Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
اقا اون ماشینی که تو historic همش اذیت میکنه ادم رو گذاشتن برای فروش تو قسمت انلاین
منتها 15 ملیون پولشه
کسی راهی داره که راحت این پول رو در بیاریم؟
اون american championship رو میدونم که تو 4 دقیقه 117 تا میده... ولی بازم خیلی کمه... کو تا 15 ملیون

آره جدی گفتن اما آپدیتش هنوز نیومده و فعلا خبری ازش نیست. انصافا بعضی ماشین ها در حد پریمیوم ها هستند که میشه از بوگاتی هم بینشون نام برد.
ایوووووووووووول.هووووووووووووورا.آخ جوووووووووووون:dخدا کنه اول از همه بوگاتی رو بکنن.دوم هم فولکس قوربا غه ایی:dخیلی دوس دارم از کاکپیتش بازی کنم.سوم هم BMW-MT3 GTR 2005 رو که شدیدا جاش خالیه.واقعا خالیه.زیادی خالیه.)x

ایوووووووووووول.هووووووووووووورا.آخ جوووووووووووون:dخدا کنه اول از همه بوگاتی رو بکنن.دوم هم فولکس قوربا غه ایی:dخیلی دوس دارم از کاکپیتش بازی کنم.سوم هم BMW-MT3 GTR 2005 رو که شدیدا جاش خالیه.واقعا خالیه.زیادی خالیه.)x

همچنین لامبورگینی رونتون هم اضافه کنند که جاش خیلی خالیه=((

دوستان الان بهترین ماشین کدومه؟
چشممه من citrouen gt گرفته.
راستی bugatti هرچی گشتم نبود.اگر هست توکدوم برنده؟

بوگاتی که برای خرید نیست به لول 14 که برسید و مسابقات
GT World Championship رو به پایان برسانید بوگاتی رو به عنوان جایزه با پست براتون ارسال میکنن

حالا حتما لازم نیست جایزه بگیریدش - بوگاتی جزو ماشین های استاندارد هست از همین جهت باید از بازار کار کرده ها بگیری من یکی دوباره به پستم خورده ولی از اونجایی که استاندارد نخریدم ( پول نداشتم :d )

دوستان کسی این آپدیت که میگفتن یسری ماشین استاندارد پرمیوم می شوند رو گرفته؟ اگر آره بوگاتی پریمیوم شد یا نه؟
ممنون.

ولا به نظر جدی ولی اگه این رنو 5 رو کاکپیتش رو بذارن عالی میشه ! ای کاش برای هدیه به درخواست هر یوزر سه تا از ماشین های استاندارد رو پرمیوم میکردن
[-o<[-o<:praying::praying::thanks::thanks::excited::excited:

اقا نمیشه راننده تو آنلاین تبادل کرد ؟ من نمیدونم با این راننده حرفه ای چیکار کنم ؟
هنوز بخش اول رو باهاش تموم نکردم با لامبورگینی تیونینگ شده نمیتونه ببره

خوب به سلامتی همین الان نشستم پای تروفی
GT-R Official Record
Achieve a time of 7'29.03 on the Nurburgring Nordschleife in a Nissan GT-R '07. The record must be achieved in a Time Trial in the Arcade mode version of the car with tires of Sports Hard grade or lower equipped
بعد از 2-3 دست بازی کردن-بالاخره گرفتمش.بسی حال داد.:d

اقا نمیشه راننده تو آنلاین تبادل کرد ؟ من نمیدونم با این راننده حرفه ای چیکار کنم ؟
هنوز بخش اول رو باهاش تموم نکردم با لامبورگینی تیونینگ شده نمیتونه ببره
ماشین انقدر خفن خوب نباید این اول بهش بدی.مهارتش رو الان نداره.با یه ماشین سطح پائین تر باید بری.

دوستان این بازار کارکرده ها کجاس؟

مثلا همین بوگاتی رو از کجا بخرم؟

پایین قسمتی که ماشین میخری
used car delarships اگه اشتباه نکنم - عکس چراغ پشت یه 350z

ماشین سطح پایین هم میدم نمیرسه به نفر اول

به نظرتون بهترین مرحله برای پول دراوردن در حد لول 18 کدومه ؟ که هم پول خوبی بده هم کمتر طول بکشه >؟

دوستان این بازار کارکرده ها کجاس؟

مثلا همین بوگاتی رو از کجا بخرم؟

اون لیست ثابت نیست و ماشیناش متغیرن و ممکنه بوگاتی پیدا نکنی اما شانسه دیگه یدفعه دیدی اومد
اگر کسی بوگاتی رو در قسمت دست دوم دیده قیمتش رو بگه!

اون لیست ثابت نیست و ماشیناش متغیرن و ممکنه بوگاتی پیدا نکنی اما شانسه دیگه یدفعه دیدی اومد
اگر کسی بوگاتی رو در قسمت دست دوم دیده قیمتش رو بگه!

اگر اشتباه نکنم-2.400 بود.خوب چه کاریه بخرینش.من که جایزه گرفتمش.البته اصلا یادم نیست تو کدوم مسابقه.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or