PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
گرافیک بازی تو نسخه پی سی خیلی چشم نوازه، قبلا یک مقدار روی PS4 بازی کرده بودم ولی روی پی سی خیلی خیلی بهتر و شفاف تره. پورتش هم خوبه و تا الان باگ یا افت فریم نامحسوس ندیدم. برعکس خیلی بازی ها که نسبت به گاد گرافیک کمتری دارن ولی بخاطر افت فریمشون آدم عملا روانی میشه.

کاملا فکته:D تو بازی اشارات خیلی ریز و سریعی به این موضوع میشه برا همین ممکنه خیلی ها میس کنن. من خودم در دور اول بازی کردنم متوجه یه سریشون نشدم
شع ت واقعا :D ببین من بیشتر منظورم اون بخش درخت جادویی که باعث به وجود اومدن یه دیوار نامریی و جادویی دور کلبه Kratos و Atreus شده بود هستشا. ایندفعه که بازی کنم سعی میکنم بشنومش :D از هر گونه hint هم استقبال میکنم که کجای بازی باید منتظر این قضیه باشم :-"

شع ت واقعا :D ببین من بیشتر منظورم اون بخش درخت جادویی که باعث به وجود اومدن یه دیوار نامریی و جادویی دور کلبه Kratos و Atreus شده بود هستشا. ایندفعه که بازی کنم سعی میکنم بشنومش :D از هر گونه hint هم استقبال میکنم که کجای بازی باید منتظر این قضیه باشم :-"
ببین چیزی که من خودم یادمه اینه که کلا یه حفاظ جادویی اطراف خونه کریتوس بوده که بعد از مرگ زنش از بین میره، حالا دقیق یادم نیست که به درختها وصل بود یا نه ولی کم و بیش همینه:دی

دوستان یه سوال: الان داستان بازی بدون پلی دادن نسخه های قبل به مشکل نمیخوره؟
من روی PS4 هم به همین دلیل کلا سمتش نرفتم چون قبلیا رو بازی نکردم:-?
دنیای کلی بازی عوض شده... به همین خاطر به مشکل اساسی نمیخوری ولی اینکه شخصیت Kratos رو توی دنیای قبلی بشناسی و بعد با یه وجهه دیگه ازش مواجه بشی... خُب به نظرم این خیلی میتونه روی لذت و تجربه ت توی این بازی کمک کنه. در ضمن، توی خود این بازی کلی اشارات ریز و درشت و مستقیم و غیر مستقیم به "دنیای" بازی های قبلی هستش دیگه. یه جایی که من اصلا اشکم در اومد...
این جمله زیاد spoil نمیکنه چیزی رو:
I'm your monster no more
اصلنااااا من اینجا داغان شدم. این جمله رو Kratos به یه... هوم، بهتره بگیم به یه آشنای قدیمی میگه که اصلناااااااا :(

ولی به طور کلی، به مشکل اساسی بر نمیخوری، به نظر من البته.

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال: الان داستان بازی بدون پلی دادن نسخه های قبل به مشکل نمیخوره؟
من روی PS4 هم به همین دلیل کلا سمتش نرفتم چون قبلیا رو بازی نکردم:-?
منم سه گانه اول نرفته بودم ولی اصلا به مشکل برنخوردم . خیالت راحت . اینقدر زیبا روایت می شود که راحت در دل داستان غرق می شوی . بازی سحر انگیز هست و حقیقتا خدایان اسکاندیناوی چیزی از خدایان یونان کم ندارند بلکه به نظرم غنی تر و جذاب تر هم هستند . ( خدایان مصر هم این وسط مظلوم واقع شده اند و خیلی کم بهشون بها داده شده . غنی ترین بازی که برای مصر ساخته شده اساسین اوریجینز بوده)

دنیای کلی بازی عوض شده... به مشکل اساسی نمیخوری ولی اینکه شخصیت Kratos رو توی دنیای قبلی بشناسی و بعد با یه وجهه دیگه ازش مواجه بشی... خُب به نظرم این خیلی میتونه روی لذت و تجربه ت کمک کنه. در ضمن، توی خود این بازی کلی اشارات ریز و درشت و مستقیم و غیر مستقیم به "دنیای" بازی های قبلی هستش دیگه. یه جایی که من اصلا اشکم در اومد...
این جمله زیاد spoil نمیکنه چیزی رو:
I'm your monster no more
اصلنااااا من اینجا داغان شدم.

ولی به طور کلی، به مشکل اساسی بر نمیخوری، به نظر من البته.
منم سه گانه اول نرفته بودم ولی اصلا به مشکل برنخوردم . خیالت راحت . اینقدر زیبا روایت می شود که راحت در دل داستان غرق می شوی . بازی سحر انگیز هست و حقیقتا خدایان اسکاندیناوی چیزی از خدایان یونان کم ندارند بلکه به نظرم غنی تر و جذاب تر هم هستند . ( خدایان مصر هم این وسط مظلوم واقع شده اند و خیلی کم بهشون بها داده شده . غنی ترین بازی که برای مصر ساخته شده اساسین اوریجینز بوده)

پس بزنیم دانلود بشه. من یکم حساسم دوست دارم از صفر شروع کنم ولی انگار راهی نیس
یا باید با شبیه ساز بازی کنم یا همینو برم جلو

کامی جان کلا اسکانیناوی ها خیلی داستان های خوبی دارن ولی هم فیلم و سریال زیادی ازشون ساخته نشده و هم بازی (شایدم من ندیدم)

همون اوایل بازی بعد از اینکه باس رو شکست میدید آترئوس به کریتوس میگه oh look ... اون قسمت از حباب آبی رو میبینی که باز شده؟ مامان داشته از ما محافظت میکرده برای همین این دراگر ها از اونجا وارد شدن، حتما بعدش از مرگش اینجوری شده، این یه نوع پروتکشن بوده.

من که بازی رو با حالت های مختلف رفتم قبلا روی کنسول، شما حتما نیو گیم پلاس رو بازی کنید و آرمور های به یادماندنی از نسخه های قبل رو استفاده کنید چون تاثیر بی نظیری دارن :)

کامی جان کلا اسکانیناوی ها خیلی داستان های خوبی دارن ولی هم فیلم و سریال زیادی ازشون ساخته نشده و هم بازی (شایدم من ندیدم)
الان یک سریال خفن ازشون ساختند . اسپین آف هم سریاله دارد . بازی و فیلم سینمایی هم زیاد داره . کلا قفلی زدند روی خدایان نورس

• Like
Reactions: hitman68

داستان بازی های قبلی ارتباط مستقیمی با این نسخه 2018 نداره اونارو بازی نکرده باشی هم داستان رو کامل متوجه میشی
2/3 جا اشاره به اتفاقات گذشته وجود داره ولی در روند بازی تاثیری ندارن
هرچند دونستن گذشته کریتوس بهت ی حس خاصی میده و تا آخر بازی باورت نمیشه که این کریتوس خردمند همون کریتوس بی کله یونان بوده که المپوس رو به خاک و خون کشید

با اینکه همینطوری هم میشه این نسخه رو بازی کنید و لذت ببرید ولی اگر قبلی هارو بازی نکردید ، ویدیو برای فهمیدن داستان نسخه های قبلی توی یوتیوب زیاده میتونید اونارو ببینید که یه پیش زمینه ای داشته باشید
مثل این که خیلی خلاصه داستانو براتون میگه ولی ویدیو زیاده خودتون میتونید پیدا کنید

دوستان به هیچ عنوان از ترینر استفاده نکنید که بازی کلا بهم میریزه براتون ! انواع و اقسام باگ پدیدار میشه :D
حالا چرا بنده استفاده کردم ؟ به خاطر یکی از این والکیری های بی فانوس:D

چقدر این FSR مزخرفه. به خاطر 10 درصد FPS بیشتر کیفیت تصویر رو کثیف میکنه.
اینپوت زیر 1080 که افتضاحه، حتی فریم هم اونقد تغییر نمیکنه کیفیت فقط داغون میشه.
واسه 4k بنظرم بد نیست ولی نکته اینجاس آپسکیل خود بازی هم به همون خوبی عمل میکنه :)) در کل خاصیت FSR درک نکردم هنوز.

اینپوت زیر 1080 که افتضاحه، حتی فریم هم اونقد تغییر نمیکنه کیفیت فقط داغون میشه.
واسه 4k بنظرم بد نیست ولی نکته اینجاس آپسکیل خود بازی هم به همون خوبی عمل میکنه :)) در کل خاصیت FSR درک نکردم هنوز.
دقیقا.
من مانیتورم 1440 هست، رندر رزولوشن رو میزارم روی 75 درصد از FSR بهتر عمل میکنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or