Gordon Walton : ناشران با کارکنان خودشان مانند عروسک ها رفتار میکنند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
360x200

آقای Gordon Walton یکی از ارشدان صنعت درباره حرکت های تیم های سازنده پیرامون شکل دهی و جدا سازی مجدد گروه ها و این چرخه ها گفته است :
چیزی که درباره این صنعت شوکه کننده است این است که چقدر بهای تیم های با ارزش و افراد آن پایین می باشد.تقریبا در تمامی کمپانی ها برای خلاقیت اعضا و کارشان کوچک ترین زره ای قدردانی در نظر گرفته نمی شود فقط آنها را مانند عروسک های گوشتی دائما عوض می کنند و جایگزین می کنند.آنها دائما تیم های خوب و خلاق را از هم گسسته می کنند و دوباره آن را با یک تیم دیگر میسازند و ترکیب می کنند که این خود به طور ذاتی ریسک زیادی نیز به همراه خواهد داشت.حتی افرادی که در صنعت گیم پیشرفت زیادی داشته اند هم چنین چیزی را به فراموشی سپرده اند.این کار همیشه من را شوکه می کند.چقدر ارزش کار تیمی بالاست.
ایشان همچنین صحبت های دیگری نیز پیرامون فرصت هایی که ناشران برای تفرقه افکنی به وجود می آورند و عناوین مستقل و Kickstarter داشته اند.او همچنین صحبت هایی با Activision و EA Games داشته و به آنها اخطار داده که بهتر عمل کنند.(هرچند این مورد ممکن است شاهد این موضوع نباشیم)
او همچنین معتقد است که عناصر هیجان انگیزو خوبی در صنعت گیم وجود دارد که در اکثر عناوین AAA مشاهده نمی شود :
اگر به ساخت بازی ها در گذشته نگاهی بیندازیم میبینیم تخیل و تصورات نقش پر رنگ تری تا ارائه بازی های زیاد داشت.ما الان در نقطه ای هستیم که این تصورات و ایده ها به درجه پایینی رسیده است.این مورد مهم است زیرا مردم اگر میخواهند غرق بازی شوند باید در آن تصورات و تخیل زیاد باشد.
Gordon Walton به معنای واقعی یکی از ارشدان و بزرگان صنعت گیم است و نقش پر رنگی در Maxis, Origin Systems, BioWare Austin, Sony Online Entertainment داراست
نظرات شما پیرامون حرف های او چیست؟
منبع

@بالایی ها
خوب نوشابه باز می کنین واسه خودتونا:دی
بحث نوشابه نیست.

موضوع اینه که صنعت گیم واقعا برای من یکی حال بهم زن شده.من الان 2 ساله که حتی 10 تا بازی هم نخریدم.اون بازیهایی هم که خریدم بعد از 2 روز پرتشون کردم سطل آشغال.

دلم تنگ شده.دلم واسه Health Pack تنگ شده.دلم واسه گشتن و گشتن و پیدا کردن یه جون اضافه تنگ شده.دلم واسه "Game Over" تنگ شده.دلم واسه جر خوردن و تموم کردن یه بازی تنگ شده.دلم واسه دیدن Continue تنگ شده.

از "پر شدن خون اتوماتیک" حالم بهم خورده.از شوتر اول شخص و سوم شخص حالم بهم خورده.از صحنه های اسکریپت حالم بهم خورده.از دوشیدن یه IP و تر زدن به عظمتش حالم بهم خورده.

از Gears Of Warها و Call Of Duty ها خسته شدم.از Forza ها خسته شدم.از احمق فرض کردن گیمرها،توسط چهارتا ناشر عوضی مثل اکتی خسته شدم.

ناراحتم.از به F رفتن COD ناراحتم.از به F رفتن Geow ناراحتم.از به F رفتن Ninja Gaiden ناراحتم.

از استاد گفتن به چهارتا آدمی که لگد به گربه نزدن حالم بهم میخوره.از مسخره شدن اساتیدی مثل کارمک حالم بهم میخوره.

الان کار من شده اینکه فقط خاطرات گذشتم با کمودور 64 و سگا و Ps1 رو مرور کنم و بگم F به این نسل.F به مایکرو و اکتی که به لجن کشیدن این نسل رو.

پس چرا یه عده اشخاصی مثل کیج و امثالهم رو که سعی دارن خلاف جهت رودخونه شنا کنن و سود عناوین تظمین شده رو بیخیال میشن،ترول میکنن؟
(منظورم فقط بچه های اینجا نیستن.چون عملا نقشی تو حمایت کردن از صنعت بازی نداریم.)
چه اتفاقی باید بیفته که ناشرا هم به مسیری که ما میخوایم و دوست داریم هدایت بشن؟
مگه غیر از اینه که این عناوین خاص و نوآور باید از طرف گیمرا حمایت بشن و فروش کنن؟
من که مطمئنم نسل بعد این وضع بدتر میشه.این فقط بخاطر COD نیست.مطمئنا اگه COD نبود به بازی دیگه جاشو میگرفت.این مسیری بود که باید به اینجا میرسید.

چون کیج هم از اونور پشت بوم افتاده.کیج هم یه جور دیگه داره به این صنعت ضربه میزنه.

بازی ایی که دسته رو بزاری رو میز و مشغول خوندن زیرنویس بازی باشه و چایی بخوری و تخمه بشکونی بازی نیست.مسخره بازیه.

wtf? وسط مرحله در به در دنبال پک گشتن چه دلتنگی داره؟
Health Pack یا Back Pack رو تو میگی ؟ xD فقط بازی اونطوری یه u.s.a میگه 1 دونه داریم اونم Dark Souls 1 هست که بازم مشکلات خودشو داشت -.- منم الان خودمو با 10 سال پیش مقایسه میکنم میبینم اشغال خور صنعت گیم شدم .

Health Pack یا Back Pack رو تو میگی ؟ xD فقط بازی اونطوری یه u.s.a میگه 1 دونه داریم اونم Dark Souls 1 هست که بازم مشکلات خودشو داشت -.- منم الان خودمو با 10 سال پیش مقایسه میکنم میبینم اشغال خور صنعت گیم شدم .
هلث پکو :d قبلا" health بازی از 100% بود تیر میخوردی کم میشد بعد باید با health pack پر میکردی
اگه با جون کم میرسیدی باس فایت باید برمیگشتی کل مرحله رو دنبال جون:|
مقایسه میکنم
images
میبینم اشغال خور صنعت گیم شدم .
wut?

حسین (u.s.a) حالا این نسل یه 2 تا آنچارتد یا تام رایدر یا الن ویک داشت بدبخت نسل بعدی ها که بایست هر 6 ماه یه شوتر بازی میکنن و حسرت یه بازی مثل Dark siders یا TR یا یه بازی به همین سبک رو ببرن..!!وضع خیلی خراب شده به خدا دل من برای یه Parasite Eve یا یه اویل مشتی یا یه Dino Crisis تنگ شده..!! از این وضع خسته شده بودم الان تنفر پیدا کردم دقیقا سال 2009 بود تو همین سایت گفتم فاتحه ی این نسل با شوتر خوندست کلی به من بد و بی راه گفتن کلی بهم تعنه زدن ولی الان اکثرا دارن به این نتیجه میرسن که هرروز داره همه چیز بدتر میشه..!!!الان به خدا قسم هم X360 دارم هم ps3 هم wii ولی بخدا قسم با امولاتور دارم Dino crisis و Parasit eve 1,2 بازی میکنم..!!!!!!!یکمی هم بعضی وقتا تو wii اویلهاشو بازی میکنم..!!!همیشه از خودم سوال میکردم چرا باید اینطوری بشه..؟؟؟چرا از دوران اوج نوآوری و بازی سازی در زمان Ps2 و GC به اینجا رسیدیم..؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or