PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
دوستان تویه مپ جای Valkyrii
مشخصه ولی نمیتونم برم
کلا زاه خاصی هست واسه Valkyri ها؟
fast travel کنید به نزدیک جایی که valkyrie هست و بعد توی اون منطقه دنبال از اون در های یخی ( :D ) بگردید. 2 تاشون هم توی نیفلهایم و موسپلهایم هستن.

• Like
Reactions: mosicr7
اقا این گاد تو give me challenge چقدر سخته~X(~X(~X(~X(
بعد باس اول فکر میکردم بازی زیاد سخت نیست ولی این دراگرا وقتی با اون revenat میریزن سرت دهنتو سرویس میکنن مخصوصا این روننتای پدرمو در اوردن هی پویزن پرت میکنن
الان میخوام دومین جعبرو که با شکستن سیل ها باز میشه رو برم دهنم سرویس شد از دارک سولزم سختر شده اوففففف
دوستان نصیحتی ندارین؟~X(
اتریوس رو قوی کن ! روی این درجه بیشتر از خود کریتوس قویتر کردن اتریوس اهمیت داره ! بعضی ها جاها شده جلوی revenat های لول ۸ وایسادم سه کنج سپر رو گرفتم جلوم و باقیش رو سپردم به پسر !=D>:-"
اینا خوبه چلنج و والکیری ها رو چی کار باید کرد ! من فقط تونستم والکیری اول رو خونش رو تا خط اخر کم کنم که اخرش مردم. ! والکیری های هلهیم و نفلهیم که رسما هیبت کریتوس رو لگد مال میکنن ! x-(تکون نمیخورن یه تف پرت میکنن ! کریتوس پاره میشه ! :-t=))

اکه بازی تروفی درجه سختی داشت که مثل باید والکیری ها رو درجه گاد او وار بزنید و بازی رو ۱۰۰ درصد کنید ! فکر کنم فقط چند صد تا نرد و خوره میتونستن پلاتش کنن

اتریوس رو قوی کن ! روی این درجه بیشتر از خود کریتوس قویتر کردن اتریوس اهمیت داره ! بعضی ها جاها شده جلوی revenat های لول ۸ وایسادم سه کنج سپر رو گرفتم جلوم و باقیش رو سپردم به پسر !=D>:-"
اینا خوبه چلنج و والکیری ها رو چی کار باید کرد ! من فقط تونستم والکیری اول رو خونش رو تا خط اخر کم کنم که اخرش مردم. ! والکیری های هلهیم و نفلهیم که رسما هیبت کریتوس رو لگد مال میکنن ! x-(تکون نمیخورن یه تف پرت میکنن ! کریتوس پاره میشه ! :-t=))

اکه بازی تروفی درجه سختی داشت که مثل باید والکیری ها رو درجه گاد او وار بزنید و بازی رو ۱۰۰ درصد کنید ! فکر کنم فقط چند صد تا نرد و خوره میتونستن پلاتش کنن
والکری ها سختی ندارن همشون از یه سری حرکات تکراری استفاده میکنن این حرکات رو یادبگیرید بعضیاشون اتک انبلاک میدن که نمیتونین دفاع کنین و باید داج بدین کلش همینه + یه سری حرکات دیگه که قابل دفاعن فقط برای زدنشون نیاز به صبر، حمله و دفاع به موقست وقتی اتک انبلاک میدن و یه دایره قرمز میاد کافیه سریع و به موقع یه مربع بزنید تا ارتئوس تیر بزنه بهشون و اتکشون کنسل میشه اما بعد این یه حمله سریع و شدید میکنن که اونم داج بدید اوکیه.لولتون رو هم با اپگرید کردن ارمورها و تبر و شمشیر بالا ببرید و از بهترین رونیک هایی که دارین استفاده کنید.یه سنگ هم بخرید که با کشته شدن کریتوس و زدن مربع دوباره میتونید اونو زنده کنید اگه هم که هلث و ریجتون رو فول کنید خیلی کارتون راحته.

شرط میبندم اگر همچین تروفی وجود داشت چند تا دسته ps4 رو باید به لعنت میدادی و تو دنیا کلی player جون میدادن!

• Like
Reactions: all4u and vaan 2
والکری ها سختی ندارن همشون از یه سری حرکات تکراری استفاده میکنن این حرکات رو یادبگیرید بعضیاشون اتک انبلاک میدن که نمیتونین دفاع کنین و باید داج بدین کلش همینه + یه سری حرکات دیگه که قابل دفاعن فقط برای زدنشون نیاز به صبر، حمله و دفاع به موقست وقتی اتک انبلاک میدن و یه دایره قرمز میاد کافیه سریع و به موقع یه مربع بزنید تا ارتئوس تیر بزنه بهشون و اتکشون کنسل میشه اما بعد این یه حمله سریع و شدید میکنن که اونم داج بدید اوکیه.لولتون رو هم با اپگرید کردن ارمورها و تبر و شمشیر بالا ببرید و از بهترین رونیک هایی که دارین استفاده کنید.یه سنگ هم بخرید که با کشته شدن کریتوس و زدن مربع دوباره میتونید اونو زنده کنید اگه هم که هلث و ریجتون رو فول کنید خیلی کارتون راحته.
من یک هفته است دارم شبانه روز بازی میکنم ! همه اینا رو بلدم ، به این راحتیا بود که میکردم ! میگم والکیری تو نفلهیم و هلهیم با یه ضربه میکشه لولمم ۶ ه ! ارمورمم ارمور نفلهیمه .حالا هر چقدرم داج بدم و کانتر اتک کنم ! پری کردنم که اصلا روشون جواب نمیده ! سپر اصلا جلوی ضربات سنگینشون رو نمیگیره!

------
اصلا از این تیپای با حوصله و سمج هم نیستم که پنجاه بار مبارزه کنم بلکه یه با بخت اقبال ببرم ! بعد سه چهار یار دمم رو میزارم رو کولم و میرم ! بلکه قویتر شدم برگردم !

آخرین ویرایش:
من یک هفته است دارم شبانه روز بازی میکنم ! همه اینا رو بلدم ، به این راحتیا بود که میکردم ! میگم والکیری تو نفلهیم و هلهیم با یه ضربه میکشه لولمم ۶ ه ! ارمورمم ارمور نفلهیمه .حالا هر چقدرم داج بدم و کانتر اتک کنم ! پری کردنم که اصلا روشون جواب نمیده ! سپر اصلا جلوی ضربات سنگینشون رو نمیگیره!

من همین الان نیفلهایم رو مثل پشمک زدم :D
البته لول ۷ هستم، نزدیک ۸ :D
رو چه درجه سختی میری ؟

چلنج

لول ۸ کلی توفیر داره با ۶
اگه پلیر PvP داشت مثل فور انر میزدی لهم میکردی

نمیدونم چست‌های Ivaldi Workshop رو باز کردی یا نه اما کلی چیز اپیک توشه که فوق‌العاده تاثیر دارن توی لول آپت
ست هم نمیدونم چی داری اما امیدوارم Deadly Mist رو کرفت کرده باشی :D

• Like
Reactions: vaan 2
یک فروند تئوری داستانی گرخناک :دی

در راستای اهمیت نقش Faye و کنارِ هم گذاشتن اتفاقات توی بازی یه سری نکات گرخناک در اومده :دی نکته اینه که همگی می دونیم Faye توانایی مجیک داره ، چه لوکی که این توانایی رو از مادرش یاد گرفته چه خود کریتوس که قابلیت Heal شدن رو احتمالاً از ایشون گرفته :دی حالا میرم اول بازی ، جایی که کریتوس یه درخت مارک دار (درخت = نماد زندگی) رو که توسط Faye مارک شده قطع میکنه و به لوکی میگه این آخریش بود :دی یعنی Faye با یه سری درخت از پیش مشخص شده سوزونده میشه، با این تفاسیر به نظر میرسه مراسم صرفاً یه مراسم خاک سپاری ساده نبوده ، بیشتر شبیه یه ritual با استفاده از مجیک Faye میاد ، قضیه جایی جالب تر میشه که همچین چیزی وصل میشه به آخرین خواسته ی Faye یعنی پخش کردن خاکسرتش از بالای بلند ترین کوه یوتنهایم نه میدگارد ، جایی که جنازه ی کلی Giant اون پایین ریخته !!!! خود خاکسترش هم موقع پخش شدن قشنگ یه حالت نورانی و زرد داشت (مشابه نماد های مجیک زرد رنگ Faye هر گوشه و کنار بازی) با این تفاسیر احتمال داده میشه همه ی این قضایا یه جور مجیک برای برگرداندن Giant هاس نه صرفاً یه خاکسپاری ساده :دی

دو تا از اسوناش رو پشت سر هم پر پر کردم ! خیلی تمرکز میخواد ! همش پری میکردم تا تونستم بزنمشون ! خیلی نفس گیره جنگیدن باهاشون خصوصا خط اخر جونشون

البته لولم رو رسوندم هفت

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sms12
منم تمومش کردم و اولین چیزی که به ذهنم رسید کمبود باس فایتهاس یه ایراد بشه از بازی گرفت همون کمبود باس ها نسبت به بازی های قبله البته مراحله فرعی زیاد نرفتم و الان روی چلنج شروع کردم خیلی سخت شده و این نظریه مردن کریتوس تو قسمت بعدی امیدوارم عملی نشه چون گاد اف وار بدون کریتوس معنا نداره

یک فروند تئوری داستانی گرخناک :D

در راستای اهمیت نقش Faye و کنارِ هم گذاشتن اتفاقات توی بازی یه سری نکات گرخناک در اومده :D نکته اینه که همگی می دونیم Faye توانایی مجیک داره ، چه لوکی که این توانایی رو از مادرش یاد گرفته چه خود کریتوس که قابلیت Heal شدن رو احتمالاً از ایشون گرفته :D حالا میرم اول بازی ، جایی که کریتوس یه درخت مارک دار (درخت = نماد زندگی) رو که توسط Faye مارک شده قطع میکنه و به لوکی میگه این آخریش بود :D یعنی Faye با یه سری درخت از پیش مشخص شده سوزونده میشه، با این تفاسیر به نظر میرسه مراسم صرفاً یه مراسم خاک سپاری ساده نبوده ، بیشتر شبیه یه ritual با استفاده از مجیک Faye میاد ، قضیه جایی جالب تر میشه که همچین چیزی وصل میشه به آخرین خواسته ی Faye یعنی پخش کردن خاکسرتش از بالای بلند ترین کوه یوتنهایم نه میدگارد ، جایی که جنازه ی کلی Giant اون پایین ریخته !!!! خود خاکسترش هم موقع پخش شدن قشنگ یه حالت نورانی و زرد داشت (مشابه نماد های مجیک زرد رنگ Faye هر گوشه و کنار بازی) با این تفاسیر احتمال داده میشه همه ی این قضایا یه جور مجیک برای برگرداندن Giant هاس نه صرفاً یه خاکسپاری ساده :D
اینو که دیگه هر کی بازی کرده باشه یه خورده دقت کنه فهمیده دیگه نیازی به ریز سنجی و این چیزا نداره دیگه:D
من خودم وقتی داشتن خاکسترها تو هوا پخش میکرد سر جریان نورانی بودنشون گفتم قراره جاینت ها رو زنده کنه تازه انتظارم داشتم وقتی روشون رو برگردوندن که برن خونشون یهو یه صدا مهیب از زنده شدن جاینت ها بشنون و یک صحنه اپیک رو شاهد باشیم که نشد:D
یه جور گفتی نکات خفن دراومده گفتم معلوم چی شده:D بگرد دنبال چیزا دیگه:D

اینو که دیگه هر کی بازی کرده باشه یه خورده دقت کنه فهمیده دیگه نیازی به ریز سنجی و این چیزا نداره دیگه:D
من خودم وقتی داشتن خاکسترها تو هوا پخش میکرد سر جریان نورانی بودنشون گفتم قراره جاینت ها رو زنده کنه تازه انتظارم داشتم وقتی روشون رو برگردوندن که برن خونشون یهو یه صدا مهیب از زنده شدن جاینت ها بشنون و یک صحنه اپیک رو شاهد باشیم که نشد:D
یه جور گفتی نکات خفن دراومده گفتم معلوم چی شده:D بگرد دنبال چیزا دیگه:D
اینکه یکی صرفاً به خاطر رنگ نورانی اونا همچین حدسی بزنه که خب هر کسی می تونه :دی ولی اینکه یه همچین ارتباط هایی با کل بازی داشته باشس که مهمه :دی و گرنه هر چیز غیرعادی ای رو به خیلی چیزای دیگه هم میشه ربط داد :دی

• Like
Reactions: D@SHR3ZA
اینکه یکی صرفاً به خاطر رنگ نورانی اونا همچین حدسی بزنه که خب هر کسی می تونه :D ولی اینکه یه همچین ارتباط هایی با کل بازی داشته باشس که مهمه :D و گرنه هر چیز غیرعادی ای رو به خیلی چیزای دیگه هم میشه ربط داد :D
داستان بازی خیلی پیچیده تر از این حرفاست که یه سری جاینت زنده شن ، داستانش وقتی پیچیده میشه که سفر در زمان به بازی اضافه میشه ، مثلا تو افسانه ی خدایان شمالی لوکی یا همون آرتئوس پدر ورلد سرپنته یا همون کرم میدگارد ، بعد تو یه قسمت بازی گفته میشه که وقتی ثور و ورلد سرپنت باهم درگیر میشن ثور چنان با قدرت بهش ضربه میزنه که در زمان به خیلی عقب تر پرتاپ میشه ، وقتی هم میمیر برای کریتوس و پسرش حرفای سرپنت رو ترجمه میکنه و ازش میپرسن که چی گفت ، سرپنت میگه که قیافه ی لوکی براش اشنا میزنه ، یعنی از اینده اومده و قیافشو میشناسه که احتمالا پدرش باشه ، کلا داستان این قسمت بازی خیلی پیچیدست و کلی تئوری داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or