PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
بازی رو تموم‌ کردم‌‌از همون اوایلش بازی عالی شروع میشه گرافیک یازی رو pro بسی بالای کلا‌ من نمیدونم سانتا تو گرافیک چه معجزه ای داره لامصب

بریم سراغ اصل مطلب
من اصلا خودم از اساطیر اسکاندیناوی هیچ اطلاعی ندارم فقط تور رو میشناسم ازش ولی به لطف GOW اطلاعاتم رفت بالا الان چندتاشون رو میشناسم
من فقط نفهمیدم چرا نیومدن راجبع برگشت کریتوس یا انا کجا رفت یا اومدن کربتوس به اینجا توضیح بدن چرا بلادور میخواست غول ها یا همون جانجت ها رو از بین ببره ؟ کربتوس اطلاع داشت راجبع اینی که زنش از غول ها هست ؟ بعد فریا بعد از مردن بلادور کجا رفت ؟ اینا سوال های بی جواب منه
بریم سراغ داستان . داستان‌‌عالی بود خیلی سوپرایز داشت از اینی که فریا مادر بلادور هست یا اینی که ارنتوس همون لوکی هست که من فکر کنم فقط تشابه اسمی هست نقطه کمدی بازی که بعد از اگیبا MGs 4 حال داد همین ممیر بود دیالوگاش عالی بود اونجا که گفت قیافه پسر برام اشناست
رابطه پسر پدری عالی در اومده بود شخصیت پردازی عالی بود فقط تعداد باس فایت ها کم بود باید یه چند تا اژدها دیگه میزاشتن من فقط دنبال مبارزه با تور بودم که نشد اون پایان مخفی برام لو رفت که مشکلی نیست
ولی حساب کنید شماره بعدی مبارزه با فریا و اودین و تور چه شود

گبم پلی بازی با تبر یا AXEخیلی عالی بود وقتی اپگریدش هم بکنی میشه با سپر کمبو ها جالبی زد

• Like
Reactions: voldmort
س

سلام. نوید از رو گاید پلات کردی یا خودت پیدا کردی همه کالکتیبل هارو؟
کالکتبل ها اصلا سخت نیست جلو چشمه ! یه دور بزنید اکثرشون رو پیدا میکنید ! هر کدومم نیافتید یه سر بزنید تو هایدن چمبر ها ! یه کم کلاغ ها سخت بود

سلام :D
نه جمعا ۴ ۵ تا کلاغ مونده بود و ۵ ۶تا آرتیفکت که از رو گاید گرفتمشون
تازه گاید هم دیدم سخت پیدا کردم، قشنگ گم شده بودم تو مپ بازی :D
همین پیدا کلاغا پدر ادمو درمیاره.:D

کالکتبل ها اصلا سخت نیست جلو چشمه ! یه دور بزنید اکثرشون رو پیدا میکنید ! هر کدومم نیافتید یه سر بزنید تو هایدن چمبر ها ! یه کم کلاغ ها سخت بود

منم بیشتر منظورم کلاغ ها بود.

همین پیدا کلاغا پدر ادمو درمیاره.:D

منم بیشتر منظورم کلاغ ها بود.
برید خدا رو شکر کنید بازی تروفی تموم کردن بازی رو درجه سختی اخر رو نداره:D
اینا رو که میشه با یه ویدئو تو یوتیوب پیدا کرد:D

به تمام نقاط بازی میشه برگشت یا نقاطی هست که محدودیت داشته باشه؟مثلا من یکی از همون اسباب بازی های اطراف خونه اوایل بازی رو پیدا نکردم،بعدا میشه برگشت دیگه؟

یه سوال من هرچی می گردم جوابشو پیدا نمیکنم توی gow3 کریتوس مگه اخر بازی خودکشی نکرد مرد ؟؟ چطور الان زنده شده اومده توی اسکاندیناوی ؟ داستانش چیه ؟

برید خدا رو شکر کنید بازی تروفی تموم کردن بازی رو درجه سختی اخر رو نداره:D
اینا رو که میشه با یه ویدئو تو یوتیوب پیدا کرد:D
بایدگاو و شتر قربانی کرد سر نبود این تروفی :D

به تمام نقاط بازی میشه برگشت یا نقاطی هست که محدودیت داشته باشه؟مثلا من یکی از همون اسباب بازی های اطراف خونه اوایل بازی رو پیدا نکردم،بعدا میشه برگشت دیگه؟
بله تقریبا به تمام نقشه دسترسی دارید
عشق من برگشت تو بازی Blades of Chaos فک نمیکردم باشه و دلم میخواستش برگام ریخت :x:x عجب طراحی کردن برای شمشیر ها یعنی حس میکنی با خشم میکشه لعنتی :D
موقع مریض شدن اتریوس واقعا عجیب ترین صحنه بازی رو تا به اینجا خشم کریتوس یه طرف التماس به فریا جادو گره یه طرف فرض کن یه خدا اونم کریتوس داشت التماس میکرد لعتی چی ساختین :((:((
واقعا هرچی جلو میره شوک بازی بزرگ تر میشه میترسم اخر بازی سکته کنم :D راستی من این قدر شوک بودم نفهمیدم اتنا اومد به کریتوس چی گفت ؟ دنیا که رفتیم قلب اون جاینت بیاریم کجا بود دنیای مردگان ؟ اندروورد چی ؟
راستی اسپویل اخر بازی نیس باز کنید سوال داشتم :D:D

• Like
Reactions: voldmort
دیروز پلاتش کردم روو درجه چنلج(یکی مونده به اخر) البته بجز یدونه از وال کری ها کوین میگم بازیو easy کردم :Dخیلی خفن بود روو چلنج نمی شد زدش .بسی لذت بردیم از بازی دم کوری. سانتا گرم:x
از دوستان اونایی که زبانشوون خوبه بی زحمت یه توضیح دقیقتر بدن لطفا از داستان اینجا توو اسپویل یا پیام شخصی مرسی.

Attachments

• God of War_20180428073739.png
    God of War_20180428073739.png
    2.3 MB · مشاهده: 71
  • Like
Reactions: voldmort and vaan 2
اسپویل نداره با خیال راحت بخونین

خب دوستان منم بازی رو از روز جمعه شروع کردم و باید بگم ک شگفت انگیزه،فوقالعادست،شاهکاره هرچی بگم کم گفتم ازین لعنتی
باید اعتراف کنم ک اولا من پیشبینیم از متا بین 85 تا 90 بود ک واقعا مشت محکمی تو دهنم خورد با این متای فوق خفن :D و اینکه میدیدم بچها اینقد تعریف میکنن
ازش پیش خودم میگفتم دارن بزرگ نمایی میکنن و نهایتش یچی در حد هورایزن هستش،البته هورایزن هم شاهکار بود و یجورایی منو جذب خودش کرد ولی این لعنتی
خیلی عجیبه اصلا نمیشه از پای کنسول تکون خورد،من دیروز عصر میخواستم ی ساعت بازی کنم بعد برم بیرون وقتی رو ساعت نگاه کردم دیدم ساعت 10 و نیم شب شده.
ب یقین میگم بهترین بازی هستش ک تو چند سال اخیر بازی کردم حتی از tlou هم برای من گیرا تره و اعتیاد آورتره،من بخاطر کار و دانشگاه و سن دیگه مث قدیم پای کنسول نمیشینم
ولی این بازی دقیقا منو عین زمان بچگی و سگا نشوند پای کنسول و اصلا متوجه زمان نشدم.بعد از گاد 3 و اون پایانش ب شخصه میگفتم دیگه بازی کشش نداره ک ادامه داده بشه بعد اینکه
بازی معرفی شد یکی از نگرانیام بابت داستان بود و اینکه زاویه دوربین و نبود شمشیر های کریتوس بعدا ک معلوم شد پسرش هم همیشه همراهش هست توی بازی خیلی بیشتر نا امید شدم ک
چجوری اون کریتوسی ک اخمش باز نمیشد و همه رو تیکه تیکه میکرد میتونه با ی بچه تو بازی کنار بیا؟!اصلا کسی ک همه خدا ها رو کشته چ نیازی ب ی بچه داره ک همراهش باشه!بعدشم من ب شخصه
برام مشکل بود با ی شخصیت آروم از کریتوس کنار بیام،وقتی ک چهره آروم عاقل کریتوس رو دیدم حس بدی بهش داشتم چون عاشق خشونت و کله خری کریتوس بودم ک ب هیچ دشمنی رحم نمیکرد حتی اگه دشمنش خدای خدایان باشه یا 100 برابر از نظر جثه بزرگتر از خودش باشه.
اما از زمانی ک بازی رو شروع کردم هرچی جلوتر میرم بازی داره جواب همه نگرانیام رو میده،اصلا داره منو قانع میکنه ک کل فکرا و نگرانیای من قبل از عرضه بازی اشتباه محض بودن و بازی با این تغییرات
حتی بهتر از نسخه های قبل شده،نمونش رفتار شخصیت پردازی کریتوس در برابر پسرش باید بگم شخصیت پردازی ب طرز وحشتناکی عالی کار شده،حتی از نظر من شخصیت پردازی و رابطه بین کریتوس و اترئوس
چندین برابر بهتر از رابطه بین الی و جوئل هستن،رفتار و روابط بین جوئل و الی یجورایی قابل پیش بینی بود چون جوئل قبلا پدر بود و این تجربه رو داشته خصوصا همون اول بازی و اتفاقایی ک برای دخترش افتاد ادم حس عشق بین
پدر و دختر و سختی اون اتفاق رو برای جوئل درک میکرد و اینکه تا اخر بازی همون حس رو نسبت ب الی پیدا کرد،اما برای کریتوس همه چیز متفاوته،درسته ک کریتوس هم زن و بچه داشته در گذشته اما تو نسخه های قبل ما زیاد از نحوه و شدت عشق و علاقه کریتوس نسبت ب زن و دختر آگاه نشدیم فقط چنتا کات سین دیدیم ک کریتوس بخاطر کاری ک با زن و بچش کرد عذاب وجدان شدید گرفت و بیشتر من بشخصه بیشتر حس خشم و انتقام کریتوس رو درک کردم تا عشقش ب زن و بچش،بنظرم کریتوس بیشتر بخاطر اینکه ازش سواستفاده شده و بازیچه خدایان شده خشمگین و ناراحت بود تا اینکه بخاطر زن و بچش ناراحت باشه.اما الان ک تا حدودی بازی رو پیش بردم عاشق اخلاق و رفتار کریتوس با پسرش شدم،در یک کلام شگفت انگیزه!شخصیت کریتوس جوری شده ک قشنگ مشهوده با تمام وجودش عاشق پسرش هستش و میخواد خیلی صمیمی باشه با اترئوس ولی نمیتونه این اخلاقش رو بروز بده،یجورایی روحیه و شخصیت خشن گذشتش بهش این اجازه رو نمیده ک عشقش رو با گفتار ابراز کنه و داره این عشق و علاقه رو با خشونتش نسبت ب دشمنای توی مسیر و اون مواظبتا و حمایتاش از اترئوس ب ادم میفهمونه.
در مورد گیم پلی هم ک دیگه هیچی نمیگم چون دوستان تعریفا رو قبل از من کردن فقط در همین حد بگم نبود شمشیر های کریتوس هیچ لطمه ای ب بازی وارد نکرده و حتی در بعضی مواقع لذت بیشتری ب ادم القا میکنه.
و اینکه دیروز ک داشتم بازی میکردم ب این نتیجه رسیدم همراهی اترئوس در طول بازی نه تنها دست و پا گیر نیسته بلکه خیلی حیاتی و لذت بخشه برای نمونه حرفا و تعریفایی ک اترئوس موقع نبرد و زدن ی کمبو خفن درباره کریتوس میزنه و یا حرفا و تشویق هایی ک کریتوس بعد از هر نبرد ب اترئوس میگه و واکنش فوق طبیعی اترئوس ب حرفای پدرش.اصلا نمیتونم توصیف کنم این حد از شخصیت پردازی فوقالعاده توی ی بازی ویدئویی رو!
نکته آخر هم خشونت بازیه ک همون اول بازی بهم گفت ک این همون کریتوسه و هیچی از خشونت و تنفرش نسبت ب دشمناش کم نشده.

اووووووف تا حالا همچین پست طولانی نداده بودم :D از همین بفهمین ک بازی چقد شاهکاره ک من اینقد تایپ کردم براش :D
در آخرم باید بگم این کوری بارلوگ نعمت بزرگیه برامون خدا خیر ب وجود و زندگیش بده :D

پ.ن:عکس اواتارم رو از زمانی ک عضو بازیسنتر شدم همین بوده و اصلا دستشم نزدم هیچوقت و الان دارم بهش میبالم :))

آخرین ویرایش:
میگم کسی از گنج مخفی بازی که از روی مپ کالکتور ادیشن کشفش کردن خبر داره یا فیک و سر کاریه ؟!

فکر کن ۳۰۰۰ تا میست جمع کردی و لای اره چرخیا گیر کنی !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sms12
میگم کسی از گنج مخفی بازی که از روی مپ کالکتور ادیشن کشفش کردن خبر داره یا فیک و سر کاریه ؟!
تو سایت همسایه یه چیزایی گذاشتن زدن خطر اسپویل چون من هنوز شروع نکردم نرفتم دقیق بخونم شما برو یه سر بزن

• Like
Reactions: vaan 2
دوستانی که میگن پرو با معمولی هیچ فرقی نداره من خودم بازی هاریزون رو امتحان کردم و قشنگ کیفیتش روی پرو دو برابره و همین بازی روی حالت 4k کاملا متفاوت با HD هست فقط کافیه یه تی وی 4k داشته باشید که HDR هم ساپورت کنه
منم قبلا horizon رو با ps4 روی یه tv معمولی بازی کرده بودم ولی بعدش که ps4pro خریدم روی 4k و حالت HDR بازیش کردم فکم چسبید زمین و کرک و پرم ریخت،اصلا توی این حالت بازی یه چیز دیگس

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or