mohammd007
کاربر سایت
ببینید چه کردم :d یعنی چه کرده استاد :d
اینم این دوست مهربونمون که بنزین می زنن
--------------------
راستی بردار kung on بود چی بود ؟ :d یه کامارو قرار بود برات بفرستم فقط خورد به آپدیت نشد امروز on شو برات بفرستم
کسی خبر داره XP و پول مسابقات 24 ساعته چه قدر هست ؟
اینجور که مسابقات 300 km یش هست نباید بیشتر از 500 هزارتا بده
من دیدم یدفعه رفتی پیدات نشد.حدس زدم گذاشتی برای آپدیت.امروز میام.این عکسا ماله کجاست؟ منظورت چیه ببینیت چکار کردم؟!!
دوست عزیز منظورت از خاموش کردن off باید بشه هر کاری کردم نشد یا همون که کم رنگ میشه خاموشه دیگه :-*اگر منظورت این هست که کدوم نسکار رو بخری،باید بگم که همشون در یه حد هستن.اما برای اینکه بتونی اول بشی باید asm رو خاموش کنی.و برای این کار هم باید از تنظیمات دسته asm رو خاموش کنی،چون تو driving option نمیشه.برای اینکه بتونید از تنظیمات دسته خاموشش کنید باید اینکارو بکنید.
باید برید تو تنظیمات دسته-و به دلخواه دکمه ایی رو برای ra(function) menu بزارید.و بعد باید روی جهت های 4 گانه این تنظیمات رو بزارید.
جهت بالا- + ra function select==پائین-- منفی ra function==چپ- + ra function adjust و راست هم- مفنی ra function adjust.وقتی این تنظیمات رو انجام دادید.
باید برید تو بازی و وقتی start race زدید-وقتی بازی خواست شروع بشه-اون دکمه ایی که برای ra(function) menu گذاشتید رو بزنید-و سپس با جهت های چهار گانه ایی که تنظیم کردید اون گزینه asm رو خاموش کنید.با این کار براحتی میتونید تمام مسابقات این بخش رو طلائی کنید.
بله.یعنی وقتی جهت ها رو تکون میدی،تغییری نمیکنه؟دوست عزیز منظورت از خاموش کردن off باید بشه هر کاری کردم نشد یا همون که کم رنگ میشه خاموشه دیگه :-*
دوستان عزیز اگه من این بازی رو به صورت دسته دوم بگیرم، می تونم آپدیت کنم بازی رو ؟
و یه سوال دیگه این آپدیت ها رو میشه به صورت آفلاین با استفاده از فلش به کنسول انتقال داد ؟
و اما سوال آخر من هنوز کنسولو هک نکردم. اگه هک کنم و نسخه کپی بازی رو داشته باشم، بازم میشه آپدیت کرد بازی رو ( به صورت آفلاین )
دوستان عزیز اگه من این بازی رو به صورت دسته دوم بگیرم، می تونم آپدیت کنم بازی رو ؟
و یه سوال دیگه این آپدیت ها رو میشه به صورت آفلاین با استفاده از فلش به کنسول انتقال داد ؟
و اما سوال آخر من هنوز کنسولو هک نکردم. اگه هک کنم و نسخه کپی بازی رو داشته باشم، بازم میشه آپدیت کرد بازی رو ( به صورت آفلاین )
باهم بازی کردیم..توی حالت آنلاین میشه Driving line رو فعال کرد یا نه؟ امروز میخواستم بکنم گزینه مربوطه کم رنگ بود و تغییر نمیکرد