GotY امسال؟

GotY 2013?

• Gone Home

رای‌ها: 0 0.0%
  • Grand Theft Auto V

رای‌ها: 67 43.8%
  • BioShock Infinite

رای‌ها: 21 13.7%
  • The Last of Us

رای‌ها: 56 36.6%
  • Tomb Raider

رای‌ها: 4 2.6%
  • Rayman Legends

رای‌ها: 3 2.0%
  • Pikmin 3

رای‌ها: 0 0.0%
  • Pokémon X & Y

رای‌ها: 1 0.7%
  • Persona 4 Golden - vita

رای‌ها: 1 0.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    153
با وجود GTA بقیه بازی ها هیچ شانسی ندارند مخصوصا بازی هایی که مولتی پلتفورم نیستند.
کاش یه مقدار رو بازی های نظرسنجی بیشتر کار میکردید، به جای Pikmin 3 یا Pokémon X & Y یه بازی شاخ مثل Diablo III میذاشتید که حداقل فن هاش بیشتره.

من واقعاً نمیتونم بین The Last of Us و BioShock: Infinite بازی خودم رو انتخاب کنم ! :دی با هر دو به شدت حال کردم و جزو بهترین بازی های این نسل من بودن.
Rayman Legends هم غوغا بود و میتونم کنار اینا قرارش بدم. بگذریم از ده ها بازی کوچیک فوق العاده زیبا ! کلاً انتخاب امسال خیلی سخته برام.

لیستی که توش DmC نباشه لیست نیست [-( لول :دی

انتخای خیلی سختیه، به نظرم منتقدا GTA رو انتخاب میکنند ولی نظر خودم رو بخوای.............. نه، واقعا نمیتونم از بین GTA V , BS:I , TLOU و R:L یکی رو به عنوان بهترین انتخاب کنم. هر کدوم توی سبک خودشون یه شاهکارند.

game of the year : the last of us
همه چیز رو در یک کنسول به اوج خودش رسونده!ناتی داگی ها با ساخت هر بازی کار خودشون رو برای عنوان بعدیشون سختتر می کنن و انتظار ها رو از خودشون بالا می برن ولی به قدری نابغه هستن که با بازی جدیدشون باز هم زیر سایه ی عنوان قبلیشون قرار نمی گیره!!
یک بازی کامل که اشکلاتش مینیمم و خیلی خیلی کم هست!!

طبق تجربیات معمولا بیشتر به بازی هایی اهمیت میدن که داستان قوی تری داشته باشه نمونش TWD که پارسال بهترین بازی سال شد! فقط بخاطر داستان محشری که داشت!
پس شانس Goty شدن Bioshock infinite خیلی زیاده حتی با وجود GTA !!! چون داستانش قوی تر از بقیه بازی های توی لیست بود!

من که خودم به GTA V رای دادم ولی اگه Bioshock infinite ـم بشه به هیچ وجه تعجب نمیکنم! چون واقعا حقشم هست!

? GotY 2013

:thinking:

بازی هایی که حقشو داشتن امسال خیلی زیاد بودن. من هم نمی تونم جدا کنم و به ترتیت Game of the Year های خودمو می گم. :دی

27741051083706526854.jpg

09208245709921734163.jpg

52310015118787616444.png

89335784813636759267.jpg

Wait for it...
:d Like there was a surprise

39494730662131676476.jpg

از ته دل امیدوارم بایوشاک اینفینیت گوتی رو ببره که واقعا یه پدیده عجیب توی داستان سرایی بود. گیم پلی و تنوعش هم که حرف نداشت. گرافیکش هم که از چیزی که با چشمای عادیمون میبینیم بهتر بود:|

طبق تجربیات معمولا بیشتر به بازی هایی اهمیت میدن که داستان قوی تری داشته باشه نمونش TWD که پارسال بهترین بازی سال شد! فقط بخاطر داستان محشری که داشت!
پس شانس Goty شدن Bioshock infinite خیلی زیاده حتی با وجود GTA !!! چون داستانش قوی تر از بقیه بازی های توی لیست بود!
کیا بیشتر اهمیت میدن !؟ منتقدها !؟ :-/
اگه اینجوری بود که بازی های Bethesda هر سالی که میومدن بیشترین تعداد GOTY رو نمیبردن که :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or