Gone Home برای Wii U عرضه می شود

Mr. Worldwide

کاربر سایت
logo-gone-home-review.jpg

عنوان مشهور استدیو Fullbright Company یعنی Gone Home به صورت رسمی توسط Nintendo برای Wii U تایید شد.

در جریان کنفرانس Unity 2014 آقا Damon Baker مدیر ارشد بخش لایسنس و بازاریابی nintendo امریکا در مورد عناوینی که قرار است برای Wii U با استفاده از موتور گرافیکی Unity عرضه شوند عناوینی را نام برد.

Damon Baker:"
ما چندین عنوان را که قرار است در اینده نزدیک برروی Wii U عرضه کنیم تایید می کنیم. مانند Swapper, مانند Gone Home. ما بسیار در مورد سطح حمایت Unity بسیار هیجان زده هستیم که برروی پلتفرم خود این گونه چیزها را دریافت می کنیم."

او همچنین گفت 80 عنوان دیگر با استفاده از Unity برای Wii U قرار است عرضه شوند و همچنین نام تعدادی از بازی ها را بیان کرد:"
Ittle Dew, Teslagrad, Cubemen 2, The Fall, Nihilumbra و Paper Monsters Recut"

در ماه مارس تایید شده که Gone Home برای کنسول ها نیز عرضه می شود ولی نام هیچ کنسول خاصی برده نشد. همچنین اعلام شده ناشر و پورت کننده بازی Midnight City است.

منبع

ببخشید شاید بد نباشه مقاله زیر را بخوانید (حتما حتما به نظرم بخونید)

شما یا افرادی که تصور میکنند این کنسول نفسای آخرشه :

http://forum.bazicenter.com/thread92154/

خیلی ممنون
درود بر شما ای جوان غیور ایرانی :bighug:
شاید من منظورمو نتونستم تو اون جمله برسونم؛ به طور کلی از کلمه بدی استفاده کردم! نفس آخر مساوی = نابودی به زودی!
خب منم مسلماً منظورم این نبود.
من میخاستم بگم وی یو امکان نداره به نسل طلایی Wii برگرده! چه از لحاظ فروش چه از لحاظ وجود سرگرمی.
البته اگه یه نگاهی به آمار بندازیم فروش وی یو در حال اوج گرفتنِ. که منبع این از E3 با اون کنفرانس فوق العاد نشأت می گیره. E3 امسال کلاً لَش و خسته بود، ولی برایِ نینتندو اوضاع فرق می‌کرد هر چه قدر سونی و ماکرو نسبت به سال هایِ گذشته نا امید کننده بودند، نینتندو فوق العاده بود.
این شرکت با معرفی بازی های بسیار خلاقانه و پر طرفدار دوباره حال و هوایِ سیری ناپذیر بازی هایِ خودشو به وجود وی یو دموند!
اگه نینتندو این کارو از همون ابتدا انجام میداد الان وضع یه چیز دیگه بود شاید باز هم شاهد فروش سرسام آور این کنسول مثل پدرانِ خودش در سرتاسر جهان می‌بودیم.
سیاست هایِ غلطِ نینتندو از همون اول کار دستش داد و کنسولش رو تا مرز نابودی کشوند. ولی حالا این‌جور که معلومه بعد از E3 روند صعودی فروش Wii U بر بازار حاکم شده.
البته هر کاری هم کنه به پایِ فروش فوق‌العاده خاندان خودش نمی‌رسه.

مقالتونم اگه وقت کردم، چشم می‌خونم;)
موفق باشید:x

درود بر شما ای جوان غیور ایرانی :bighug:
شاید من منظورمو نتونستم تو اون جمله برسونم؛ به طور کلی از کلمه بدی استفاده کردم! نفس آخر مساوی = نابودی به زودی!
خب منم مسلماً منظورم این نبود.
من میخاستم بگم وی یو امکان نداره به نسل طلایی Wii برگرده!

عملا کنسولو کردی توی تابوت !! منظوری نداشتی !! . خودمو فن سونی میدونم ولی وقتی اسم نیتندو میاد 20 سال موفقیتو میبینم نه فقط کنسول نسل هفتمیش . اگه نینتندو کنسولش نابود بشه روز مرگ صنعت بازیسازیه نه فقط برای این شرکت . برای همه ی گیمرا این اتفاق بده . نینتندو هم نمیشینه موفقیت دیگرانو فقط نظاره کنه . نینتندویی که با کنسول نسل هشتش شکست خورده قلمداد شد ، فروشش نزدیک به xoneه در حال حاضر . و مطمئن باش با همین سخت افزار بهترین انحصاریا رو عرضه میکنه .

عملا کنسولو کردی توی تابوت !! منظوری نداشتی !! . خودمو فن سونی میدونم ولی وقتی اسم نیتندو میاد 20 سال موفقیتو میبینم نه فقط کنسول نسل هفتمیش . اگه نینتندو کنسولش نابود بشه روز مرگ صنعت بازیسازیه نه فقط برای این شرکت . برای همه ی گیمرا این اتفاق بده . نینتندو هم نمیشینه موفقیت دیگرانو فقط نظاره کنه . نینتندویی که با کنسول نسل هشتش شکست خورده قلمداد شد ، فروشش نزدیک به xoneه در حال حاضر . و مطمئن باش با همین سخت افزار بهترین انحصاریا رو عرضه میکنه .
یکم فکر کردید همچین چیزی گفتید؟

حتماً میدونید که وی یو دو سال زود تر اومده :-/

در ضمن، کل پستمو می‌خوندید ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or