PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
یادمه زمان Batman Arkham Knight هم قبل از عرضه خیلی ها مخالف بت مبیل بودن و کلی بد و بیراه میگفتن ولی موقع عرضه کلا 15 دقیقه اول برامون تازگی داشت بعدش دیگه انگار بتمن بدون بت مبیل کمبود داشت
گرچه میدونم بتمن کجا و کریتوس کجا ، ولی صبر کنید اینقدر جو منفی نگیرید :happ: شاید واقعا دلچسب باشه دیدن روی دیگر کریتوس
اتفاقا چه قیاس مع الفارقی کردی کاملا با لست اف اس باید قیاس میکردی اونجا که اتفاقا اواخر بازی بت موبیل قشنگ رو مخ بود کل بازی شده تانک ترکوندن واقعا خسته کننده شده بود دیگه زدن تانک زیاده روی کرده بودن ولی اینجا بحث انسانه البته نیاز بود به بت موبیل به عنوان ابزار ولی از اونورش زد بیرون8-|

به این بچه هم هیت نورزید، بچه باحالیه:p یه GOWی ازش در میاد...حالا ببینید:-" شماره بعدی اومد و زد Xسال بعد و با این بازی نمودیم تعجب نکنید:-" زیر دست کریتوس داره آموزش میبینه ها:D
با تمام حرفات موافقم هر کسی که از همون نسخه اول خدای جنگ رو بازی کرده باشه اینو میدونه که خشم بی اندازه کریتوس به خاطر خانوادش بود
ولی به شخصه مرده شور قیافه این بچه رو ببرن:D چهرش کپی این خنگاس نه به کریتوس نه به این بچه بشخصه اگه قابلیتی وجود داشت که این بچه محو بشه حتما انجام میدادم:))
حداقل یه چهره خفن وایکینگی میذاشتن براش:|
من از همون اولش با چهره جدید کریتوس خیلی حال کردم ولی اصلا نتونستم با این بچه ارتباط برقرار کنم
امیدوارم اگه قراره تو نسخه های اینده این بچه جای کریتوس رو بگیره یه اتفاقی تو اخرای این بازی بیفته که این بچه از این فاز خنگی دربیاد چهرشم تو نسخه های بعدی عوض کنن بشدت استقبال میشه:)):D

• Like
Reactions: x-x and mgh2225
قسمت مزخرف داستان اینه که قطعا چند ساعت از بازی رو باید با این بچه ی عقب موندش با تیرکمون چوبی مسخرش بازی کنیم ( امیدوارم فقط این سناریو که کریتوس گیر می افته و بچه عقب موندش نجاتش میده توی بازی نباشه که شخصا هم ps4 هم دیسک بازی رو به سبک کریتوسی می شکونم و فقط همون سناریوی عاقلانه تر که جایی از بازی پدرش رو گم میکنه و جایی دوباره پیاش میکنه باشه که قابل تحمل تره )
اما کلا بازی با این عقب مونده مثل اینکه از وسط بازی ps4 بری بیشینی بازی آتاری بازی کنی!!!

آقا ملت دنبال خون و خون ریزی و خشونت در حالت بینهایت هستن و یک داستان منسجم نه دنبال حس پدرانه و بچه بازی کردن بازی و تعریف خاطرات کریتوس واسه بچه اش که تا دلتون بخواد توی بازی های دیگه شبیهش رو دیدیم ( قطعا همه گیمرها سه گانه رو بخوبی یادشونه و نیاز به تکرار داستان نیست )
میشد اصلا این بخش بچگی این عقب مونده رو به صورت یک کلیپ 10 دقیقه ای اول این سری بیان کرد و بازی رو با کریتوس جلو برد و در سری بعدی باز با بیان یک روایت جدید پسر مثلا 17 سالش رو جایگزین این ابرمرد کرد و اونم داستان خودش رو داشته باشه

این نظر من هست البته

قسمت مزخرف داستان اینه که قطعا چند ساعت از بازی رو باید با این بچه ی عقب موندش با تیرکمون چوبی مسخرش بازی کنیم ( امیدوارم فقط این سناریو که کریتوس گیر می افته و بچه عقب موندش نجاتش میده توی بازی نباشه که شخصا هم ps4 هم دیسک بازی رو به سبک کریتوسی می شکونم و فقط همون سناریوی عاقلانه تر که جایی از بازی پدرش رو گم میکنه و جایی دوباره پیاش میکنه باشه که قابل تحمل تره )
اما کلا بازی با این عقب مونده مثل اینکه از وسط بازی ps4 بری بیشینی بازی آتاری بازی کنی!!!

آقا ملت دنبال خون و خون ریزی و خشونت در حالت بینهایت هستن و یک داستان منسجم نه دنبال حس پدرانه و بچه بازی کردن بازی و تعریف خاطرات کریتوس واسه بچه اش که تا دلتون بخواد توی بازی های دیگه شبیهش رو دیدیم ( قطعا همه گیمرها سه گانه رو بخوبی یادشونه و نیاز به تکرار داستان نیست )
میشد اصلا این بخش بچگی این عقب مونده رو به صورت یک کلیپ 10 دقیقه ای اول این سری بیان کرد و بازی رو با کریتوس جلو برد و در سری بعدی باز با بیان یک روایت جدید پسر مثلا 17 سالش رو جایگزین این ابرمرد کرد و اونم داستان خودش رو داشته باشه

این نظر من هست البته
بدبختی اینه بچه رینج زنه! میلی نی لول " گاد آو وار - از دور " عنوان بعدیه سری هست لول

یک به شخمم خاصی توی نگاش موج میزنه:))
به قول ما اصفهانی ها خیلی لیمه ! به عنوان یه خدا هم هم اندام هم چهرش کاملا معمولیه ! حداقل کاش یه شباهتی به مردمان اسکاندیناوی داشت ! کاش حداقل مونث بود از نوع اسکاندیناویش :x=P~

اهم...اهم...باز هم شرمنده ی تمام دوستان میباشم! میدونم خون دل ها خوردید:-" ، ولی بالاخره حرکاتی زده شد!:دی
البته هنوز کامل نیست،لاست پیج ها پادکست هاش و دو چپترش مونده(یکم اسکرین شات گرفتن و کات کردن و ... رو اعصابه:| زیادن :)) )
یه بخش اطلاعاتی باید اضافه بشه،یک سری از اطلاعاتی که از بازی اومده قاعدتا نوشته میشه!
دیگه...عکس از تریلر داستانی و عکس هایی که در آینده میان به پست اول اضافه نمیشه! چون نمیخوام ببینم:-" ، اگر اطلاعاتی هم داره،اونا هم شرمنده:-" :| براتون تازگی باید داشته باشه بازی:p (اصلا هم بحث خودم نیست این وسطا:-" :)) )
ولی شاید آرت هایی که تو چپتر2 لاست پیج هست رو اضافه کنم به بخش تصاویر!:دی

برای فردا شب قول نمیدم اینا رو! :دی ، ولی تا پس فردا حتما یک سری دیگه آپدیت میکنم! (نکردم بیاید تو پروفایل بهم بگید به خودم بیام:)) )
هممم...همممم...فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه دیگه! :دی
انتقادات و پیشنهادات خود را از طریق پروفایل و یا PM با ما به اشتراک بزارید:دی

بازم شرمنده! تیترها مدتی بود که آماده هستن ولی من .... :-" :|

اهم...اهم...باز هم شرمنده ی تمام دوستان میباشم! میدونم خون دل ها خوردید:-" ، ولی بالاخره حرکاتی زده شد!:D
البته هنوز کامل نیست،لاست پیج ها پادکست هاش و دو چپترش مونده(یکم اسکرین شات گرفتن و کات کردن و ... رو اعصابه:| زیادن :)) )
یه بخش اطلاعاتی باید اضافه بشه،یک سری از اطلاعاتی که از بازی اومده قاعدتا نوشته میشه!
دیگه...عکس از تریلر داستانی و عکس هایی که در آینده میان به پست اول اضافه نمیشه! چون نمیخوام ببینم:-" ، اگر اطلاعاتی هم داره،اونا هم شرمنده:-" :| براتون تازگی باید داشته باشه بازی:p (اصلا هم بحث خودم نیست این وسطا:-" :)) )
ولی شاید آرت هایی که تو چپتر2 لاست پیج هست رو اضافه کنم به بخش تصاویر!:D

برای فردا شب قول نمیدم اینا رو! :D ، ولی تا پس فردا حتما یک سری دیگه آپدیت میکنم! (نکردم بیاید تو پروفایل بهم بگید به خودم بیام:)) )
هممم...همممم...فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه دیگه! :D
انتقادات و پیشنهادات خود را از طریق پروفایل و یا PM با ما به اشتراک بزارید:D

بازم شرمنده! تیترها مدتی بود که آماده هستن ولی من .... :-" :|
خودتو گول نزن تو اول و اخر همه رو میبینی ! قرار بود نیای تو تایپک:-<

kratos_and_atreus_by_chuji_noctis-dc4md7y.png

پ.ن : امیر @Akiba اینم اختتامیه ـت :D
سلامـ احسان ، بفرستش واسه سانتا فکر کنمـ مسابقه گذاشتن :D
مثلا این یکی از طرح هائیه که فرستاده شده ...

DWgvB32WkAANqby.jpg

طراح : آدامـ راموس :D

بنظر قراره تو لیگ قهرمانان اروپا تریلـر جدید پخش کنن !

سلامـ احسان ، بفرستش واسه سانتا فکر کنمـ مسابقه گذاشتن :D
بنظر قراره تو لیگ قهرمانان اروپا تریلـر جدید پخش کنن !
لینکی چیزی اگه هست بی زحمت توی پروفایلم بفرست (هر جا که این مسابقه ـهه هست)، چون به جز اون تریلر اول هیچی از بازی ندیدم و کلاً از انواع اقسام تاپیک ها و سایت ها و خبرهای بازی فراری ام تا بیاد :D

فکر کنمـ باید بفرستین به اکانت توئیترشون !
بیزحمت اون کلوئیه تاپیک The Lost Legacy همـ بفرست واسه ناتیداگ یا نیل دراکمن ... فوق العاده ست واقعا حیفه نبیننش ! :D

الان میرم سراغشون :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or