Golden Axe: Beast Rider در دست ساخت !

Lich King

Administrator
پس از عنوان شرکت SEGA در E3 2006 مبنی بر ساخت شماره جدیدی از بازی معروف و قدیمیه Golden Axe و نمایش یک عکس از شخصیت زن این بازی دیگر خبری از این بازی به میون نیومد تا جایی که احتمال می رفت این پروژه کنسل شده باشه. اما انگار این پروژه هنوز زنده است و Play magazine در آخرین شماره خودش در مورد این بازی مطالبی به صورت انحصاری نوشته.
اسم شخصیت بازی Tyris Flare می باشد. این بازی توسط شرکت Secret Level در حال ساخت می باشد و اونها سعی دارند تا با اضافه کردن خشونت زیاد به بازی یا ایجاد صحنه های nudity با توجه به شخصیت بازی درجه سنی بازی رو M قرار بدن. این بازی برای PS3 و Xbox360 در حال ساخت می باشد.

2qxqr5v.jpg

یادش بخیر عجب دورانی بود ! اون پیرمرده خیلی باحال بود.:biggrin1: توی شماره 3 ش هم یه پلنگی ببری چیزی بود که من همش همونو انتخاب میکردم.

یادش بخیر عجب دورانی بود ! اون پیرمرده خیلی باحال بود.:biggrin1: توی شماره 3 ش هم یه پلنگی ببری چیزی بود که من همش همونو انتخاب میکردم.

من با اون مرده بیشتر حال میکردم :biggrin1:
Golden Axe همون بازي قديمي نيست كه روي Genesis بهش مي گفتن طبر زن ؟
ما که میگفتیم طبر طلایی :biggrin1:

آپدیت خبر: (قطعی نیست)
مثل اینکه یسری از مطالب مجله در مورد بازی هنوز پخش نشده درج پیدا کرده و نوشته شده که بازی در سال 2008 به صورت انحصاری برای X360 فقط ریلیز می شود.

--------------------------------------------------------------------------------

تو محله ما بهش میگفتن رزم رستم :biggrin1: نمیدونم این چه اسمی بود /:) اما بازیش خیلی کند و سنگین بود فکر کنم با 5 فریم اجرا میشد
فریم بازی های sega رو شما چجوری اندازه می گرفتی؟:confused: چون اون موقع اصلا بحث فریم ریت در بازی ها معنی نداشت.

يادش بخير قديما چقدر با حال بود
بيشتر بازي ها رو خودمون روش اسم گذاشته بوديم :love::arrowd:
Tiny Toon : هويج خور
Shadow Dancer : نينجا سگ
Golden Axe : طبر زن
Streets Of Rage : شورش
WWF Wrestlemania Arcade : كشتي كج
Sunset Riders : كلانتر
Dick Tracy : كميسر
Sonic : سونيك :biggrin1: (خوبه اين يكي رو درست مي گفتيم , مثلا نمي گفتيم حلقه خور يا جوجه تيغي گرچه اون زمان ها هم نمي دونستيم سونيك در واقع يك خار پشت هست)
GOOD LUCK

یادش بخیر به بار انقدر این بازی رو بازی کردیم اداپتور Megadrive همون سگا خودمون ترکید.ولی چه حالی میداد مخصوصا مرده.با اون قدرتی هاشون که اسمون سنگ میریخت پایین:love:

آپدیت خبر: (قطعی نیست)
مثل اینکه یسری از مطالب مجله در مورد بازی هنوز پخش نشده درج پیدا کرده و نوشته شده که بازی در سال 2008 به صورت انحصاری برای X360 فقط ریلیز می شود.

--------------------------------------------------------------------------------

فریم بازی های sega رو شما چجوری اندازه می گرفتی؟:confused: چون اون موقع اصلا بحث فریم ریت در بازی ها معنی نداشت.

اشکان جان حرف من کاملا جنبه شوخی داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or