Gothic 3

سلام

23sviuv.jpg

مدت ها بود بنظر میرسید که بازی های نقش آفرین تک نفره ی PC با وجود محبوبیت برادران آنلاین خود همچون World of Warcraft در خواب زمستانی باشند...
اما امسال با آمدن بازی Elder Scrolls IV: Oblivion و موفقیت چشمگیر آن شرایط تغییر کرد

Gothic 3 نیز میتواند نمونه ی دیگری از زنده شدن ناگهانی سبک RPG تک نفره باشد....بسیاری Gothic 3 را یک کلون یا کپی از بازی Oblivion مینامند....با وجود اینکه Gothic 3 دنباله ی سری بازی Gothic میباشد اما بسیار سخت است که آن را با Oblivion مقایسه نکنیم ...

بنظر میرسد که خیلی آسانتر باشد که تفاوت های دو بازی را شرح دهیم تا شباهت های آن دو را ....

23svf4g.jpg

بزرگترین تفاوت دو بازی در ساختن شخصیت اصلی داستان است در Gothic 3 شما همانند Oblivion قهرمان خود را نمیسارید و در عوض همانند آخرین بازی در سری Gothic شما داستان قهرمان بی نام و نشان سری بازی را ادامه خواهید داد و خیر، شما نیازی نخواهید داشت تا قسمت های پیشین بازی های Gothic را بازی کرده باشید تا متوجه شوید که در Gothic 3 ماجرا از چه قرار است..

در Gothic 3 سرزمین انسان ها توسط ارک ها ( Orcs) مورد تاخت و تاز قرار گرفته و توسط آن ها بتصرف در آمده که نتیجتا شخصیت و یا قهرمان بازی را در وضعیت جالب توجهی قرار داده....این به دلیل آنست که Gothic 3 دارای شکل و داستانی خطی نخواهد بود و وظیفه ی شما منحصر به آزاد کردن سرزمین های انسان ها نخواهد بود...البته این بدان معنی نیست که
شما نمی توانید اینکار را انجام دهید اما این بازی دارای محتوایی غیر خطی است و شما قادر خواهید بود که به دلخواه خود دوست و دشمن پیدا کنید...بنابر این ممکن است شما بخواهید که در عوض انسان ها به ارک ها کمک کنید....این بازی دارای سه پایان متفاوت است ...و چگونگی رسیدن به این پایان ها به خود شما بستگی دارد

23svfog.jpg

در این بازی شما قادر خواهید بود که مهارت ها و توانایی ها ی قهرمانتان را با پیشرفت در بازی تغییر دهید...برای مثال شما بازی را بدون Spell ( جادو ) آغاز می کنید ...در این بازی حدود پنجاه Spell وجود دارد...از جمله fireball spells ،
transformation spells ، teleportation spells و ...... که میتوانید با پیشرفت در بازی به آن ها مجهز شوید

شما بازی را با توانایی های ابتدایی جنگیدن شروع میکنید اما شما قادر خواهید بود با تمرین با مربی ها مهارت های جدیدی یاد بگیرید همانند تیر اندازی با تیر و کمان و یا جنگیدن با شمشیر با دو دست....و یا حتی شما میتوانید برای مهارت در دزدیدن تمرین کنید

گیم پلی غیر خطی بازی با دنیای گسترده ای که مشابهت های بسیاری به Oblivion دارد همراه شده....دنیای بازی به سه قلمرو تقسیم می شود که در مجموع بیش از 12 کیلومتر مربع مساحت دارد....البته اندازه ی قلمروی بازی به بزرگی Oblivion نیست اما از آنچه که تا کنون مشهود بوده دنیای Gothic 3 بمراتب دارای جزییات بیشتر و بالاتری است و بنظر میرسد که حس بهتری را نیز القا کند برای مثال در هنگام قدم زدن در یکی از شهرهای انسان ها که توسط ارک ها اشغال شده اینکه در کنار جاده جنازه های انسان های مبارزی را ببینید که بر روی تیرک هایی آویزان شده می تواند تا حدودی ترسناک باشد

شهر ها و روستاهایی که شما وارد آن ها می شوید شامل هزاران شخصیت میباشد و بنابر گفته ی سازندگان بازی هوش مصنوعی انفعالی بازی باعث می شود که آن ها بمراتب واقع گرایانه تر از Oblivion رفتار کنند

شخصیت ها در بازی به هر چه در اطرافشان است واکنش نشان می دهند و اگر شما رفتاری تخاصم جویانه داشته باشید (برای مثال با شمشیر در اطراف آنها بدوید ) آن ها از صحبت با شما خودداری می کنند....هر شخصیت همچنین دارای برنامه ی روزانه میباشد و اگر برای مثال وقت آزاد داشته باشند آن ها بدنبال کاری می گردند که انجام دهند درست بر خلاف بازی Oblivion.

23svhc1.jpg

هر آنچه که شما در این بازی انجام میدهید روی شهرت شما تاثیر می گذارد....برای مثال اگر شما میخواهید به ارک ها کمک کنید شما بایستی در میدان مسابقه بجنگبد...و از جنگ های کوچک شروع کنید تا راهتان را به جنگ هایی که در استادیوم های بزرگ انجام می شود باز کنید...تا شایستگی تان را اثبات کنید و ارک ها به شما احترام بگذارند....در روی دیگر سکه کمک به انسان ها سبب می شود که شما با روی بد ارک ها مواجه باشید و در کل همانطور که گفته شد انتخاب هایی که انجام می دهید بر روی پایان بازی تاثیر خواهد داشت

اما در مورد صدا گذاری این بازی بایستی گفت که Gothic 3 بیش از هر بازی دیگر در این سبک دارای دیالوگ میباشد ...و صدای تمام دیالوگ ها توسط افراد حرفه ای ادا شده که بدون شک کمک بسیاری به افزایش جذابیت بازی میکند....موزیک بازی نیز توسط یک ارکستر سمفونیک نواخته شده ...

Gothic 3 توسط یک سازنده ی آلمانی با نام Pirahna Bytes ساخته شده که تنها از 19 نفر تشکیل شده
بگفته ی سازندگان برای اتمام Gothic 3 شما بایستی 60 تا 80 ساعت بازی کنید و Quest های فراوانی را نیز به پایان برسانید....البته شما علاوه بر این مقدار ساعت بایستی تعداد ساعات دیگری که برای دیدن دیگر پایان های بازی لازم است بازی کنید را نیز در نظر بگیرید

ناشر Gothic 3 در آمریکای شمالی Aspyr Media و در نقاط دیگر JoWooD Productions میباشد...Gothic 3 قرار است در ماه سپتامبر روانه ی فروشگاه ها شود...پس منتظر باشید...

آخرین ویرایش:
سلام....

تاریخ انتشار بازی Gothic 3 در اروپا اعلام شد...

کمپانی JoWooD اعلام کرد که بازی Gothic 3 در تاریخ 13 ماه اکتبر مصادف با 22 مهر ماه در اروپا منتشر خواهد شد...

هنوز تاریخی برای انتشار این بازی در امریکای شمالی اعلام نشده...;)

سلام ;)

برای دوستداران سبک RPG
سیستم مورد نیاز برای بازی کردن Gothic 3 گفته شده که به شرح زیر است....

حداقل سیستم مورد نیاز :

سی پی یو 2 گیگاهرتز
رم 512 مگابایت
کارت گرافیک 128 مگابایت

سیستم پیشنهادی مورد نیاز :

سی پی یو 3 گیگاهرتز
رم 1 گیگابایت
کارت گرافیک Geforce 6800

--------------------------

اما یکسری آمار و جزییاتی هم از این بازی گفته شده...:arrowd:

* ) در این بازی در حدود 550 ماموریت (Quest ) مختلف وجود خواهد داشت که 25 تای آن مربوط به داستان اصلی بازی میباشد...
شما نمی توانید تمام این Quest ها را با یک بار بازی کردن انجام دهید...

*) قهرمان بازی دارای 9 صفت مختلف خواهد بود

*) تمام کردن داستان اصلی بازی در حدود 50 ساعت یه طول خواهد انجامید...و برای تمام کردن دیگر Quest ها شما به 100 ساعت دیگر زمان نیاز خواهید داشت

*) بازیکنان در حدود 60 درصد از زمان بازی را در جنگل ها و سرزمین های Myrtana سپری می کند ...و 40 در صد باقیمانده را در مناطق بیابانی Varant و نواحی برفی Nordmarr سپری خواهند کرد ( هر یک 20 درصد )

*) در کل دنیای بازی در حدود 1000 آیتم مختلف برای کشف کردن وجود خواهد داشت

*) برای 62,000 دیالوگی که در بازی وجو دارد از صدای بیش از 62 شخصیت مختلف استفاده شده که شامل 18 ساعت دیالوگ میباشد

آخرین ویرایش:
سلام
من که اصلا RPG باز نیستم ولی میدونم که The Elder Scrolls IV: Oblivion خیلی بهتره
البته تعریف ghotic 3 رو هم خیلی شنیدم!
ولی ghotic 3 که هنوز نیومده
این تاپیک رو هم بخون:
Gothic vs The Elder Scrolls

والا امین من نمبدونم از کجا میدونی که Oblivion خیلی بهتره ؟؟؟؟ اونم با این اطمینان ؟؟؟ :-" احتمالا شاید بهت الهام شده :cheesygri
حتی در این تاپیکی هم که گذاشتی هیچ کس همچین نتیجه گیری نکرده...

اصلا من موندم چطوری وقتی هنوز Gothic 3 نیومده و هیچکس اونرا بازی نکرده میشه گفت که از Oblivion بهتره و یا بدتره....:confused:
;)

راستش بنظر من مقایسه دو بازی که یکیش هنوز نیومده کاملا اشتباه محضه و تا حدودی هم مسخرست
این مقایسه هم مثل همون مقایسه ی Xbox 360 و PS3 میمونه....

البته در این تاپیک که گذاشتی بازم خوبه بعضی ها انصاف را رعایت کردند و سری های قبلی این دو بازی را با هم مقایسه کردند...اما بازم نمی تونه این مقایسه ها برای Gothic 3 در بر گیرنده ی یک نتیجه گیری منطقی باشه ( فکر کنم دلیلشم کاملا روشن باشه )

Gothic 3 یک خوبی که داره اینه که حداقل میشه بصورت سوم شخص جنگید که خودش نسبت به Oblivion یک مزیته.....از نظر من جنگیدن در حالت سوم شخص در بازی های RPG خیلی جذاب تر از حالت اول شخص هست ( اگر Fable را بازی کرده باشی منظورم را میفهمی )

اما حالا اینکه آیا در مجموع Gothic 3 بهتر از Oblivion خواهد بود یا نه فکر نکنم هیچکش بتونه در حال حاضر با اطمینان جواب این سوال را بده...

من هنوز ابلیوینو نگرفتم بهتره اونو برم بگیرم یا بیام گوتیکو بگیرم
فعلا که Gothic 3 هنوز نیومده و تا یک ماه و نیم دیگه هم ازش خبری نخواهد بود...;)

آخرین ویرایش:
سلام.
خب میدونم نیومده و خودم هم گفتم نیومده ولی به قوله خودت بهم الهام شده :p البته درسته من اشتباه کردم چون هنوز نیومده نباید نتیجه گیری میکردم!!
ولی این حرف رو با استفاده از تجارب قبلی در تاپکی ابلیویون میگم اخه اون موقع یادمه همهتون کف کرده بودین که یا خدا این اومد دیگه تا 1سال فقط اینو بازی میکنیم و .... و کلا از این جور حرفها ولی در مورد گوتیک3 زیاد از این حرف ها نمیزنین!!! :cheesygri
به هر حال ببخشید.
بای

سلام

چند تا شات از بازی اومده و یک مصاحبه با تیم طراح بازی که اگه برسم پنج شنبه ترجمه میکنم و براتون میزارم.فعلا شات ها رو داشته باشین تا بعد..... اگه وقت نصیبم شد....

خداحافظ

سلام

48hnvno.jpg

سرانجام انتظار ها به پایان رسید و بازی Gothic 3 در اروپا منتشر شد ...

سایت PCZone هم اولین سایتی بود که این بازی را نقد کرد ..

PCZone به Gothic 3 امتیاز 8.5 داد ...

نکات مثبت

1. Gorgeous visuals
  2. Open-ended gameplay
  3. Impressive world
  4. Replayability

نکات منفی

1. Frustratingly tough combat
  2. Somewhat buggy

در این نقد از گرافیک و محیط بازی بسیار تعریف و تمجید شده
اما انتقاداتی به سخت بودن مبارزات بازی وارد شده
همچنین گفته شده که بازی دارای باگ هست... این گفته ی آخر وقتی رنگ و بوی بیشتری به خودش میگیره که هنوز بازی نیومده پچش هم منتشر شده ;) اون هم با حجم قابل توجهی

شما میتونید پچ Gothic 3 را با حجم 57.63 مگابایت از طریق لینک زیر بگیرید... ( البته وقتی بازی به ایران رسید ;) )

دانلود

اما بسیاری اعتقاد دارند که گرفتن نسخه ی آمریکای Gothic 3 بمراتب با صرفه تر هست زیرا اشکالات و باگ های موجود در نسخه ی اروپایی بر طرف خواهد شد...

تا بعد

آخرین ویرایش:
God OF RPG

به نظر من با اینکه سبک این دو تا بازی مثل هم ولی یه تفاوت اساسی تو گیم پلی اونا هست.
مثلا وقتی Morrowind رو شروع کردم نمیدونستم اصلا باید کجا برم ولی خوبی Gothic ها اینه که یه سر تخ بهت میده.:(

Hi
Gothic 3 یک خوبی که داره اینه که حداقل میشه بصورت سوم شخص جنگید که خودش نسبت به Oblivion یک مزیته.....از نظر من جنگیدن در حالت سوم شخص در بازی های RPG خیلی جذاب تر از حالت اول شخص هست ( اگر Fable را بازی کرده باشی منظورم را میفهمی )

شما آبلیویون بازی کردی ؟؟

فکر کنم به قول خودت بهت الهام شده که توی آبلیویون نمیشه سوم شخص جنگید!!:D ;)

توی آبلیویون دوربین هم میتونست اول شخص باشه هم سوم شخص;)

در ضمن آبلیویون قبل از اینکه بیاد چندین صفحه تاپیک داشت...ولی گوتیک الان منتشر شده و تاپیکش یک صفحه بیشتر نیست...;)

البته الان برای قضاوت زوده .

با Dial-UP :blushing: که نمیشه نسخه ی امریکایی یا پچ بازی رو دانلود کرد:(
شرکت هایی هم که بازی رو توی بازار پخش می کنن معلوم نیست کدوم نسخه رو بدن بیرون:((
و احتمالا نسخه ی اروپایی رو می دن چون زودتر منتشر شده....
وقتی بازی رو میخریم ، از کجا می تونیم بهفمیم که کدوم نسخس؟؟

شما آبلیویون بازی کردی ؟؟

فکر کنم به قول خودت بهت الهام شده که توی آبلیویون نمیشه سوم شخص جنگید!!

توی آبلیویون دوربین هم میتونست اول شخص باشه هم سوم شخص

دوست عزیز من نگفتم نمیشه دوربین را به صورت سوم شخص قرار داد من گفتم نمیشه به صورت سوم شخص جنگید ... این دو تا مطلب کاملا با هم متفاوت هستند

شما اگر در ابلیویون در جنگیدن در حالت سوم شخص مشکلی ندارید دیگه چه بسا سعادتی ... کارتون خیلی درسته :)

پیشنهاد میکنم یکی دو تا از نقد های ابلیویون را در سایت هایی نظیر IGN و GameSpot بخونید تا بفهمید من چی میگم...

با Dial-UP که نمیشه نسخه ی امریکایی یا پچ بازی رو دانلود کرد
شرکت هایی هم که بازی رو توی بازار پخش می کنن معلوم نیست کدوم نسخه رو بدن بیرون
و احتمالا نسخه ی اروپایی رو می دن چون زودتر منتشر شده....
نسخس؟؟

شرکت سازنده در نسخه ی امریکایی خودش پچ هایی را که تا زمان انتشارش در امریکا میاد را در بازی قرار میده و شما نیازی نیست دانلودش کنید....

این نسخه ی اروپایی بازی هست که شما بایستی پچ ها را دانلود کنید...

وقتی بازی رو میخریم ، از کجا می تونیم بهفمیم که کدوم

از اسم ناشر بازی ...

نام ناشر Gothic 3 در اروپا و آمریکا متفاوت هست ...

آخرین ویرایش:
دوست عزیز من نگفتم نمیشه دوربین را به صورت سوم شخص قرار داد من گفتم نمیشه به صورت سوم شخص جنگید ... این دو تا مطلب کاملا با هم متفاوت هستند

شما اگر در ابلیویون در جنگیدن در حالت سوم شخص مشکلی ندارید دیگه چه بسا سعادتی ... کارتون خیلی درسته

پیشنهاد میکنم یکی دو تا از نقد های ابلیویون را در سایت هایی نظیر IGN و GameSpot بخونید تا بفهمید من چی میگم...

عزیز من ....
46.gif

فرق جنگیدن در حالت سوم شخص یا بودن دوربین در حالت سوم شخص کاملا مشهوده...
ولی من نمی دونم نویسنده ی اون نقد هایی که شما میفرمایید چه مشکلی با جنگ در حالت سوم شخص داشته اند....
42.gif

مثلا شما اگر کل بازی های سری دلتا فورس رو امتحان کنید...می بینید که توی همشون میشه دید رو بصورت سوم شخص قرار داد ، ولی چون در حالت سوم شخص crosshair نداره نمیشه جنگید..
توی آبلیویون هم این نکته در مورد تیر و کمان و جادو ها و staff ها صدق میکنه...
ولی وقتی شما با گرز و شمشمیر می جنگی ، خیلی راحت می تونی از دید سوم شخص جنگ رو دنبال کنی....
چه بسا در صحنه هایی که چند تا دشمن از چند طرف میریزن سرت و شلوغ میشه ، دوربین اول شخص دید کافی ای رو ارائه نمیده و در این مواقع جنگیدن در حالت سوم شخص راحت تره....;)

کارتون خیلی درسته
51.gif
50.gif

خواهش میکنم...اختیار دارید...:-"

شرکت سازنده در نسخه ی امریکایی خودش پچ هایی را که تا زمان انتشارش در امریکا میاد را در بازی قرار میده و شما نیازی نیست دانلودش کنید....

این نسخه ی اروپایی بازی هست که شما بایستی پچ ها را دانلود کنید...

نه عزیز من ....
من گفتم "با خطوط dial-up که نمیشه نسخه ی امریکایی یا پچ بازی رو دانلود کرد..."
یعنی ما برای اینکه نسخه ی سالمی داشته باشیم 2 راه داریم...
1-نسخه ی اروپایی+پچ
2-نسخه ی امریکایی
پس وقتی ناشران بازی در ایران (!) میخوان نسخه ی اروپایی رو وارد بازار کنن ، ما باید یا اونو بخریم و پچ رو دانلود کنیم یا اونو نخریم و نسخه ی امریکایی رو دانلود کنیم...

از اسم ناشر بازی ...

نام ناشر Gothic 3 در اروپا و آمریکا متفاوت هست ...

خوب ... ؟
نام این ناشر ها چی هست ؟؟؟
میشه نام ناشر رو بدون نصب بازی فهمید؟؟ (یعنی بریم توی مغازه و به یارو بگیم سی دی بازی رو بذاره تو دستگاه و ما بفهمیم امریکاییه یا اروپایی...؟؟

با تشکر...

ولی من نمی دونم نویسنده ی اون نقد هایی که شما میفرمایید چه مشکلی با جنگ در حالت سوم شخص داشته اند....
مثلا شما اگر کل بازی های سری دلتا فورس رو امتحان کنید...می بینید که توی همشون میشه دید رو بصورت سوم شخص قرار داد ، ولی چون در حالت سوم شخص crosshair نداره نمیشه جنگید..
توی آبلیویون هم این نکته در مورد تیر و کمان و جادو ها و staff ها صدق میکنه...
ولی وقتی شما با گرز و شمشمیر می جنگی ، خیلی راحت می تونی از دید سوم شخص جنگ رو دنبال کنی....
چه بسا در صحنه هایی که چند تا دشمن از چند طرف میریزن سرت و شلوغ میشه ، دوربین اول شخص دید کافی ای رو ارائه نمیده و در این مواقع جنگیدن در حالت سوم شخص راحت تره....
اتفاقا با شمشیر و گرز هم اصلا نمیشه به خوبی جنگید .... در حالت سوم شخص به هیچ وجه نمیشه به خوبی شمشیر را کنترل کرد .. تازه وقتی که در این حالت نه میتونی از جادو استفاده کنی و نه از تیروکمان و نه از Staff ها این چه جور مبارزه ای میشه :D

اگر قبول نداری نیازی نیست جواب بدی چون از نظر من بحث خیلی بیفایده ایه ...شما کافیه بری در تاپیک Oblivion از دوستان سئوال کنی که آیا در این بازی میشه در حالت سوم شخص مبارزه کرد و یا نه دوستانی نظیر احمد جان و آرشام جان هر چی جوابت را دادند منم با کمال میل میپذیرم ;)

خوب ... ؟
نام این ناشر ها چی هست ؟؟؟
میشه نام ناشر رو بدون نصب بازی فهمید؟؟ (یعنی بریم توی مغازه و به یارو بگیم سی دی بازی رو بذاره تو دستگاه و ما بفهمیم امریکاییه یا اروپایی...؟؟

چرا نمیشه عزیزم .... خیلی شرکت هایی که در ایران بازی پخش میکنند نام شرکت سازنده و ناشر بازی را هم روی پک بازی مینویسند ...

مگر بازی انیموشا 3 نبود که با دو ناشر مختلف در ایران پخش شد ...یعنی یوبی سافت و Next Source (البته اگر اسمشا درست گفته باشم)

نام ناشر بازی Gothic 3 در امریکای شمالی Aspyr هست ...

از اینکه نظراتتون را شنیدم خوشحال شدم ... بهتره دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه

موفق باشی;)

امتیازاتی که تا کنون به Gothic 3 داده شده ...:arrowd:

Eurogamer ................ 8 / 10
HonestGamers ............... 9 / 10
PC Zone UK ............. 8.5 / 10

آخرین ویرایش:
من کاملآ با حرف جناب farzadlion در مورد سخت بودن (ممکن نبودن) سیستم مبارزه ای در حالت سوم شخص بازی آبلیوین موافقم!
در مورد داغ نشدن بحث بازی گوتیک هم باید بگم این بازی طرفدارای فراوونی داره و مطمئنآ بعد از انتشار بازی میبینید که صفحات بازی از آبلیوین هم جلو میزنه!
ولی خداکنه برای بازی مثل بازی آبلیوین Oldblivion نی چیزی بیاد تا ما هم بتونیم فعلآ بازیش کنیم تا از بقیه عقب نمونیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or