PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
tqq5_davidjaffe1.jpg

خوب همه شما David Jaffe را می شناسید. مغز متفکر و خالق سری.
در پاسخ به توئیتی گفته:
خیلی ها می پرسند که نظرت درباره GoW جدید چیه.
A- یک دنیای باز دوست داشتنی
B- گرافیک شگفت انگیز
C- دارای تغییرات جاه طلبانه. ممکن است که یک بازی نیاز به رشد و تغییر داشته باشد و این شجاعت می خواهد تا چیز های جدیدی ارائه کرد و من هم نسبت به آن مشتاق هستم.
D- چیزی که من دستگیرم شده است این است که آن ها به سمت یک فضای تیره می روند و این فضا به شدت جدی است. ممکن است که این موضوع صحیح نباشه اما من این را از روی ویدیوی نشان داده شده می گویم. اما امید دارم که این لحن جدی در بازی به صورت فراگیر نباشد و باعث نشود که آن حس ماجراجویی عالی که من در تمام سری احساس می کردم از بین برود. روی هم رفته من مشتاق و چشم انتظار انجام این بازی هستم!

زیرنویس دمو هم آماده هست اما یه قسمت هاییش مونده اگر کسی مایل بود pm بده بگم کجا است که کامل بشه و با ویدیو بزارم برای دانلود دوستان.

یکی از فضیلت های ملت های جهان سوم و خاورمیانه و زیرمجموعه اش اینه که هر کی دهنش بیشتر باز شد نشان از برتری داره. تو انیمیشن سوری لند یه نمونه اش هست.
این موضوع که مطرح کردم چند روز تو نئو درباره اش صحبت شد ولی اونجا کسی نیومد هجوم بیاره. صرفا یه نظریه بود و من هم خواستم اینجا بگم شاید بعضی دوستان خوششون اومد.
یعنی من متوجه نیستم ربط کریتوس به مسیح چیه. مثل این میمونه بارلوگ بیاد بگه کریتوس یکی از حواریون بوده و اینم انجیل جدیدش! دوستان درک کنند که این یه بازی و ما داریم در مورد یه موضوع مجازی صحبت می کنیم و نیاز نیست واکنش های وحشتناک بروز بدیم. صرفا گفتگویی هست بین همدیگر و من هم توطئه ملی که مطرح نکردم. متأسفانه فقط ظاهر متن میبینیم و بدون خوندن یه چیزی واکنش نشون میدیم.
خودمون از پشت مانیتور محور کائنات میبینیم و از پشت مانیتور با چماغ میزنیم تو سر هم بعد ژست تغییر به خودمون میگیریم در حالی که تحمل یه متن مجازی هم نداریم.
پس بیام درباره سونی خوبه یا xbox یا ویندوز 10 خوبه یا کوجیما نظر بدم و نوب بازی دربیارم؟ دو سال اینجا نبودم حالا دوباره نباشم هم اتفاقی نمیوفته. خواستم اینجا با بعضی دوستان موضوعات جدیدی مطرح کنیم و با فهم به گفتگو بپردازیم. اینکه یه عده از کاه کوه میسازند هم به من ربط نداره هر کس فهمش برسه اظهار نظر می کنه و اگر هم نرسید خودشو ضایع کرده.

این قانون سایت :
<<ارسال مطالب مرتبط با دین، سیاست، مذهب، مقدسات و مسائل مربوطه در هر نوع و روش آن (چه موافق و چه مخالف) و موضوعات غیر اخلاقی در انجمن ها، صفحات شخصی (پروفایل)، کلوب ها و بلاگ های شخصی تحت هیچ شرایطی مجاز نیست و در صورت مشاهده مطلب فوراً حذف و دسترسی شخص خاطی قطع خواهد شد>>
این رو شما تایید کردید و اینجا عضو شدید. الان ربطش به فضیلت جهان سوم و خاورمیانه و نئوگف چیه معلوم نیست. اتفاقا ویژگی ذهن جهان سومی اینه که تحمل قانون رو نداره ولی انتظار پیشرفت رو داره. مهم نیست که در سایت دیگه ملت هجوم اوردن یا نه قانون اینجا این رو میگه . چرایی قوانین هم مشخصه. حالا معلوم نیست کی بقول شما محور کائناته ولی صراحتا مشخصه شما یه موضوع غیر قانونی رو مطرح کردین و الان هم بجای قبول واقعیت دارین اسمون ریسمون میکنید که تقصیر بیفته گردن یکی دیگه.
قضیه کاملا مشخصه و اتفاقا این بند از قوانین بارها در همین فروم اجرا شده و همه دیدن.

امیدوارم این هیتلر نباشه!:D

b8jr03vtf2si6o20khxj.gif
برعکس دارم روز شماری که چه عرض کنم، ساعت شماری میکنم کریتوس بیاد تور رو شتک کنه :دی یعنی اوووووف :دی
عجب مبارزه اپیکی بشه :دی همر رو برداره کریتوس بیاره صاف تو دهن تور :دی

توییت سایت Kotaku. چی مخفی شده

92258945074550658367.jpg

اینم جواب سانتا. و این زبانی هم که جواب میده زبان نورس باستان هستش شکل و شمایل این حروف ها تو کتابی که داشتم نگاه کردم بیشتر به زبان نورس خاوری باستان میخورن این حروف ها ته کتاب شکل و شمایلشون بود. تو بازی هم اسم لوکیشن ها اول به این زبان نوشته میشن بعد به صورت انگلیسی در میان

53359637658911688066.jpg

معنی این توییت سانتا هم شد این "The path we take is clear and there is much to learn."
به چی هینت میدن خدا میدونه

این قانون سایت :
<<ارسال مطالب مرتبط با دین، سیاست، مذهب، مقدسات و مسائل مربوطه در هر نوع و روش آن (چه موافق و چه مخالف) و موضوعات غیر اخلاقی در انجمن ها، صفحات شخصی (پروفایل)، کلوب ها و بلاگ های شخصی تحت هیچ شرایطی مجاز نیست و در صورت مشاهده مطلب فوراً حذف و دسترسی شخص خاطی قطع خواهد شد>>
این رو شما تایید کردید و اینجا عضو شدید. الان ربطش به فضیلت جهان سوم و خاورمیانه و نئوگف چیه معلوم نیست. اتفاقا ویژگی ذهن جهان سومی اینه که تحمل قانون رو نداره ولی انتظار پیشرفت رو داره. مهم نیست که در سایت دیگه ملت هجوم اوردن یا نه قانون اینجا این رو میگه . چرایی قوانین هم مشخصه. حالا معلوم نیست کی بقول شما محور کائناته ولی صراحتا مشخصه شما یه موضوع غیر قانونی رو مطرح کردین و الان هم بجای قبول واقعیت دارین اسمون ریسمون میکنید که تقصیر بیفته گردن یکی دیگه.
قضیه کاملا مشخصه و اتفاقا این بند از قوانین بارها در همین فروم اجرا شده و همه دیدن.

متأسفانه شما باز هم متن با دقت نخوندین و با دیدن اولش نظر دادین با این وجود کاملا متوجه شدین که منظور من چیه. در سال های گذشته شده مدیر اینجا اومده فحاشی کرده اما همین قانون برایش اجرا نشده و در جریان هستید. خوشبختانه به عنوان یه شهروند قانون مدار هستم و در اینجا هم جزو انگشت شمار افرادی هستم که قوانین سایت خط به خط و در بازه های زمانی مختلف خوندم. خودم اون متن نوشتم و گردن کسی نیانداختم. شما هم تنها کسی هستی که ربطش دادی به 11 سپتامبر و نمی دونم به چه قصدی دارید اینقدر این موضوع مجازی و داستان تخیلی را بزرگ می کنید. یه موضوعی بوده و مطرح شده و هیچ قصد براندازی سایت هم در کار نبوده و فقط و فقط از جنبه تاریخی من به قضیه نگاه کردم و گفتم شاید شخصی باشه برای او این قضیه از دید تاریخی جذاب باشه و هیچ ارتباطی با موضوع مذهبی نداره اگر کسی ربطش میده دیگه مشکل درک او هست. من مشغله کاری دارم و حضور هم تو این مدت به چند پست و اون هم در همین تاپیک خلاصه میشه و از روی علاقه اینجا حضور دارم و هیچ قصدی در کار نیست حال دسترسی من قطع بشه یا نشه مشکلی ندارم.

نشان بازی با کیفیت بالا

حجم 10 مگ

اقا گرافیک بازی بهترین چیزیه که تا حالا دیدم.اصلا روانی شدم با این بازی.
دو تا نکته منو ازار داد. یکی انیمیشن راه رفتن کریتوس هست.یک مقدار باید بیشتر روش کار کنن.
دومیش صورت شخصیت کریتوس هست.اصلا شبیه کریتوس قبلی نیست.حداقل یک مقدار شبیه نسخه قبلی میکردن بد نبود وبیشتر باهاش ارتباط برقرار میکردیم .الان احساس میکنم کریتوس برام یک غریبست.
در مود گیم پلی: تبر عالی بود مخصوصا وقتی با اون موجودات اول تریلرمبارزه کردیم ولی برای مبارزه با اون ترول تبر اصلا کاربردی نبود.

الان گاد 3 نزدیک به ده ساعت گیم پلی داشت وگرنه شد؟
شماره قبلی مال 6 سال پیش بود. اگه این در حالت خوش بینانه 2017 بیاد بازار با 10 ساعت گیم پلی از و گر نه هم وگر نه تر میشه. نه واقعا وجدانا یا با پست های من مشکل داری یا 10 ساعت گیم پلی رو به 20 ساعت ترجیح میدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or