آفلاین )

1.بله.جون بازی کد اینا نداره
2.نه
3.نه

1-بله میشه
2-اگر کنسولت کپی خور باشه آره
3-بله میشه

به به ببنید چه ترکی از خود درکردم . استاد ببینه مطمن باشید استخدادمم میکنه :d

میشه گفت یکی از پر شیب ترین ترک ها بازی هست . تست کردیم امشب با یکی از بچه ها
fiat 500 نتونست رد شه ازش :d البته تو عکس ها تندی شیب معلوم نشد نمی دونم چرا :d:-/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or