PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
تقریبا 10 ساعت بازی کردم
احساسی ترین بازی هستش که تا حالا بازی کردم
جذاب ترین بخش گیم پلی هم تا حالا مسلما پرتاب تبر و دریافت دوبارش بوده D:

دوستان اگه امکانش هست یکم راجب داستان بازی وهدف کریتوس بگید واینکه این زن کیه وچه نقشی داره؟
البته به من ربطی نداره ولی چرا میخواید همچین چیزای مهمی رو قبل اینکه خودتون بازی کنید بدونید !ندونستن این چیزا و فهمیدنش در حین بازی کردن لذتش رو خیلی بیشتر میکنه ! و اینکه کریتوس هم دقیقا تو بازی دنبال جواب همین سوالات شما میگرده

میتونم بگم پایان فوق العاده معمولی بود. یعنی الان دقیقا با نقطه شروع بازی چه تفاوتی داره؟ هیچی! انگار دوباره برگشتیم سر نقطه اول. cliff hanger از این چیپ تر ندیده بودم. حالا مثلا نمیدونستیم آرتئوس خداست و قدرتهای فرابشری داره؟! من انتظار داشتم لااقل با Thor یا Odin روبرو بشم در طول بازی! اما تنها کسی دیدم Baldur بود که خدای ضعیفی بود! قشنگ معلوم بود کل این شماره فقط یه مقدمه و prelude برای یه سه گانه است. خیلی روند کند و حوصله سربری داشت! میتونم درک کنم واسه کسی که تازه از این نسل گیمر شده براش جالب باشه. اما منی که وقایع GOW3 و آخرالزمانش رو دیدم دیگه خیلی کلیشه ای بود.

اون Desolation جز حربه ای برای زامبی سازی و ساده کردن صورت مسئله هیچ دلیل منطقی پشتش نداره! نمیدونم چیه که هرکی جدیدا میخواد بازی بسازه باید توش حتما زامبی هم باشه! توی Dark Souls اصالتا دنیاش تاریک و عفونت زده است. اما یه بازی درباره ی اساطیر اسکاندیناوی اینکار چه دلیلی داره؟!

خوب من 1 ساعت از بازی رو رفتم رسیدم به باس اولی ولی هنوز نکشتمش رو درجه give me challenge:-B
گیمپلی سرعتش کم شده و دیگه نمیتونی الکی الکی اتک بدی (فک کنم تو این 1 ساعت 10 بار مردم)
وقتی اون تبرو پرت میکنی بعد مثلثو میزنی اوففففففف اصن یه حسی میده به ادم
راستش باس اولی تا نصف جونشو بردم بعد یه کاری پیش اومد باید میرفتم ps4 رو خاموش کردم
بنظرم تروله کشتنش سخت تر از این باسه خیلی راحت اتک میخوره حالا نمیدونم شابد مثله bb باساش تغییر فاز بدن
حالا نمیدونم واسه شما هم راحت بود یا نه در کل بازی عالیه فقط تو مواجه با باس اول افت فریم حس شد\m/\m/\m/

جالبه تو خود بازی وقتی اولین بار سوار قایق میشی و میری داخل رودخونه و مجسمه ثور رو میبینی ، در مورد ثور حرف میزنن و بعدش در مورد بالدر حرف میزنن ، و اتریوس اشاره میکنه که او فرزند اودین و فریگ هستش .
اما بعد خود بازی میاد و تو داستان سرایی اش ، فریا رو مادر بالدر معرفی میکنه . به نوعی می‌خواد نحوه روایت داستان رو بازی رو با اسطوره شناسی متفاوت جلوه بده .
یعنی اینکه حتی ادم های اون زمان و درون بازی هم تصور میکردن مثل ما که بالدر فرزند فریگ هستش اما واقعیت چیز دیگه ای هستش و مادر او فریا هست

• Like
Reactions: Nameless King
جالبه تو خود بازی وقتی اولین بار سوار قایق میشی و میری داخل رودخونه و مجسمه ثور رو میبینی ، در مورد ثور حرف میزنن و بعدش در مورد بالدر حرف میزنن ، و اتریوس اشاره میکنه که او فرزند اودین و فریگ هستش .
اما بعد خود بازی میاد و تو داستان سرایی اش ، فریا رو مادر بالدر معرفی میکنه . به نوعی می‌خواد نحوه روایت داستان رو بازی رو با اسطوره شناسی متفاوت جلوه بده .
یعنی اینکه حتی ادم های اون زمان و درون بازی هم تصور میکردن مثل ما که بالدر فرزند فریگ هستش اما واقعیت چیز دیگه ای هستش و مادر او فریا هست
اشتباهت همینجاست:D
فکر کنم به دیالوگ هایی که بین میمر و اترئوس رد و بدل میشه برخورد نکردی یا دقت نکردی
چون یه جا دقیقا اترئوس همین حرف تو رو به میمیر میزنه و میمیر هم میگه فریگ لقبی هست که اودین هنگام ازدواجش به فریا داده و همه فریا رو به فریگ میشناختن دلیلش هم گفت یادم نیست دلیلش چی بود:D

• Like
Reactions: kimsungbabak
اشتباهت همینجاست:D
فکر کنم به دیالوگ هایی که بین میمر و اترئوس رد و بدل میشه برخورد نکردی یا دقت نکردی
چون یه جا دقیقا اترئوس همین حرف تو رو به میمیر میزنه و میمیر هم میگه فریگ لقبی هست که اودین هنگام ازدواجش به فریا داده و همه فریا رو به فریگ میشناختن دلیلش هم گفت یادم نیست دلیلش چی بود:D
عه پس همچین چیزی میگه . من هنوز به اون قسمت نرسیدم . اینبار برسم دقت بیشتری میکنم . من حرف اوایل رو نقل قول کردم
اما بحث اینه تو خود اسطوره شناسی نورث ، فریا و فریگ دو شخص متفاوت از هم هستن و اتفاقا خودش اشاره میکنه که اغلب این دوتا شخصیت رو مردم با هم قاطی میکنن

• Like
Reactions: Nameless King
بازیو تموم کردم یکی از بهترین بازیای عمرم بود از همه لحاظ این بازی شاهکاره.

سورپرایز بازی هم شخصیت پردازی بینظیر و واقعیه کریتوس و اترئوس بود اصلا فکرشو نمیکردم رابطه بینشون انقدر قوی بشه و واقعا حس انسانیه بینظیری بهتون دست میده روی همه دیالوگها و ری اکشن ها فکر شده و بدون دلیل انجام نمیشه.روند داستانی جوری طراحی شده که شما هر ساعت بیشتر دوست دارین وقتتونو بیشتر برای کسب اطلاعات در مورد داستان و شخصیت ها و دشمن ها و پیچیدگی اونها صرف کنین که این باعث میشه هر لحظه بیشتر اون هدف به ظاهر معمولیه اول بازی بزرگتر و مهمتر جلوه کنه و شاخ و برگ جالبی به خودش بگیره و درکتون از هدف کلی داستان خیلی بیشتر و عمیقتر میشه.

بازی از هر لحاظ ساختارهای ساخت گیم رو چند لول برده بالا بعضی اوقات بازیو نگه میداشتم تا مغزم این حجم از کمب و‌ افکت های گرافیکی وحشتناک با کیفیت رو پردازش کنه:D
کمبت های بازی خیلی متنوع اند و مجبورتون میکنه از تکنیک های متفاوتی استفاده کنین چه دفاع ضد حلمه چه مثل سه گانه قبلی حملات رگباری بدون وقفه برای انتخاب تاکتیک دستتون بازه و نکته زیبای گیم پلی همینجاست.همینطور بخش آپگریدها بشدت به روند گیم پلی کمک میکنه و تاثیرشون رو کاملا میتونین حس کنین و صرفا یه کار اضافه و ظاهری نیست. باس فایت ها و مینی باس ها هم خیلی چالشین و واقعا باید برای حمله و دفاع فکر کنین و با برنامه شکستشون بدین.معماهای مختلفی هم در روند بازی وجود دارن که ارزش سلاح و توانایی های کریتوس و پسرش هر چی بیشتر خودشو نشون میده و باعث میشه به طراحی ریز و دقیق این مراحل احسنت بگین.همکاری بین این دو هم خیلی کارسازه و یک تعادل عالی برای مبارزات و عبور از جاهای سخت ساخته.

گرافیک بازی یک اثر هنری زیباست که واقعا افتخار صنعت گیم حساب میشه هر منطقه طراحی مخصوص خودشو داره و این تمایز و تنوع محیط ها و رنگ آمیزی ها باعث جذاب شدن گشت و گذار در مناطق مختلف بازی میشه و شمارو برای کشف نواحی ناشناخته اونها سوق میده و آیتم های ارزشمندی که در اونها نهفتست باعث میشه ارزش قائل بشین و اونهارو کشف کنین حتی اگه اهل ماجراجویی بیشتر از حد داستان اصلی نباشین ناخواسته وارد این چرخه میشین و اشتیاقتون هر لحظه بیشتر میشه.

پایان بازیم خیلی جالب شد یعنی اترئوس همون لوکیه؟یا تشابه اسمیه اتفاقیه؟خیلی جالب فکرم درگیرش شد پایان مخفی بازی و‌ اومدن تور هم بشدت خفن بود منتظر یه جنگ‌ تمام عیارم.
شخصیت بالدر و اون موقعی که قدرت حس کردنش برگشت عالی بود یه جنگ تمام عیار سینمایی بود فریا هم‌ خیلی کارکتر جالبی بود برام در کل‌ بازی مقدمه عالی برای یه سه گانه بینظیره

در کل نمره بازی بدون شک
10/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or