PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
من تازه اون گرگه رو ته غار دیدم! :| :D

جالب میشه اگه از این جور جک جونورها توی محیط های مختلف باشن و یه حالت طبیعی و زنده ای به بازی بدن.

بچه رو سر راه میذاره مهد کودک و میره سراغ اون کارها! :-"
رو درخت ها هم من چند تا جک و جونور و سنجاب و این چیزا دیدم که خیلی انیمیشن های قشنگی هم دارن و روشون کار شده . کلا نکته های ریز بازی زیاد داره درست قبل از همون مبارزه اولی هم یک بابایی رو به درخت زدن با نیزه ..

مثل اینکه تو مصاحبه های دیروز به چیزای خیلی جالب تری،غیر از مراحل ساخت و اینا اشاره کردن! :D یا حداقل برای من جالب تره! :-"

با آریا بحث میکردیم این بشری که ترکوندیم چه موجودی بود! آخه یکم قیافش با ترول جماعت فرق داشت!:-" یا حداقل تصوری که من از ترول ها داشتم! ولی این پایین تایید شد تروله اما از اون مهم تر ...
  • Kratos and his son are in a world where nobody is friendly and everything is hostile. Kratos’ son is actually the only one among the two who understands the local language. Kratos is a stranger in a strange land. For instance, the troll speaks ancient Norse, which the kid understands, but Kratos doesn’t. This allows the team to focus on a new dynamic with Kratos and his son.
نکته ی خیلی جالبیه! همینطور به شایعات باز دامن زد...واقعا از خون کریتوس ـه با این اوصاف؟ (البته یه بچه راحت تر زبون یاد میگیره تا یک پیرمرد 60 ساله:-" )
  • The team “kicked around” a bunch of different mythologies for quite a while. The setting that they ended up selecting isn’t the viking era. Before the viking era there’s the migration era, and before that there’s a pre-migration era. It’s the era when according to the vikings the gods used to walk the Earth among men.
تو نظرات میگفتن اصلا این بشر شاید یکی از خداهایی باشه که ما میشناسیم! مثلا Odin ! تو نمایش هم دیدیم قدرت جادویی هم داره(رعد و برق):| (منطقی هم میشه پس تا حالا کدوم گوری بودن خدایان اسکاندیناوی! :-" )
جالبه که این مورد رو بزاریم کنار این یکی و منطقی میاد نظرشون! :
  • The team isn’t yet ready to reveal the name of Kratos’ son.
خو واقعا چرا؟ حتما یه دلیل مهم داستانی داره که نمیخوان بگن...هنوز!
  • The axe that we see in the demo has a history. There is a whole story around that connects to many characters within the game.
اینم خیلی حال کردم! همینه آقا! اینجوری یک سلاح رو ماندگار میکنند! :D همینطور که BoC صرفا یک شمشیر خوش تراش نبود! این تبر هم نباید یه تبر عادی باشه! :D

منبع

آخرین ویرایش:
واقعا؟ کجا گفتن؟
خودشون گفتن دیروز. یادم نیست کجا خوندم. اینقدر اخبار اومد که الان حوصله ندارم برم دنباش بگردم :دی

فردین قشنگ معلومه ضد گادی...
خیلی قشنگ معلومه ضد گادم؟ :| پروفایل هم تو امضام هست! :| حالا اون مقاله عظیم در مورد توضیحات تک تک کاراکترهای سری خدای جنگ و اساطیر یونان رو که تو جوونی هام نوشته بودم رو پیدا نکردم :|

94911874388779583776.jpg

@Akiba

اینطور که به نظر میاد توی این شماره کریتوس به جای نابودی یه تمدن ، داره یه تمدن خلق میکنه !!! :D دوز اسپویل داستان داره میره بالا !!!! چرا همچین اطلاعات گولاخی رو الان دارن لو میدن :| :D

من اشتباه UC4 رو دیگه تکرار نمیکنم. کلا تصمیم دارم GoW رو دیگه بایکوت خبری کنم. هیچی نمیبینم ازش. سر UC4 قشنگ نصف یک سوم جذابیت بازی برای من از بین رفت چون قبلا دیده بودم میدونستم چی به چیه. نکنید شما هم. نخونید. نبینید!:دی

خودشون گفتن دیروز. یادم نیست کجا خوندم. اینقدر اخبار اومد که الان حوصله ندارم برم دنباش بگردم :D

الان داشتیم با امیر علی سر همین صحبت میکردیم. واقعا گرافیک بازی، همینی که هست هم برای یه بازی PS4 عجیبه. یا ما به دلیل ساخت بازی های آشغال PS4 رو دست کم گرفتیم! اصلا به موهای روی لباس شخصیت ها نگاه کن! چجوری با حرکت باد تکون میخورن! یا ریش های کریتوس.... کلا همه چی!

پ.ن: به هر صورت پیش بینی من تو تاپیک E3 کامل درست در امد!:دی نه Neo معرفی شد و نه نمایش GoW ربطی به Neo داشت!:دی علی کجایی بزنم تو ملاجت؟:دی

من اشتباه UC4 رو دیگه تکرار نمیکنم. کلا تصمیم دارم GoW رو دیگه بایکوت خبری کنم. هیچی نمیبینم ازش. سر UC4 قشنگ نصف یک سوم جذابیت بازی برای من از بین رفت چون قبلا دیده بودم میدونستم چی به چیه. نکنید شما هم. نخونید. نبینید!:D

من که کلاً رسالتم همینه پسرم سر U4 بهتون میگفتم برمی گشتید می گفتید این سوسول بازیا چیه :دی استودیو تریلرو میده که همه ببینن :دی حالا به حرفم رسیدین ، من که نمایش های بعدی رو کلاً نمی بینم ولی دیگه انتظار هم نداشتم یهو آس بازی رو با همین اولین نمایش روو کنن بره :|

با تشکر از ماکان بابت ترجمه بسیار عالیش.
بارلاگ توضیح می‌ده به باور عموم GoW شبیه ماشین قدیمی پدر شماست. دوست ندارید خودتون سوارش بشید اما انتظار دارید پدرتون از همون استفاده کنه! و این انتظار غلطی هست. من یه زمان GoW رو برای کنسول PS2 ساختم، اما کارهایی که ما اون موقع با شخصیت، داستان، مبارزات و ی.. کردیم دیگه برای یه بازی مدرن امروزی جواب نمیده. کسی دوست نداره مجدد همون ایده‌هارو بازی کنه و سوار ماشین قدیمی پدرش بشه! من این طرز نگاه بارلاگ رو دوست دارم. کسی که از ابتدای خلق این IP جزو تیم سازنده بوده و باید گفت کسی که کارگردان GoWII بوده و اون بازی رو ساخته الان نمیاد گند بزنه و همه چیزو به هم بزنه! به عقیده بارلاگ ما باید همه تصورات گذشته رو دور بریزیم و به GoW با یک دید کاملا جدید و متفاوت نگاه کنیم. و این فقط شامل داستان و شخصیت نمیشه، بلکه گیم‌پلی و مبارزات و مکانیک‌های بازی هم مستثنی نیست.
حالا الان که نمایش بازی فوق‌العاده از آب در اومد و دوستان همه دارن از تغییرات تعریف می‌کنند، ولی این بارلاگ بنده خدا خبر نداره تا همین چندماه پیش یه تعداد نه چندان کمی از دوستان نه تنها می‌گفتن همون ماشین قدیمی رو می‌خوایم، بلکه اگه اسم یه ماشین جدید هم جلوشون میاوردی روت بنزین میریختن و آماده کبریت زدن بودن :دی

ما زبونمون مو در آورد از بس که این بخشای Bold شده رو گفتیم ولی خب دوستان هر سری لطف می‌کردن و با یه خروار پرچسپ «هیتر» ما رو مورد عنایت قرار می‌دادن :دی باز خدا رو شکر که خود بارلاگ این حرفا رو زد و تغییرات زیادی رو توی بازی و نظرات تعدادی از هوادارای اون ایجاد کرد :دی

کل تیم از شروع پروژه به صورت متفق القول تصمیم می‌گیره که کل بازی رو دست خوش تغییر کنه و دوباره از نو بسازه. به صورتی که مواردی که لازم هست رو نگه داره و الباقی رو تغییر بده.
اونها داستان‌های اساطیری زیادی رو مورد بررسی قرار دادن. از بین مصر و Norse، برای دومی دلایل محکم و منطقی‌تری رو طراحی کردن و این شد که Kratos از اسکاندیناوی سر درآورد. (قابل توجه اشخاصی که فکر می‌کنند Kratos بدون دلیل منطقی و آبدوغ‌خیاری از یونان به اسکاندیناوی منتقل شده.)
داستان بازی مربوط به دوران Vikingها نیست. مربوط به دوران ماقبل مهاجرت هست. زمانی که خدایان بین مردم زندگی می‌کردن.
Kratos و پسرش تو سرزمینی زندگی می‌کنند که جو دوستانه‌ای نداره. Kratos حتی زبان اونها رو بلد نیست؛ پسرش بلده و این نقش پسر رو پررنگ‌تر از قبل می‌کنه.
به گفته Judge (صداپیشه جدید حضرت) اسکریپت بازی صرفا یک اسکریپت ساده نیست. بازی یک داستان جون‌دار، شخصیت‌های عمق دار و سرشار از احساسات داره.
Kratos با شخصیت جدید و پخته‌تر خودش رو به رو می‌شه. این برای Judge یک فرصت طلایی هست چون این Kratos از Kratosهای قبلی خیلی عمیق‌تر هست و دست صداپیشه رو برای بروز احساسات بازتر از قبل می‌گذاره.
Kratos باید با یک فرد دیگه (پسرش) کنار بیاد. باید خشم خودش رو کنترل کنه. نمی‌تونه سر پسرش داد بزنه، ولی از طرفی هم نمی‌تونه دستش رو روی شونه‌های پسرش ببره. اینجا هست که باید چالش واقعی رو به رو می‌شه. اینکه چقدر از خود واقعیش رو به پسرش نشون میده، و چقدر از خودش رو تو پسرش می‌بینه.
البته Barlog اضافه می‌کنه که این Kratos همون Kratos هست. فقط پیرتر شده، دیدش به زندگی عوض شده.
Judge می‌گه هیچی به اندازه صاحب فرزند شدن قادر به تغییر یک مرد نیست. و این بازی چالش پدر بودن، وقتی که هیچ وقت پدر نبودی رو به تصویر می‌کشه.
المان‌های RPG هست، اما شدت و میزانش معلوم نیست.
پشت تبر Kratos داستان بلندی خوابیده. این تبر با شخصیت‌های مختلفی در ارتباطه.
طراحی این تبر و عوض کردن سلاح بازی کار حساب شده‌ای بود. به دلیل اینکه سلاح جدید تحول زیادی رو ایجاد می‌کرده. پس بارها و بارها روش فکر شده و دوباره طراحی شده.
اسم پسر؟ تیم هنوز مایل به رونمایی کردنش نیست.

پ.ن اول: ترجمه دفعه اول پاک شد. دوباره از اول تایپ کردم، پس برای همین یکم طول کشید.
پ.ن دوم: تمام اطلاعات ویران کننده ـست.
پ.ن سوم: یکی بیاد موزیک ابتدایی کنفرانس و تریلر بازی رو از رو سیستم من shift + delete کنه که از زندگی افتادم! -__________-

آخرین ویرایش:
با تشکر از ماکان بابت ترجمه بسیار عالیش.

حالا الان که نمایش بازی فوق‌العاده از آب در اومد و دوستان همه دارن از تغییرات تعریف می‌کنند، ولی این بارلاگ بنده خدا خبر نداره تا همین چندماه پیش یه تعداد نه چندان کمی از دوستان نه تنها می‌گفتن همون ماشین قدیمی رو می‌خوایم، بلکه اگه اسم یه ماشین جدید هم جلوشون میاوردی روت بنزین میریختن و آماده کبریت زدن بودن :D

ما زبونمون مو در آورد از بس که این بخشای Bold شده رو گفتیم ولی خب دوستان هر سری لطف می‌کردن و با یه خروار پرچسپ «هیتر» ما رو مورد عنایت قرار می‌دادن :D باز خدا رو شکر که خود بارلاگ این حرفا رو زد و تغییرات زیادی رو توی بازی و نظرات تعدادی از هوادارای اون ایجاد کرد :D

خداییش حرف شما این نبود!:دی پست ها موجوده!:دی یعنی مشکل شخص من با شما این نبود!:دی بحث این بود که میگفتید کلا نباید GoW ادامه پیدا کنه بنا به دلایل بالا. و من هم میگفتم صبر کنید بازی رو بسازن، اکه بد بود بعد ایراد بگیرید!:دی به هر صورت خیلی مهم نیست. مهم اینه که GoW برگشت، خوبم برگشت و کسی ناراضی نیست که هیج، همه هم کف کردن. حتی غیر فن ها. من هرکیو دیدم از نمایش بازی لذت برده و میگه عالی بود. اون تعداد کمی هم که خیلی هضم نکردن بخاطر شدت تغییراته. اونا هم کم کم به راه راست هدایت میشن. کلا مرسی از SM که روسفید کرد ما فن هاش رو. از همه نظر.

اینارو ول کن کیف کردی نمایش بازی تو کنفراس هیچ ربطی به Neo نداشت؟:دی و همونطور که گفتم وقتی کنسول معرفی نشده هیچ چیزی از گرافیکش نمیگن! کلا فاز سونی تو کنفراس ترول کنسول بین نسلی بود!:دی انگار نه انگار خودش شروع کرده!:دی رو حساب اسکورپیو کلا رفتن رو کانال ترول!:دی

خداییش حرف شما این نبود!:D پست ها موجوده!:D یعنی مشکل شخص من با شما این نبود!:D بحث این بود که میگفتید کلا نباید GoW ادامه پیدا کنه بنا به دلایل بالا. و من هم میگفتم صبر کنید بازی رو بسازن، اکه بد بود بعد ایراد بگیرید!:D به هر صورت خیلی مهم نیست. مهم اینه که GoW برگشت، خوبم برگشت و کسی ناراضی نیست که هیج، همه هم کف کردن. حتی غیر فن ها. من هرکیو دیدم از نمایش بازی لذت برده و میگه عالی بود. اون تعداد کمی هم که خیلی هضم نکردن بخاطر شدت تغییراته. اونا هم کم کم به راه راست هدایت میشن. کلا مرسی از SM که روسفید کرد ما فن هاش رو. از همه نظر.

اینارو ول کن کیف کردی نمایش بازی تو کنفراس هیچ ربطی به Neo نداشت؟:D و همونطور که گفتم وقتی کنسول معرفی نشده هیچ چیزی از گرافیکش نمیگن! کلا فاز سونی تو کنفراس ترول کنسول بین نسلی بود!:D انگار نه انگار خودش شروع کرده!:D رو حساب اسکورپیو کلا رفتن رو کانال ترول!:D
مرد حسابی من رو با یکی دیگه اشتباه گرفتی :دی من با کمک احسان نشستم یه خروار نوشتم که چطوری میتونند توی بازی تغییرات ایجاد کنند (خصوصا گیم‌پلی) ولی خب آخرش باز همون پرچسپ «هیتر» و «میخوای DMC بازی کنی» رو بهم زدن در صورتی که اصلا کوچیکترین ارتباطی به DMC نداشت :| :دی حالا که بازی واقعا تغییرات داشته (اونم خیلی بیشتر از چیزی که من و احسان پیشنهاد دادیم) پس:
The Hands of Fanboys could not defeat me, their threats could not hold me, and you will not see the end of this day!!
I WILL HAVE MY REVENGE!!!
>:)>:)>:)
لول :)) =))

ولی خارج از شوخی تغییرات بازی برام خیلی هیجان‌انگیزه :دی توی تاپیک RE7 هم این رو گفتم ولی اینکه یه سازنده میاد سر یه بازی بزرگ به همچین تغییرات ریسکیی دست میزنه واقعا برام جالبه و خیلی دوست دارم بیشتر از بازی ببینیم و اون رو تجربه‌اش کنم (هم RE7 و هم این GoW جدید).

هنوز یکم ناراحتم که بازی دیگه HnS نیست ولی خب هرچی بیشتر نمایش بازی رو می‌بینم بیشتر براش هیجان زده و هایپ میشم :دی خصوصا این تبر کریتوس (و قابلیت پرت کردن و برگردوندنش =P~) من خیلی ایده‌ها براش دارم که بعدا یه روز اگه حوصله‌ام شد میام توی تاپیک یکم در موردش رویا پردازی و هایپ می‌کنم اینجا دورهمی کف کنیم :دی ( البته در کنارش یکی دو مسئله که یکم نگرانم میکنه رو هم احتمالا بگم که خب به نظرم سانتا تا موقع عرضه درستشون میکنه)

در مورد Neo هم حق با تو بود بابا اینقدر I told you so نگو 8-|:D

خصوصا این تبر کریتوس (و قابلیت پرت کردن و برگردوندنش =P~) من خیلی ایده‌ها براش دارم که بعدا یه روز اگه حوصله‌ام شد میام توی تاپیک یکم در موردش رویا پردازی و هایپ می‌کنم اینجا دورهمی کف کنیم :D

البته تبر از نظر من حکم یه سلاح همینجوری رو داره که اول بازی دستشه!:دی بعدا گزینه های بیشتری میاد. امیدوارم شمشیر و اینا هم بدن دستش. یا سلاح متفاوت و خاص. همونطور که CoO خیلی خاص بود.

ولی من هنوز کامبت GoW های قبلی رو دوست دارم!:دی ایکاش یه نسخه از بازی رو هم با CoO میدادن، مخصوص کسایی که هنوز آدم نشدن!:دی من هنوزم فن این ماشین قدیمی و کهنه پدر هستم!:دی

در مورد Neo هم حق با تو بود بابا اینقدر I told you so نگو 8-|:D

نه اون موقع خیلی ترول شدم، حالا حالاها باید انتقام بگیرم!:دی

میونه بحث و دعواهاتون من یه تئوری بدم :D! من درصد زیادی احتمال میدم که این پسر همراه کریتوس یک " خدا " تشریف دارن !

اول اینکه بارلاگ و سانتا از بردن اسم این پسر سر باز میزنن ؛ بارلاگ میگه که کریتوس یه غریبه تو این ست پیس محسوب میشه اما پسر به این شکل نیست و واسه همین زبان باستانی اونجا رو بلده ! و قضیه جایی جالب میشه که بارلاگ تایید کرده که بازی در محدوده زمانی بوده که خدایان اسکاندیناوی و نورث بر روی زمین و بین مردم زندگی میکردن ! و اینکه بچه سعی میکنه به کریتوس راه و روش انسان بودن رو یاد بده و کریتوس هم خدا بودن رو !

این تا اینجا ...

بریم تو گیم پلی که از بازی نشون دادن ! جایی که کریتوس داره با ترول میجنگه پسر وقتی میخواد به اون ترول تیر بزنه ؛ تیرش با یه حالت مجک وارد ( رئد ) میخوره و ب ترول و این یه دلیل که این بچه قدرت فرا انسانی داره ! و زمانی هم که کریتوس ترول رو اماده کشتن میکنه ؛ ترول برمیگرده به پسر میگه " صبر کن " ؛ اگه دوباره برید این تیکه رو ببینید اون حالت گفتار ترول انگار واسه جلوگیری از مرگش نیست ! انگار اون صبر کن ـی که ب پسر میگه یه حرف به یکی از افراد خودی ـه نه یه دشمن ! و اگه دقت کنید تو کل مبارزه ترول هیچ صدمه ای به پسر حتی بعد از خوردن اون تیر هم نمیزنه !

از یه طرفم کریتوس چندین و چندبار اشاره به مادر پسر میکنه اما اسمی ازش نمیاره ! و اگه فکرش رو بکنیم کی میتونه کریتوس رو اخر شماره 3 تو اون حالت از المپیوس خارج کنه ؟! یه انسان نه ، یه خدا ! یکی از خدایان اسکاندیناوی !

من احتمال میدم مادر این بچه یه خدا یا Half blood GOD مثل کریتوس هست و اگه بعد نجات کریتوس رومنسی بین اون و مادر این پسر شکل گرفته باشه این پسر میتونه یه " نیمه خدای یونانی / نیمه خدای اسکاندیناوی " باشه !

My mind is just blown the F**k away ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or