PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
بازیش خیلی قشنگ هستش و به عنوان یه بازی جدید 11/10 میگیره ولی به عنوان یه گاد آف وار واقعا ضعیفه و 6/10 زیادشم هست.
من فکر میکردم بچهه تو دست و پا باشه همش و سرعتمون رو کم بکنه ولی اینطور نبود و خیلی چ بود و هوش مصنوعیش خوب بود.
فکر میکردم پرش نداشتنش تو چشم بیاد ولی هرجا پرش لازم بود میپرید و خلاش حس نمیشد.
در کل اگر بازی رو میساختن و میگفتن یه آیپی جدیده و بجای کریتوس هم کس دیگه رو میذاشتن اسمشو همون God of war هم میذاشتن.من در حد Horizon میپرستیدم بازیشو.بازم میگم به عنوان یه آیپی جدید خیلی عالیه ولی به عنوان یه گاد آف وار افتضاح.
از ته دل پیشنهاد میکنم اگر PS3 دارید و اینو بازی کردید یکبار دیگه بعدش باز اون شش نسخه PS3 رو بازی کنید بخدا خودتونم تصدیق میکنید.اینی که از آب در آوردن GOD OF WAR نیست

کلا با حرفاتون موافق نیستم و فکر میکنم اتفاقا این بازی یک God of War تکامل یافته و مناسب برای نسل جدیده .
ضمنا اگر قرار باشه همه بازیها روی یک مکانیزم و سیستم ثابت باشن نهایتا 2 - 3 شماره موفق میتونن داشته باشن ( در بهترین حالت ) و بعدش به شدت سقوط میکنن .... اتفاقی که برای GOW افتاده مثل یک تولد دوباره ست که کمتر در مورد فرنچایزهای دیگه دیدیم و با توجه به ظرفیت و پتانسیل دنیای GOW ، میتونه شروعی دوباره و موفق تر از قبل باشه .

الان اینجام
queen of Valkyrie
دور اول یه خط از جونش کم کردم دور دوم دو تا دور سوم سه تا ! از دور چهارم به بعد ۵-۶ تا ! این دست اخری بهترین و بی نقص ترین بازیم رو از ابتدای بازی تا الان انجام دادم نتیجش شد این !

ive5_ps_messages_20180504_163623.jpg

اصلا مگه داریم مگه میشه ! بدترین فنش اونه که یهو غیب میشه از بالا نازل میشه رو سرمون !
هیچ ایده و استراتژی دیگه ندارم برای کشتنش

فلان فلان شده اصلا stun شدن براش تعریف نشده ! سخت ترین المانش همینه که وقتی حمله میکنی بهش هم باید انتظار ضربه خوردن رو داشته باشی

آخرین ویرایش:
الان اینجام
queen of Valkyrie
دور اول یه خط از جونش کم کردم دور دوم دو تا دور سوم سه تا ! از دور چهارم به بعد ۵-۶ تا ! این دست اخری بهترین و بی نقص ترین بازیم رو از ابتدای بازی تا الان انجام دادم نتیجش شد این !

اصلا مگه داریم مگه میشه ! بدترین فنش اونه که یهو غیب میشه از بالا نازل میشه رو سرمون !
داغونش کن بره D خسته نشو بزن

بازی رو پرو اوتومات 60 فریمه ولی رو 4کی نمیدونم شاید 30 فریم بشه
دکمه اپشن بزنید و بعدش مثلث تنظیمات میاد بخش گرافیت HDR قابل تنظیم هست و گزینه بعدی هم اگه رو حالت 1080 هست بزنید اون گزینه دیگه که 4کی میکنه
..................................................................
راستی دوستان رو پرو حالت 1080 فریم 60 باید باشه ولی حس میکنم بعضا با اپدیت اخرین نسخه هم یه جاهایی افت فریم داره که بعد از این که فریم میاد 60 میشه تازه متوجه میشم که بازی افت داشته :D کسی مشکل داره این طوری؟
حالت پرفورمنس خود دستگاه هم روشن نیس لازمه روشن کنم ؟ اون کاری میکنه ؟
والا دوست عزیز روی performance mode بازی روی پرو فقط 1080 هست بدون محدودیت فریم و هیچ جا هم گفته نشده قفل 60 بوده، شاید واقعا 30 درصد مواقع واقعا شما فریم 60 داشته بودی و به تا اونجا که من تو نقد ها دیده بودم فریم تا 35 هم دارپ داره ولی خوب اکثرا 45 به بالا هست، و خوب بخاطر همین تغییرات ناگهانی در فریم که احتمالا در درگیری های شدید بوده افت فریم رو حس کردی، وگرنه بالا پایین شدن 5-6 فریم به طور کلی خیلی هم قابل لمس نیست.

• Like
Reactions: .: FRANKLIN :.
دوستان یکی بنده رو راهنمایی کنه!
تو نقشه میبینم مثلا ENTRSNCE : hidden chamber of odin هست که چطوری میتونم برم تو اونا!
بنده تو قسمت
تو قسمت بالای کوی دقیقا همونجا که سر مرده رو از ددخت میکنیم!
حالا من چطوری میتونم برگردم مراحل قبل ! با پای پیاده؟فست تراول نداره؟و این که بعضی اینه مانندا از اول هست همشم میزنی قفله روش!
اینا چی؟مراحل فرعی کدومه و چطوی میتونم برم بازیشون کنم!نمیخوام داستانی رو ادامه بدم

الان اینجام
queen of Valkyrie

فلان فلان شده اصلا stun شدن براش تعریف نشده ! سخت ترین المانش همینه که وقتی حمله میکنی بهش هم باید انتظار ضربه خوردن رو داشته باشی

دقيقا همين جا خيلي رو مخه :)) من اينجا أر راتوتسكار استفاده كردم دو بار ريج روش خالي كردم البته به نظرم هيلينگاستون ريج استفاده كني بهتره چون hp ت هم ريكارو مي كنه ولي زماني كه از بالا مياد سه بار فكر كنم پشت سر هم بايد dodge كني ،البته من ارمور استرنس بسته بودم ولي بازم مشكل بود ،بعضي ها ارمور ديفنس ميبندن من امتحان نكرد ،به نظرم فقط بپا كه نگيرتت خيلي مي تونه كمك كنه ،من إينو زدم اخرش تمام بدنم ميلرزيد :D،رونيك هاتم به نظرم با cool down پايين با استان بالا انتخاب كني ميتونه خيلي كمكت كنه ،البته از L1 دايره كه داري يه باف خوب در بيار من از protective shield استفاده مي كردم نميدونستم بياد طرفم استان مي كردم يه دو ساعتي بايد روش وقت بزاري ,وقتي اون دايره قرمز مياد پري جواب نميده حتمن بايد dodge كني :D

آخرین ویرایش:
اینم برای اون دوستانی که میگن والکرای ها بخصوص ملکه شون سخته نگاه کنین اصلا هم سخت نیس :|:|
دوستن که حساس هستن نبینن اسپویل نشه براشون از ما گفتن :D
راستی کسی راجب اپدیت کردن لوازم های کریتوس چیزی میدونه یه توضیح بده داستان چطوریه مثلا رونیک چیه که طرف اونو اولویت داده و کلا همشون :D:D
در این ضمینه مانند مبتدی برخورد کنید کلا اولین سیستم اپدیت این مدلی میبینم :|

• Like
Reactions: all4u
حال به هم زن ترین اتفاق اینه که کلی حواست باشه یه وقت جایی داستان رو واست اسپویل نکنن بعد دو دیقه پاشی بری YOUTUBE ببینی یکی درجا از Boss Fight نهایی بازی فیلم گرفته قشنگ عکسشم گذاشته سر در فیلم!!:|:|یعنی واقعا ضد حال از این بدتر نیست!!:|:|

حواستون به یوتیوب باشه خواهشا!!:|

حال به هم زن ترین اتفاق اینه که کلی حواست باشه یه وقت جایی داستان رو واست اسپویل نکنن بعد دو دیقه پاشی بری YOUTUBE ببینی یکی درجا از Boss Fight نهایی بازی فیلم گرفته قشنگ عکسشم گذاشته سر در فیلم!!:|:|یعنی واقعا ضد حال از این بدتر نیست!!:|:|

بازی داستانش فرا تر از باس اخر اصلا فکر نباش فقط ویدئو ها رو نبین

• Like
Reactions: SPRADA

کلا وقتی نخوای یه چیزی برات اسپویل بشه،قشنگ زمین و زمان دست به دست هم میدن تا تو چشمت فرو کنند! :|
حالا این که گذشت،ولی مواظب باش که از داستان دیگه چیزی برات لو نره! چیزهای خیلی مهمی داره داستان که با اسپویل شدنشون...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or