Gran Turismo 5 در سال 2010 منتشر خواهد شد .

Noirique

کاربر سایت
gt53.jpg

Peter Dille ، در گفتگوی با سایت Siliconera ، علاوه بر صحبت در مورد PSP و PSMove ، به تاخیر ماه پیش GT5 اشاره کرد و گفت :
یامائوچی ، زمانی که حدود 20 روز به تاریخ بازی مانده بود با پیامی به من اطلاع داد که آنها در حال اتمام ساخت بازی هستند و فقط ذره ای به اتمام بازی مانده !
Peter Dille از طرفداران عذر خواهی کرد و توضیح داد که بازی قبل از Christmas عرضه خواهد شد ولی فعلا نمی توان تاریخ عرضه دقیقی را برای آن اعلام کرد .

Source

ویرایش : به علت برداشت بد بعضی از دوستان ، قسمت Bold شده به متن خبر افزوده شد .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ἁlireza
یعنی اگه ملت این بازی رو بخرن . باید بیان این دست این کاربرا رو طلا بگیرن !
من که شخصا هیچ کاری با این بازی ندارم از بس تاپیک و خبر تاخیر این بازی رو شنیدم حالم گرفته شد چه برسه به طرفدارای دو آتشه بازی !
بعد بازی هم بیاد و با این همه تاخیر در سطح انتظارات کاربرا نباشه خیلی بد میشه - خصوصا برای همین استاد که این همه با تیمش زحمت کشیدند و وسواس به خرج دادن!

همین دیروز نگفته بودن بازی گلد شده ؟!! :biggrin1:
این سایته نوشته اخیرآ با Peter Dille صحبت کردیم و اون هم گفته که یامائوچی این حرف رو به ما زده (معلوم نیست کِی) :دی اشتراک این دو تا قسمت ممکنه به 15,20 روز پیش برگرده :دی
ولی همون طور که قبلآ گفتم تا وقتی اولین نقدهای بازی نیومده بهتره بی خیال تاریخ عرضه بشیم !
یه سایت هم امروز اعلام کرده که Pre-Launch Party بازی 24 و 25 نوامبر توی مادرید برگزار میشه که اگه سایته درست گفته باشه , احتمالآ همون بازه 30 نوامبر تا 5 دسامبر بازی منتشر میشه.

یواش یواش داره بوی یار میاد :d>:d<
---------------------
بازم یه خبر دیگه از GT5 و عده ای برادران n آتیشه و GT فن که یا از تاریخ انتشار خسته شدن یا دست به دامان جادو و کهکشان راه شیری و ... شدن ! یه عده هم که قراره تحسن کنن و برای اعتراض به استاد بازی رو نخرن که استاد از صنعت بازیسازی و خودرو بزنه بره تو کار بقالی ! به کسی برنخوره ولی شوخی تا یه جایی خوشاینده ! کم نیستن کسایی که از تاخیر های زیاد بازی ناراحت یا حتی عصبانین ولی اگه هر کی یه بار بخواد تو هر تاپیک اینو ابراز کنه که ... ! یعنی واقعا این بازی انقدر منتظر داشته ! یا موقع اعلام تاریخ انتشار تصاعدی انقدر می شن ؟!

با به این ساعت 30 مدل خبر ضد و نقیض شنیدیم !!!

بخاطر این هستش که تا به این ساعت شما خبر ها رو دقیق دنبال نمیکنید .

بازی GOLD شده یعنی بازی تمام شده ساختش و در حال کپی کردن هستش برای عرضه حالا الان این سایت ها دارن دلیل تاخیر رو میگن یعنی تاخیری که گفته شده بود بازی 2 Nov میاد که تاخیر خرده به تاریخی قبل از کریسمس حالا چند روز مونده به کریسمس که میشه 2ماه اگه این 5 روزی که از Nov گزشته رو حساب نکنیم یعنی بازی در فاصله این 2 ماهی عرضه میشه نزدیک کریسمس نمیشه 100% یعنی 20 روز مونده به Jan پس باید حد فاصل 25 Nov تا 20 Dec منتظر بازی بود برای این که 1 هفته قبلش تاریخش رو میکنن تو بوق و کرنا که هنوز این عمل صورت نگرفته 1 هفته تا 2 هفته زود تر هم نقد های بازی شروع میشه که شروع نشده .

حالا بازم جای سوال داره ؟ برای این بازی اصلا سخت نیست انتظار به نظر من :d:d:d برای این که آخرش بازی دستمون میرسه و کلی حال میکنیم :d:d:d 5سال برای این بازی انتظار کشیدیم این 1ماهی هم روش .;););)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or