PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
حاجی من اصلا اون موقع نبودم الان داشتم از رو بیکاری کامنتارو میخوندم نظرات بعضیا قبل معرفی دیوانه وار تو دیوار بود
پر از تناقض
من الانم نشدم سینه چاک خیلی وقته گاد بازم گاد با متای دو هم بیاد میخرم حالشو میبرم
فقط در عجبم چرا بزرگ ترین استدیو سونی رو به چالش میکشید اونم قبل عرضه
خدارو شکر گاد اومد با کلی تغیرم اومد متاش و منتقدین و یوزر اسکوراشم زد تو دهن هر چی هیتره

Sent from my iPhone using Tapatalk
شما که اون موقع نبودی و در جریان بحث نبودی الان نمی تونی بعد از دو سال بیایی تیکه بندازی !
تمام حرف یه سری (از جمله خودم) اون موقع این بود که سری گاو یا قالب و فرم قدیمی و داستان یونان به هیچ وجه کشش نداره. اون گیم پلی دیگه جوابگو نیست. سری باید به کل عوض بشه و از نو ساخته بشه
دقیقاٌ همین اتفاق هم افتاد

باشه من خر شما لول دیزاینر
فقط بگم این قضیه مثل هم زدن یه قابلمه پر از گهه فقط دماغ خودتون رو اذیت میکنه
سانتا جواب همرو داد من کیم که بخوام ج بدم

• Like
Reactions: WCW
باشه من خر شما لول دیزاینر
فقط بگم این قضیه مثل هم زدن یه قابلمه پر از گهه فقط دماغ خودتون رو اذیت میکنه
سانتا جواب همرو داد من کیم که بخوام ج بدم

اقا طرف توهم خود خفن پنداری داره هر چی میگه ی چیز داره بگه فقط کافی بود بازی متاش زیر ۹۰ میشد همینا سانتا مونیکا رو دو شقه میکردن بارلوگم مچاله اش میکردن

اگه فیدبکای خیلی از طرفدارا نبود ،شک نکنید این گاو جدید با همون فرمول قبلی ساخته میشد و یک هزارم موفقیت الان و نداشت. اینکه کسایی که فن این بازی هستن بیان انتقاد درست بکنن اتفاقا بهترین کاره ، خدایی حق داشتن یه سری از بچه ها گیمپلی بازی و که دیگه تو چرخه ی تکرار افتاده بود و میکوبوندن . کلا دم همه ی کسایی که درست و منصفانه نقد میکنن گرم

فرستاده شده از D5803ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: Akiba
اگه متا برات ملاکه که نمرات نزولی بازی مصداق بارز پسرفته :D و اگه بازم حرفت متاس که داره نشون میده اون فرمول تکراری بعد از 10 سال یهو یه متای 80 واسه اون بازیه رقم میزنه :D این یعنی به مرور داره ایراداتش در میاد :D
گفتم تا اینجا با ویژوال و فلان بالا اومده نگفتم الانم بالا میاد :D اینکه الان چی میشه بعداً معلوم میشه :D

مثلاً الان خیلی کریتوس مهمه ؟ Really ؟ نصف ملت اونور دارن بالا میارن از دیدن هزارمین بار این بشر :D

چرا تو کتت نمیره ؟ تقلید ، تقلیده ولی ضعف های قبلی می تونه پوشونده بشه ! یکی فلان مدل کت خفن با فلان رنگ می پوشه تو هم میتونی ازش تقلید کنی و همونو تکرار کنی ولی ممکنه اون طرف با اون کت شلوار کردی بپوشه ولی شما یه چیز معمول و رسمی :D تقلیده سر جاشه ولی یه سری چیزای نامتعارف اصلاح شدن :D (حالا به تک تک جزییات مثال نمی خواد گیر بدی صرفاً خواستم منظورمو برسونم :D)

چرا توی مغز کسی نمی تونه بگنجه ، من همین الان می تونم بگم چی ساختن :D تعداد به غایت زیادی QTE توی یه سری صحنه های سینمایی :D

پ.ن: حالا به جای این بحث ها ببین اصن گاو به PS4 میرسه ، اگه واسه PS4.5 لانچ بشه که جنازشم به 4 نمیرسه !
پ.پ.ن : به جز محتوا به چیش می خوای گیر بدی مثلاً ؟ :D محتوا هم که اصن ربطی به بحث ما نداره ! SF V همین الانشم کلاس درس گیم پلی فایتینگ سازیه ! :D
راستی چقدر qte تو یه سری صحنه سینمایی دیدیم
اصلا اول qte بوده بعد شده بازی
مرزهای تناقض

این گاو جدید همونقدر HnS بود که مثلاً بشه اسم HellBlade رو گذاشت HnS :دی به کل عوض کردن سبک بازی اصلاً حرکت جالبی نبود :دی مبارزات بازی عین همون تلو بود تا یه عنوان HnS , مثل یه عنوان اکشن ادونچر (تلو) میرفتی جلو یه مقدار Explore و Story Telling حالا این وسط برای اینکه حوصله ی ملت سر نره یه دو نفر میومدن با دوتا ضربه نفله میشدن و ادامه ی کار ! اصن بازی بلاک یا پری داشت ؟ (چیزایی که خود گاو های قدیمی هم داشتنش) فقط عین یه بازی اکشن ادونچر بزن برو جلو بود ! تبره هم که رسماً Thor's Hammer بود :دی یه نکته ی به شدت وحشتناکی هم که توی ذوق میزد ماگمایی شدن دشمن ها بود ! قبلاً کیلو کیلو خون از ملت سرازیر میشد الان ملت که جر میخوردن ازشون آب لیمو میومد ! دقیقاً همین مورد جا به جا کردن خون با آب لیمو توی گیرز 3 هم خیلی روی اعصاب من بود اینجا هم دوباره کار مشابهی کردن :| بعد جالبیش اینه کریتوس ملتو با مشت میزد از اونا آب لیمو میومد بعد روی بدن کریتوس قطره های خون بود :دی فقط امیدوارم این وسط کل تسلیحات به اون یه دونه تبر ختم نشه ! اون آبی شدن و قدرت یخ روی تبر بدجوری به آدم حس Blade of Chaos نسخه ی Ascension ـو میداد که فقط عناصر روش تغییر میکرد ! اینم پتانسیلش رو داره که کلاً همین یه تبر باشه و با عوض شدن اون نور و علامت های روش عناصر قابل استفاده ـش عوض بشه :(
تغییر برای سری لازم بود ولی نه انقد ، بازی به کل دیگه HnS نیست :| این سبک بدبخت و مهجور بازی زیاد داشت یه عنوان دیگه هم از جمعشون کم شد :( می تونستن خیلی راحت کریتوس و بذارن کنار و همین بازیو با یه اسم دیگه بسازن , به عنوان یه ip جدید قطعاً خیلی بیشتر سر و صدا میکرد چون در حال حاضر هم هیچیش به گاو نرفته !
جالبه هر چی از این بازی اومده کوبیدنش
خخخ

• Like
Reactions: Changed_Man 50
واقعا تو جريان اخبار و شايعات بازي و در ادامه اون تريلر سال ٢٠١٦ بودين يا فقط صرفا رو هوا ميخواين يه چيزي بگين ؟بله قبل اون تريلر خيليا نگران كمبود تغيرات و ميلك شدنه بازي و شكستش بودن(مصداقه بارزشم همون اسنشن بود سالاراي گاد باز!)و بعد از اونم بازم خيليا نگرانه حجم زياد تغيرات و اين كه بازي به كل كوبيدو از نو ساخته شدن(كه فك كنم واكنشا طوري بود كه بچه ها هرچي بيشتر تريلرو ديدن بيشتر خوششون اومد)و بعدش به كامنتايي از جنس شونصد بار تريلرو ديدم اما سير نميشم رسيديم:Dولي خوب بازم نگرانيايي بود چون تريلر اوليه جوري بود كه خيلي از گاد او وار بودن دور شده بود(اون چيزايي كه شما تو بازي تجربشون كردين تو تريلر اوليه نبود و اين واكنشام بر اساس همون ٨ ديقس يكم درك...) و ميترسيدن بلايي كه مثلا سر يه بازي مث اويل اومد به خاطر دور شدن از ريشه ها سر اينم بياد اگه هم بگين نميشد به سانتا شك كرد حرفتون مورده پذيرش اما فك نميكنم بعد اسنشن و اون ip كنسل شده مشيد به سانتا مث قديم اعتماد داشت(بازم ميگم تو اون بازه زماني )...به طور كلي اگه تو جوه اونموقع نبودين خيلي واضحه كه همچين كامنتايي بدين و اين جو نه فقط تو بازيسنتر بلكه تو كله دنيا وجود داشت...

واقعا تو جريان اخبار و شايعات بازي و در ادامه اون تريلر سال ٢٠١٦ بودين يا فقط صرفا رو هوا ميخواين يه چيزي بگين ؟بله قبل اون تريلر خيليا نگران كمبود تغيرات و ميلك شدنه بازي و شكستش بودن(مصداقه بارزشم همون اسنشن بود سالاراي گاد باز!)و بعد از اونم بازم خيليا نگرانه حجم زياد تغيرات و اين كه بازي به كل كوبيدو از نو ساخته شدن(كه فك كنم واكنشا طوري بود كه بچه ها هرچي بيشتر تريلرو ديدن بيشتر خوششون اومد)و بعدش به كامنتايي از جنس شونصد بار تريلرو ديدم اما سير نميشم رسيديم:Dولي خوب بازم نگرانيايي بود چون تريلر اوليه جوري بود كه خيلي از گاد او وار بودن دور شده بود(اون چيزايي كه شما تو بازي تجربشون كردين تو تريلر اوليه نبود و اين واكنشام بر اساس همون ٨ ديقس يكم درك...) و ميترسيدن بلايي كه مثلا سر يه بازي مث اويل اومد به خاطر دور شدن از ريشه ها سر اينم بياد اگه هم بگين نميشد به سانتا شك كرد حرفتون مورده پذيرش اما فك نميكنم بعد اسنشن و اون ip كنسل شده مشيد به سانتا مث قديم اعتماد داشت(بازم ميگم تو اون بازه زماني )...به طور كلي اگه تو جوه اونموقع نبودين خيلي واضحه كه همچين كامنتايي بدين و اين جو نه فقط تو بازيسنتر بلكه تو كله دنيا وجود داشت...
خدایی یه نگا به کامنت بالا بنداز طرف از بیخ و بن داره فکت صادر میکنه هییییی ...
ولش کن دو سال گذشته معلوم شد کی شیر دوشه و کی هیتر
وقتی میگه بزار بگم این بازی یه سری qte تو یه سری صحنه سینمایی این جوه تریلره؟؟
قبلش میگفت باید تغیر کنه سانتا ای پی بغیر از گاد بلد نیست بعدش میگه انقدر تغییر ؟؟
جان هر کی دوست دارین مثل این مسوولین نباشین بابا اشتبا کردین بیاین بگید اشتباه کردم پیش داوری کردم
بازی با این سند باکس عظیم با اون تبر فوق العاده (فوق‌العاده رو با صدای بلند بخونید)من سلاح اصلی تمام سری گاد رو جلو این یه شوخی میدونم انقدر این تبر خوبه
بگذریم ادمی که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد
با منطق اینا ماگما و مذاب آب لیموئه
اینم یادمون نره سانتا بلد نیست بازی بسازه باید با اویلا رقابت کنه تو آب لیمو سازی

منم بازی روتموم کردم.
مثبت:
گیم پلی عالی داستان راضی کننده.موسیقی عالی.گرافیک عالی.
منفی:باس فایت ها اصلا در حد سه گانه نبودن.چه از نظر کیفیت و چه از نظر جذابیت.خذف qte.بعضی مینی باس ها به شدت تکراری بودن وخسته کننده شده بودن از بس باهاشون سر کار داشتیم.بازی از اون حالت حماسی بودن خارج شده بود.همین حماسی بودن بازی بود که کریتوس رو به یک شخصیت جذاب تبدیل کرده بود.بازی سمت rpg بودن رفته بود که من دوست نداشتم.
در کل انتظارات منو براورده نکرد متاسفانه.ای کاش یک ایده دیگه برای داستان در نظر گرفته بودن.
در اخر من سه گانه god of war رو همچنان از نظر جذابیت بهترین در سری میدونم.

یعنی فقط لول! =))
زیر خاکی در اوردن یه عده:)) ، اینکه آدم بحث کنه در مورد بازی مورد علاقش، نکات مثبت و منفی بازی های قبل و نمایش ها و اخبار رو بگه میشه کار اشتباه؟ :))

چشم بسته همه چی رو بگیم به به، چون فلان استودیو پشتشه، چون هر کاری بکنه حتما درسته و ... ؟ هیچوقت یک فن دلش نمیخواد بازی بهتر از چیزی که الان هست بشه، و یا اونجوری که الان هست و دوست داره بشه؟
آخرشم بازی مخلوطی از نظرات همه در اومد! هم مخالفای ادامه ی راه قبلی، هم موافقاش! و هیچکی این وسط 100% درست نگفت:دی
کلا عضو شدن یا لاگین کردن برای مسخره کردن یکی از چیم ترین حرکات ممکنه:)) جای اینکارا موقعش تو بحث شرکت کنید بگید از بازی چی میخواید! فازتون چیه در موردش و ...!
نه اینکه چون فلانی یا فلان استودیو روش کار میکنه، پس بیسته و چشم و گوش رو میبندیم و تمام! منتظر میمونیم بازی بیاد، هرکی هم مشکلی داره مسخره میکنیم:دی

---
همین GOW به این پرفکتی هم من برا نسخه بعد خیلی چیزا ازش میخوام:دی یه زمانی حسش باشه و فرصتش جور بشه بحث رو راه بندازیم بگیم چیا میخوایم از ادامه سری:دی

یعنی فقط لول! =))
زیر خاکی در اوردن یه عده:)) ، اینکه آدم بحث کنه در مورد بازی مورد علاقش، نکات مثبت و منفی بازی های قبل و نمایش ها و اخبار رو بگه میشه کار اشتباه؟ :))

چشم بسته همه چی رو بگیم به به، چون فلان استودیو پشتشه، چون هر کاری بکنه حتما درسته و ... ؟ هیچوقت یک فن دلش نمیخواد بازی بهتر از چیزی که الان هست بشه، و یا اونجوری که الان هست و دوست داره بشه؟
آخرشم بازی مخلوطی از نظرات همه در اومد! هم مخالفای ادامه ی راه قبلی، هم موافقاش! و هیچکی این وسط 100% درست نگفت:دی
کلا عضو شدن یا لاگین کردن برای مسخره کردن یکی از چیم ترین حرکات ممکنه:)) جای اینکارا موقعش تو بحث شرکت کنید بگید از بازی چی میخواید! فازتون چیه در موردش و ...!
نه اینکه چون فلانی یا فلان استودیو روش کار میکنه، پس بیسته و چشم و گوش رو میبندیم و تمام! منتظر میمونیم بازی بیاد، هرکی هم مشکلی داره مسخره میکنیم:دی

---
همین GOW به این پرفکتی هم من برا نسخه بعد خیلی چیزا ازش میخوام:دی یه زمانی حسش باشه و فرصتش جور بشه بحث رو راه بندازیم بگیم چیا میخوایم از ادامه سری:دی
دوست داشتم زیر خاکی دراوردم مشکلیه؟؟

دوست داشتم زیر خاکی دراوردم مشکلیه؟؟

من گفتم در نیار یا چرا در اوردی؟ تو پستم که چیزی نمیبینم! ولی به این حرکتت خندیدم و فکر نکنم تو هم باهاش مشکلی داشته باشی، اگرم داری ، داری دیگه! تو زیرخاکی در میاری، منم میخندم:D در کنار هم تو سایت به زندگی ادامه میدیم:دی

منم بازی روتموم کردم.
مثبت:
گیم پلی عالی داستان راضی کننده.موسیقی عالی.گرافیک عالی.
منفی:باس فایت ها اصلا در حد سه گانه نبودن.چه از نظر کیفیت و چه از نظر جذابیت.خذف qte.بعضی مینی باس ها به شدت تکراری بودن وخسته کننده شده بودن از بس باهاشون سر کار داشتیم.بازی از اون حالت حماسی بودن خارج شده بود.همین حماسی بودن بازی بود که کریتوس رو به یک شخصیت جذاب تبدیل کرده بود.بازی سمت rpg بودن رفته بود که من دوست نداشتم.
در کل انتظارات منو براورده نکرد متاسفانه.ای کاش یک ایده دیگه برای داستان در نظر گرفته بودن.
در اخر من سه گانه god of war رو همچنان از نظر جذابیت بهترین در سری میدونم.

از باس فایت حرفی زدی
یک مشکل اساسی ای که من داشتم با بازی این بود که نصف باس یک کارکتر بود که فقط هر بار رنگش عوض می شد، یک سنگ گرفته بود دستش می کوبید زمین
یعنی روش حمله و حرکات و این سنگه همیشه تکرار می شد، ریخت و رنگ یارو رو یکم عوض کرده بودن

نمی دونم مشکل از من بود یا نه اما من با این که بازی رو حتی با پچ بالانس هم بازی نکردم و همون نسخه اولیش رو بازی کردم اما خیلی آسون بود :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mohsen2012
از باس فایت حرفی زدی
یک مشکل اساسی ای که من داشتم با بازی این بود که نصف باس یک کارکتر بود که فقط هر بار رنگش عوض می شد، یک سنگ گرفته بود دستش می کوبید زمین
یعنی روش حمله و حرکات و این سنگه همیشه تکرار می شد، ریخت و رنگ یارو رو یکم عوض کرده بودن

نمی دونم مشکل از من بود یا نه اما من با این که بازی رو حتی با پچ بالانس هم بازی نکردم و همون نسخه اولیش رو بازی کردم اما خیلی آسون بود :D
این مشکل هست هزاربارم بارلوگ توضیح داده که ما از قصد اینکار کردیم و مجبور بودیم مقایسه کرده نسخه 1 تو ۳ گانه با ۲ گفته تو شماره ۲ احتمالا همون جهش عظیمی هست بعدم اسپویل نکنید ما نرفتیم هنوز

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or