PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
یک gow با مخلوطی از لول دیزاین و کارگردانی مبارزه با باس فایت ها مثل gow lll و روایت داستانی بسیار زیبا همچون gowll و جو اتمسفر و ساند ترک هایی نظیر gow l را برای ما بفرست،
شخصیت اصلی هم بهتره کریتوس باشه، نباشه هم موارد بالا رعایت بشه باز شاهکار میشه

یک gow با مخلوطی از لول دیزاین و کارگردانی مبارزه با باس فایت ها مثل gow lll و روایت داستانی بسیار زیبا همچون gowll و جو اتمسفر و ساند ترک هایی نظیر gow l را برای ما بفرست،
شخصیت اصلی هم بهتره کریتوس باشه، نباشههم موارد بالا رعایت بشه باز شاهکار میشه

ینی واقعا میتونی این بازیو بدون کریتوس تصور کنی؟!

ینی واقعا میتونی این بازیو بدون کریتوس تصور کنی؟!

من نمیدونم چه گیریه خب!

من خیلی راحت میتونم بازیو با دیموس تصور کنم هرچند میدونیم سرنوشتش رو و برای ادامه قسمت سوم نمیشه ازش استفاده کرد ولی خب برای نسخه فرعی چراکه نه!

مثلا میشه گفت یه مدتی از زندان در رفت و ... کلا راه زیاد هست برای آوردن دوست و آشنا های کریتوس! هرچند خب خوده کریتوس چیزه دیگه ای هست

الان مثلا یه چیز دیگه به ذهنم رسید! بچه کریتوس:d ماشالا هر طرف میرفت یه چیزی به یادگار میذاشت و از این لحاظ فکر نکنم چیزی کم داشته باشه:d

من نمیدونم چه گیریه خب!

من خیلی راحت میتونم بازیو با دیموس تصور کنم هرچند میدونیم سرنوشتش رو و برای ادامه قسمت سوم نمیشه ازش استفاده کرد ولی خب برای نسخه فرعی چراکه نه!

مثلا میشه گفت یه مدتی از زندان در رفت و ... کلا راه زیاد هست برای آوردن دوست و آشنا های کریتوس! هرچند خب خوده کریتوس چیزه دیگه ای هست

الان مثلا یه چیز دیگه به ذهنم رسید! بچه کریتوس:d ماشالا هر طرف میرفت یه چیزی به یادگار میذاشت و از این لحاظ فکر نکنم چیزی کم داشته باشه:d

باور کن اگه الان شوق خریدن بازی 100% باشه اگه خبر بیاد که کرکتر اصلی کریتوس نیست شوقش 20% میشه چون تمام خاطراتی که به GOW داریم تو کریتوس خلاصه میشه حالا باز بچه کریتوسم باشه بدک نیست اون 100% میشه 50% ولی هرکسی رو جز کریتوس بزارن مطمئن باش اکثر فن های بازی استقبال نمیکنن

من نمیدونم چه گیریه خب!

حالا من کار ندارم ولی این پستی که دادیو سانتا ببینه درجا استخدامی!:دی
90% خدایه جنگ کریتوسه البته برا من:دی

نود درصد؟
GOW = Kratos = Blades of Chaos
:d
البته اگر بخوان ریبوت کنند کلا نه از کریتوس خبریه و نه یونان و نه BoC به نظرم :-"
من خودم موقع بازی کردن GOS واقعا عاشق دیموس شدم، میتونستم برای ادامه قبولش کنم:-" ولی خوب...
در نورد نسخه فرعی با دیموس هم امکان پذیر نیست:-" همون سلاحی که داشت، حکمتش این بود که از همون بچگی دور دستش پیچیده و اینجوری شده:-" خبری از فرار نیست:-" ( البته اگر بخدان هر بهانه ای میتونند بیارن:-" )
در کل ادامه ی GOW رو احساس میکنم بیشتر استفاده( سو استفاده ) از سم بازی و برگردوندن خسارت پروژه ی کنسل شده باشه:( یعنی IP جدید در اصل ولی به نام GOW :-"
ففط اگر چنین حرکتی میخوان برن، امیدوارم یک کاراکتر خفن و یک سلاح موندگار ( که جزو خفن ترین سلاح های تاریخ گیم هست ) دوباره خلق کنند :دی

کلاً هر کاری میشه کرد :دی توی آنچارتد 3 هیچ کسی فکرشم نمی کرد که نیت ، Drake نباشه یا توی آنچارتد 4 از بین زمین و هوا یه برادر بزرگتر برای نیت سبز بشه :دی کلاً از این تیپ سوراخ ها برای وارد شدن به داستان زیاد هست فقط تنها چیزی که هست امیدوارم واقعاً از Main Story کریتوس بکشن بیرون که هم روایت و داستان عالیش توی خاطره ها بمونه هم انصافاً دیگه کشش نداره :دی

ما اینهمه حرف زدیم باز ملت اینجا دارن میگن کریتوس بیارین! بابا کریتوس رو کجا بیارن؟ چی بسازن راجع بهش؟ چیکار قراره بکنه توی داستان؟ کجاست؟ زندگیش چی شد؟ خدایان چی شدن؟ :d آخه مگه کشکه! دیگه اینقدرم Prequel ساختن واسش اگر بخوان بیان عقب تر باید از دوران نوجوانی و دختر بازیش داستان بسازن :d اسم بازی هم بشه God of War: Dating Simulator in Ancient Greece

من گفتم طرفدار اینم که God of War از یونان و کریتوس خارج بشه، اگر سانتا مونیکا نتونه خلاقیت تریلوژی اصلی رو با یه کاراکتر و یه دنیای دیگه دوباره خلق کنه یعنی اینکه لیاقت اینکه یکی از بهترین ها(و از نظر بعضی از دوستان بهترین) استدیو سونی باشه رو نداره.
Assassin's Creed و Call of Duty به اندازه کافی داریم....نیازی نداریم God of War هم به عنوان یه عنوان تکراری آب بسته شده تبدیل بشه. Ascension به اندازه کافی خجالت آور بود برای استدیویی با اون کلاس کاری.

آخرین ویرایش:
اقا سهراب عزیز قرار نیست چون شما استعداد داستان نویسی نداری ونمیدونی چطور باید داستانو ادامه بدن
سازنده بازی و داستان نویسشم ندونن در هالی که نگفتنم قراره4 باشه:-b

فکر کنم ما تو بحث اعتماد یکم میلنگیم!! از اونطرف به ابر استدیویی که فک براندازترین گرافیکهای تاریخ رو ساخته شک کردن اونم تو زمینه ی گرافیک(( خدایا توبَه))
از این طرفم وقتی غولی به اسم Cory داره بازی میسازه نگران شخصیت اصلیشو داستانشو اینا هستیم !!! بابا بخدا کارگردان ابر بازی خدای جنگ2 نشان اعتماد و باید گرفته باشه تا حالا,,, من فقط منتظر اطلاعات و ایضا عکس جدید از بازیم حالا هرداستان و شخصیتیم میخواد داشته باشه مطمئنم میترکونه معادلشم خیلی سادست:santa + Cory = OMG
فقط خدا کنه بازم کریتوس کبیرو زیارت کنیم :دی

این احتمال ریبوت شدن بازی یعنی منو دوباره عاشق این بازی کرد :دی غم و غصم گرفته بود اگه برای ps4 معرفی بشه کی حال داره بره دوباره ۴ تا نسخه قبلیو دوباره بازی کنه و تموم کنه و داستانشم کامل بفهمه :دی
بسیاز از این بازی استقبال میشه :دی

یعنی مردونه من کشته مرده کریتوسم اون لیلی منم مجنونشم حتی از برادر خودم
این شخصیت بیشتر دوست دارم:d(یعنی میخوام بگم در این حد:"> )
از شنیدن شخصیتی به جز کریتوس در سری Gow نارحت شدم ولی از طرفی هم خوشحال
به چند دلیل:
واقعا دیگه داستان کریتوس بسته شده
و به احتمال 60 در صد سری جدید با کریتوس چیزی جز سر بندی کردن داستان و امکان
تکراری شدن گیم پلی نداره(خلق یه سلاح دیوانه کننده ای مثل Blades of Chaos >:))
3-شخصیت محبوب من و شما که کریتوس باشه کسی نساخته جز سانتا مونیکا
پس سانتا قدرت اینو داره یه شخصیت بزرگ و دوست داشتنی دیگه مثل کریتوس خلق کنه:x(من واسه دیدینش اون شخصیت لحظه شماری میکنم)
وقتشه که سری gow واقعا یه روح جدید بهش تزریق بشه نه فقط یه قالب یا پوسته جدید
:bighug::bighug::bighug:

ميگم اگه قراره كريتوس نباشه چرا اسمش God of War هستش ؟ :|
توي سري يك كريتوس اريز رو كشت و مقامشو گرفت ديگه :|
به نظر من كريتوس هستش باز ولي در كل مطمئنم اين بازي ( چه با كريتوس چه بي كريتوس ) به شدت موفق خواهد شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or