Golden Axe: Beast Rider در دست ساخت !

Lich King

Administrator
پس از عنوان شرکت SEGA در E3 2006 مبنی بر ساخت شماره جدیدی از بازی معروف و قدیمیه Golden Axe و نمایش یک عکس از شخصیت زن این بازی دیگر خبری از این بازی به میون نیومد تا جایی که احتمال می رفت این پروژه کنسل شده باشه. اما انگار این پروژه هنوز زنده است و Play magazine در آخرین شماره خودش در مورد این بازی مطالبی به صورت انحصاری نوشته.
اسم شخصیت بازی Tyris Flare می باشد. این بازی توسط شرکت Secret Level در حال ساخت می باشد و اونها سعی دارند تا با اضافه کردن خشونت زیاد به بازی یا ایجاد صحنه های nudity با توجه به شخصیت بازی درجه سنی بازی رو M قرار بدن. این بازی برای PS3 و Xbox360 در حال ساخت می باشد.

2qxqr5v.jpg

با اجازه مدیران: Off-Topic:

خیلی ممنون که از این ابر بازی یاد کردی!!! واقعا یکی از بهترین بازی های سگا همین بود...

به احترام Sunset Riders (یا همون کلانتر خودمون!) یک دقیقه سکوت... :cheesygri

آهنگش فوق العاده بود
آهنگ مرحله اولش واقعا قشنگ هست
من با كيفيت بالا دارمش اگه خواستي پيغام بده تقديمت كنم
GOOD LUCK

اشکان جان معلومه خیلی از بازیش خوشت میادا ، چون بدجوری دنبالشی .
بزنم برا دانلود(شوخی:biggrin1:)
آره اتفاقا خیلی منتظر این بازی بودم و وقتی دیروز بعد از حدود 1 سال و نیم خبرشو دوباره شنیدم خیلی حال کردم. چون من خاطرات خیلی زیادی با شماره 1 golden axe دارم. من بالای 10 بار فقط این بازی رو روی Floppy خریدم! اون موقع بچه بودیم هی این بازی هارو از روی دیسک پاک می کردیم مجبور می شدیم بریم یکی دیگه بخریم.:biggrin1:

فقط امیدوارم بازیش چیز چرتی نباشه که البته با توجه به بازی های SEGA در این نسل نمی شه بهش خیلی امیدوار بود./:)

این یکی رو احتمالا خودم دانلود می کنم:)

عجب بازی بود اون زمان.واقعا اون جادوهاش حرف نداشت.
اگه مثل بازی دیگه SEGA یعنی Virtua Fighter به اصل خودش وفادار بمونه حتما بازی خوبی میشه.
توضیح اینکه استودیوی secret level استودیوی تازه تاسیس سگاست و قبلا بازی بیرون نداده که ببینیم هنرش چیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or