PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
اینکه بازی بدون جامپه و فقط میتونی رول کنی رو زمین و باس های اختیاری و 30 درصد قایق سواری و این حرفا واقعا نگران کننده ست واسه من. انگار ترکیب لست اف اس و دارک سولز و ویچر میخوایم بازی کنیم. از هویت اصلی بازی چی مونده دقیقا این وسط؟ فقط امیدم به سورپرایزهایی که تا الان نشون ندادن و امیدوارم وجود خارجی داشته باشه

جالبه اگه سیستم بازی کپی نسخه های قبل بود همین اقایونی که اینجا میگن تغییرات بده و فلانه میومدن میگفتن بازی هیچ تغییری نداشته ریسک نکردن فلانن!بعد که بازی عرضه بشه و برفرض شاهکار کنه همینا میان میگن ما از اول میدونستیم بازی موفق میشه و از اول ایمان داشتیم و ...!
اخرین نمونش رو تو تاپیک اساسین دیدیم.طرف تا دیروز اسم تغییرات بازیو میشنید نسخه بازیو میپیچید تا دید بازی موفق شده اومد گفت من از اول میدونستم شک نداشتم موفق میشه!

جالبه اگه سیستم بازی کپی نسخه های قبل بود همین اقایونی که اینجا میگن تغییرات بده و فلانه میومدن میگفتن بازی هیچ تغییری نداشته ریسک نکردن فلانن!بعد که بازی عرضه بشه و برفرض شاهکار کنه همینا میان میگن ما از اول میدونستیم بازی موفق میشه و از اول ایمان داشتیم و ...!
اخرین نمونش رو تو تاپیک اساسین دیدیم.طرف تا دیروز اسم تغییرات بازیو میشنید نسخه بازیو میپیچید تا دید بازی موفق شده اومد گفت من از اول میدونستم شک نداشتم موفق میشه!
اصولا از GOW انتظار متای 80 نمیره که بهش بگیم موفق متای بازی زیر 85 باشه یعنی فاجعه (مثل Ascension) بین 85 تا 90 خوب بالا 90 همونی که انتظار داریم
انتظاری که از بازی با متاهای 92 و 93 و 94 میره با یه بازی سالیانه مثل Assassin's Creed یکی نیست ... Assassin's Creed میتونه با همین نسخه Origins با متا 80 موفق خطاب بشه ولی کسی فکر نکنم به GOW با متا 80 بگه موفق ... انتظار از GOW در حد یه بازی در قواره Game of the Year شدنه
با دیدن تغییرات بازی فقط با خودم میگم کاش هیچوقت نسخه جدیدی از GOW ساخته نمیشد قشنگ ... توش:(
یه اسکی از TLOU و Dark Souls_Bloodborne
GOW که خودش منبع الهام تمام Hack and slash سازان بود و کلی بازی بزرگ و کوچیک با کپی برداری ازش ساخته شد حالا خودش شده یه کپی از بقیه بازی ها ...

بارلوگ گفته اگه قراره این سری جدید هم ادامه پیدا کنه مثل ۳ گانه بهتره نسخه های بعدم کارگردانش متفاوت باشه تا ایده های جدیدی وارد بازی بشه ولی گفته از تیم سازنده جدا نمیشه حالا قراره چه میوولیت داشته باشه

اصولا از GOW انتظار متای 80 نمیره که بهش بگیم موفق متای بازی زیر 85 باشه یعنی فاجعه (مثل Ascension) بین 85 تا 90 خوب بالا 90 همونی که انتظار داریم
انتظاری که از بازی با متاهای 92 و 93 و 94 میره با یه بازی سالیانه مثل Assassin's Creed یکی نیست ... Assassin's Creed میتونه با همین نسخه Origins با متا 80 موفق خطاب بشه ولی کسی فکر نکنم به GOW با متا 80 بگه موفق ... انتظار از GOW در حد یه بازی در قواره Game of the Year شدنه
با دیدن تغییرات بازی فقط با خودم میگم کاش هیچوقت نسخه جدیدی از GOW ساخته نمیشد قشنگ ... توش:(
GOW که خودش منبع الهام تمام Hack and slash سازان بود و کلی بازی بزرگ و کوچیک با کپی برداری ازش ساخته شد حالا خودش شده یه کپی از بقیه بازی ها ...
دقیقا بانظرت موافقم.ما از،gos,of war انتظار متای بالای 90 داریم.

• Like
Reactions: IMANOKA
مقایسه گاد اف وار و اساسین واقعا جالبه. اساسین ها رو از شماره 3 به بعد کلا بیخیالش شدم. همین فردا یه اساسین با متای 97 هم بیاد نگاش هم نمیکنم.
مخالف تغییرات هم نیستم ولی اینکه کلا از ریشه بیایی همه چیزو تغییر بدی و اخرش هم برچسب یه بازی معروفو بزنی این مقداری جای مشکل داره بنظرم. همچنان منتظرم همون سورپرایزهایی هستم که ندیدیمشون.

• Like
Reactions: mohsen2012
جالبه یه عده هم منتظرن فقط چندتا کاربر بیان درمورد تغییرات بازی صحبت کنن( که حقشونه نظر بدن بلاخره یکی با تغییرات حال میکنه یکی نمیکنه) بیان اینجا حرف های روشن فکرانه بگن:-?
بهتره خیلی زود نسخه بقیه و نپیچیم:)

حالا خوبه بازی نیومده اومدن نسخه بازی پیچیدین حالا بیاد متای بالای ۹۰ بگیره ببینیم چندتا از اون مخالف ها میان اینجا به به راه میندازن مشخص میشه من خودم یک اون گیم پلی که از بازی دیدم واقعا حماسی میزنه قشنگ اون ۱۰ دقیقه که اومد

tlou خودش اسکی از ICO , RE4 ,uncharted , enslaved odyssey to the west و کتاب وسریال walking dead و فیلم The Road
حتی ایده اصلی بازی هم از مستند planet earth

Dark Souls_Bloodborne هردو ادامه demon's souls

demon's souls که میازاکی ایده هاش رو از Ico, The Legend of Zelda, Dragon Quest گرفته

تفییرات بازی کاملا درست و به موقع است
بازگشت به کریتوس god of war 1
کریتوسی که انسان بود عاشق خانواده از دست رفته اش بود هدفش رسیدن به رستگاری و ارامش بود
pcsx2 2017-12-15 20-24-53-59.jpg

tlou خودش اسکی از ICO , RE4 ,uncharted , enslaved odyssey to the west و کتاب وسریال walking dead و فیلم The Road
حتی ایده اصلی بازی هم از مستند planet earth

Dark Souls_Bloodborne هردو ادامه demon's souls

demon's souls که میازاکی ایده هاش رو از Ico, The Legend of Zelda, Dragon Quest گرفته

تفییرات بازی کاملا درست و به موقع است
بازگشت به کریتوس god of war 1
کریتوسی که انسان بود عاشق خانواده از دست رفته اش بود هدفش رسیدن به رستگاری و ارامش بود
View attachment 83955
حالا شما هم گیر دادی به یک تیکه از اخرgod of war 1 مرتب عکسشو میزاری ولی اون همه صحنه های حماسی دیگه رو ول کردی!!!
خدای جنگ خیلی ازاین صحنه های حماسی داره مثل مبارزه با پوسایدون یا کرونوس یا اخر god of war 3
و...
خدای جنگ یعنی خشونت.حالا شما خی این عکسو بزار خودتو دلداری بده.من امیدوارم خشونت کم نشده باشه که اگر این اتفاق باقته بازی برای من اون جذابیت رو نداره

حالا شما هم گیر دادی به یک تیکه از اخرgod of war 1 مرتب عکسشو میزاری ولی اون همه صحنه های حماسی دیگه رو ول کردی!!!
خدای جنگ خیلی ازاین صحنه های حماسی داره مثل مبارزه با پوسایدون یا کرونوس یا اخر god of war 3
و...
خدای جنگ یعنی خشونت.حالا شما خی این عکسو بزار خودتو دلداری بده.من امیدوارم خشونت کم نشده باشه که اگر این اتفاق باقته بازی برای من اون جذابیت رو نداره
قطعا خشونتش کمتر شده، وقتی که یه بچه تو بازی باشه اونم با روحیات خیلی لطیف، خشونتش دیگه مثل شماره های قبلی فکر نکنم بشه. یکی نیست بگه لااقل روحیات بچه رو در حد الی حداقل خشن میکردی. اونم بچه پسر! البته اینایی که میگم همش با توجه به تریلرهای پخش شده ست. فردا روز بازی بیاد و سورپرایزمون کنه بسی خوشحال میشیم...

• Like
Reactions: mohsen2012
مقایسه گاد اف وار و اساسین واقعا جالبه. اساسین ها رو از شماره 3 به بعد کلا بیخیالش شدم. همین فردا یه اساسین با متای 97 هم بیاد نگاش هم نمیکنم.
مخالف تغییرات هم نیستم ولی اینکه کلا از ریشه بیایی همه چیزو تغییر بدی و اخرش هم برچسب یه بازی معروفو بزنی این مقداری جای مشکل داره بنظرم. همچنان منتظرم همون سورپرایزهایی هستم که ندیدیمشون.
من از افرادی اسم بردم که قبل از عرضه فازشون یه چیزه بعد عرضه یه چیز دیگه و از اساسین نام بردم که این اواخر اومد و همین اتفاق براش افتاد!این الان چه ربطی به مقایسه با بازی GOW داره؟ایا گیم پلی بازی یا اینکه کدوم بهتره مقایسه شد؟پستو کامل بخونین بعد همینطوری یه چیزی بگین!
کسی نه مخالف متای خوبه نه با چیزی مقایسه کرده!وقتی بازی هنوز بجز گیم پلی معرفی هیچ نمایش کاملی از گیم پلی نداشته و تریلرای نصفه و نیمه کلی ویژگی مثبت داشته حالا باز یه عده فقط میخوان ایراد بگیرن حداقل اگه پس فردا بازی اومد و ترکوند این عده نیان فازشونو عوض کنن!
مسلما کوری با تیم چندصدنفره ازماها بیشتر حالیشونه که چی برای این IP خوبه چی بد!

و...

خشونت اگه بی منطق باشه بیشتر نفرت انگیزه
Princess.jpg این princess گناهش چی بود :((:((:((
صددرصد خشونت بازی بالاست اما نه در حد GOW3

خشونت اگه بی منطق باشه بیشتر نفرت انگیزه
View attachment 83957 این princess گناهش چی بود :((:((:((
صددرصد خشونت بازی بالاست اما نه در حد GOW3
الان منظورت از این پست چی بود!!؟؟یعنی سه گانه و سه نسخه فرعی خشونتشون،یی منطق بود!!؟؟
جوابی نداری بدی بهتره نقل قول نکنی

• Like
Reactions: Rezahajizadegan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or