GotY امسال؟

GotY 2013?

• Gone Home

رای‌ها: 0 0.0%
  • Grand Theft Auto V

رای‌ها: 67 43.8%
  • BioShock Infinite

رای‌ها: 21 13.7%
  • The Last of Us

رای‌ها: 56 36.6%
  • Tomb Raider

رای‌ها: 4 2.6%
  • Rayman Legends

رای‌ها: 3 2.0%
  • Pikmin 3

رای‌ها: 0 0.0%
  • Pokémon X & Y

رای‌ها: 1 0.7%
  • Persona 4 Golden - vita

رای‌ها: 1 0.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    153

Behrooz

کاربر سایت
با اومدن بازی های نسل بعد نمیدونم چجوری میشه دیگه! :huh: پارسال چون FarCry 3 دیر اومد فکر کنم تو GotYهای VGA حساب نشد. شدیدا به ممد Frobay نیاز هست الان! /:) :d

لیست داغونی هم گذاشتم! :dبه هر حال بحث کنید! :d

GotY امسال خودم TLoU بود. نه بخاطر داستان، نه به خاطر کاراکترهاش یا موسیقی و .... تنها به خاطر گیم پلیش بسیار فوق العادش و اون شوتینگی که کاملا از درون آدم رو راضی و درگیر میکرد! :d

انصافا هم لیست داغونه :d Rayman Legends در برابر غول هایی به نام BioShock Infinite و The Last of Us و Grand Theft Auto V!
Gone Home هم خوب نمره ردیف کرد اما عامه پسند نیست! Pikmin 3 و Pokémon X & Y هم با اینکه اوضاع خوبی رو برای نینتندو رقم زدند اما باز هم به نظرم در حد گوتی نیست!
ما که PC گیمر هستیم نه هنوز TLOUS زدیم نه GTA V :d با این حال GTA V
پ.ن: صرفا نظر شخصی!

پارسال چون FarCry 3 دیر اومد فکر کنم تو GotYهای VGA حساب نشد. شدیدا به ممد Frobay نیاز هست الان! /:) :d

لیست داغونی هم گذاشتم! :d
GOTY حتماً باید مالِ VGA باشه !؟ :-/ :دی GTA & VGA که مالِ همن :دی پارسال هم FC3 فقط VGA نبودش وگرنه بالای 20 تا GOTY رو برد :دی

Gone Home !؟ :| خو Brothers A Tale of Two Sons :love: هم میگذاشتی :دی

Goty امسال من بدون شک TLOU هست این بازی از همه نظر تکمیل بود دیگه نیاز به توضیح نداره ..
احتمال 95٪ هم میدم که Goty امسال GTA V میشه ، Tomb Raider هم بازی خوبی بود ولی احتمال اینکه Goty بشه زیر 5% هستش ! :d

یه گیر به لیستت بدم من!:d
به نظرم جای StarCraft HOtS بدجور توی لیست خالیه,حداقل میتونست جای Tomb Raider رو پر کنه!:d
واسه من GOTY همینه!!

به این میگن پی سی باز واقعی:d

- - -ویرایش - - -

بنظرم که امسال حق Bioshock infinte هست! البته من هنوز Gta V رو بازی نکردم.

VGA؟! :|

VGA کی باشه گوتی انتخاب کنه :دی گوتی اصولا یه چیز شخصیه :دی مثل مسواک (:دی)

گوتی بنده:

54537679478166076123.jpg

امسال بیشتر از همه MGR بازی کردم و بیشتز از همه بازی ها هم ازش لذت بردم :دی گوتی منه گرچه مشکلات خودش رو هم داشت.

پ.ن: سلیقه ایه :دی

پ.ن2: هیچ ربطی به فن پلاتینیوم بودن نداره :دی

GTA V نه فقط بهترین بازی امسال که قطعا بهترین بازی این نسله و اگه تو حضورش بخوایم اسم بازی دیگه ایرو به عنوان GOTY اعلام کنیم قطعا توهین بزرگی به راکستار کردیم:d
به ترتیب بهترین بازیای امسال من
1.GTA V
2. BioShock Infinite
The Last of Us .3

TLOU
بهترین بازی و تاثیر گزارترین بازی امسال.داستان,گیم پلی,انیمیشن,گرافیک همه چیز تاپ ناچ بود.
RAYMAN
باهاش زندگی کردم:دی
TR
بلاخره لاراکرفت به اوج برگشت.
----
پ.ن:هنوز GTA رو تموم نکردم.تازه به ترور رسیدم.احتمالا در ادامه جای یکی از بین TR و RAYMAN رو بگیره.
TLOU جایگاهش برای من دست نیافتنیه.

دوستانی که 360 یا pc باز هستن که خوب طبیعی بازیهای دیگه رو انتخاب کنن اما خداییش امکان نداره کسی tlou رو تجربه کرده باشه و به بازی دیگه ایی رای بده بهترین بازی طول عمرم از زمان آتاری تقریبا 20 سال پیش تا حالا ! نظیر نداره گیم پلی داستان صدا گرافیک همه و همه بهترینه لامصب!

بعد از اون هم Brothers A Tale of Two Sons

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or