PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
تنها مشکلی که شاید هممون باهاش موافق هستیم تز عرفان برداشتن کریتوسه ، احساس میکنم این داستان در نقطه (دنیای دیگه) مقابل کریتوس داره رخ میده ! . اصلا توی کت من نه ، هیچکس نمیتونه حالتهای روحی الان کریتوسو با قبلش مقایسه کنه . من تنها چیزی که به خودم گفتم اینه که کلا قراره یه چیز جدید بازی کنم ، کسی که به یه زن زیبای عریان :Dبی دفاع رحم نکردو به چشم وسیله زیر اهرم استخوناشو خورد کرد ، حالا نشسته پای صحبتهای زنی که داره تعلیمات دینی بهش میده !! یا از لحاظ عرفانی به اوج کمال رسیده ! . جوکه دیگه ، کریتوس به همون خر بودنش معروفه :D

آخرین ویرایش:
دوستان شما فک کنین این بازی اسمش یه چی دیگه س. چرا فک میکنین همیشه شخصیت اصلی عینا باید کپی بشه؟
اتفاقا من خیلی این نوع تغییر محیط و داستانو دیدم. تو ادبیات تو سینما تو بازی ها
اندرو رایان از بایوشاک یک اومد شد بوکر دویت تو بایوشاک اینفینیت. دقیقا یکی بودن فقط اسمشون فرق داشت (تئوری) بازی بد شد؟
اینا یه قصه حماسی دیگه دارن خلق میکنن که نزدیک ترین اسم بهش گاد آو واره. حالا مشکل چیه؟

pcsx2 2017-12-15 20-44-48-94.jpg pcsx2 2017-12-15 20-24-32-90.jpg
همه فراموش کردن کریتوس یه چهره دیگه هم داشت اونم عشق جاودانه به خانواده از دست رفته اش بود
حالا یه خانواده جدید پیدا کرده
به نظر میاد زنش کشته میشه
دیگه اجازه نمیده دوباره فرزندش کشته بشه

رفقا Bcدر حماسه ای جدید نسخه بازی GOWهم پیچوندن

دیگه فرمول قبلی برا Gowجواب نمیداد ۳نسخه اصلی رو به بهترین شکل ساختند داستان هم بهترین شکل ممکن بستند
پس دوباره نمیشد کریتوس رو به یونان بیارن چون دیگه همه رو به .‌.‌ داد

الان اومدن بازی رو بردن به اساطیر دیگه ای زاویه دوربین رو عوض کردن و زاویه دیگه از کریتوس نشون دادن و گفتن تو بازی خشونت هست ولی نه مثل قبلن

پس بزارید بازی عرضه بشه بعد نطر بدیم از تاریخی که استور زده بازی ۲ فروردین عرضه میشه

من هم به کوری اطمینان دارم هم به سانتا

من که از واقعگرا شدن بازی وحشتناک راضیم

هنوز وقتی هورایزن بازی میکنم وقتی نیزه رو میکنه تو ک و ن ش و غیب میشه میره رو مخم

یا وقتی ویچر بازی میکنم بدون دست زدن به در درارو باز میکنه حالم گرفته میشه

هر کسی نظری داره ولی من شخصا حال میکنم همه چی به واقعیت نزدیک باشه اینجوری درکش راحتره وجود یه غول بی شاخ و دم رو میشه راحت قبول کرد ولی در آوردن آر پی جی از جیب بقل کت رو نمیشه قبول کرد خدایی:D

سلاح دیگم عمرا بزارن چون با دست خالی میزنه از محیط استفاده میکنه تو درگیریا از پسرش هم استفاده میکنه تو مبارزات . خود تبر هم هست حتی دیدیم سپر رو دستش هم حکم سلاح تهاجمی داره
واقعا خوشحالم اینا اومدن تو فاز واقعگرایانه :D همون سپرش رو چقدر قشنگ طراحی کردن جمع میشه باز میشه کیف میکنی حالا این کجا اون که از تویه ک و ن ش در بیاره کجا

• Like
Reactions: Adidas95 and moxA.J
یه نمونه ـش این رفیق بالاییمون! :D دستم بهش برسه(با کمال معذرت) به شکلی که کریتوس از خجالت پوسایدون در اومد، از خجالتشون در میام:D
حیف تنوع،حیف یه عالمه چیز خفن که به خاطر واقع گرایی بره به جهنم:-"
میترسم 4 روز دیگه گیر بدن توی RPGـها چیزی لوت نباید کرد! چون 200تا شمشیر که نمیشه کول کرد با خودمون! و از این ایرادها:| هعی خدااااا:(

آترئوس هم اینجوری که گفتن جانشین جادو شده:-" اینجوری نیست که یک چیز اضافه بر چیزایی که قبلا بوده باشه!

View attachment 82653 View attachment 82654
همه فراموش کردن کریتوس یه چهره دیگه هم داشت اونم عشق جاودانه به خانواده از دست رفته اش بود
حالا یه خانواده جدید پیدا کرده
به نظر میاد زنش کشته میشه
دیگه اجازه نمیده دوباره فرزندش کشته بشه
دقیقا یکی از مواردی که فکر میکنم خیلی ها در مورد کریتوس درک نمیکنند اینه که کریتوس هم انسانه!
درسته بیشتر از 10 سال دنبال انتقام بوده و فکر و ذکرش این بوده! ولی بازم کمی انسانیت داره در رابطه با نزدیکانش!
GOW:A ، GOS ، COO و برای مثال همین صحنه و باس آخر GOW I ! میشه انسانیت کریتوس رو دید توشون! راستی کمیک رو هم یادم رفت! :-" کریتوس قبل از انتقامش هم وحشی بوده،ولی یک بخش مهربون هم داشته! اصلا کسی که عشقشق زیاد نباشه،آتیش انتقامش هم انقدر زیاد نمیشه:D
آخر 3 هم که بنده خدا میگه My Vengeance Ends Now ! (آخ آخ که عجب جمله ای برای شروع بازی بود>:) )
بالاخره زندگی دوباره ای شروع شده،هر بلایی سرش اوردن رو 4تا گذاشت روش و بهشون پس داد! حالا که یه جوری زنده مونده(چرا و چگونه؟ :-" ) میتونه از اول هم شروع کنه:D

البته منم دوست داشتم دست از سر کچلش بردارن و داستان کریتوس تموم بشه و یک IP کاملا جدید ببینیم! ولی با کریتوس فعلی کنار میام چون درکش میکنم:D

قبل از اینکه دوستان ابراز علاقه و یا نفرت از گیم به صورت کامل داشته باشن اگه میشه صبر کنن تا بازی بیاد و بعد از یک هفته بازی کردن ببینیم تا چی میشه.
میشه نظر های شخصی و حدس و گمان ها رو داشت ولی نه به طور قطع.
مورد دوم اینکه شخصا من با گاد اف وار بود که با دنیای یونان باستان و افسانه هاش اشنا شدم. خدایانی افسانه ای که سانتا مونیکا تونست یک شخصیت جدید به این افسانه ها اضافه کنه.
حالا هم همون بحث هست در مورد دنیای نورث. من زیاد اشنایی در مورد افسانه هاش ندارم و خوبه که باهاش اشنا بشم .
نکته مهم هم ، بودن کریتوس به عنوان یک شخص جدید در اون دنیا و صرفا ورود نا آشنای خودش به اون دنیا میتونه پتانسیل داستانی زیادی رو برای بازی های آینده همراه داشته باشه.

عزیزان تنها راهی که یک بازی همیشه در ریشه ی خودش بمونه اینه که نسخه های جدید ازش تولید نکنن و کنار بذارنش همیشه، مثل half life
و اگه دوست دارید بازی نوشتالژیک تون ادامه پیدا کنه و یا دوباره کاراکتر های قدیمی رو ببینید هیچ راهی نیست جز اینکه بازی تغییر کنه حتی از ریشه گاهی اوقات،
الآن مثلن به سری RE نگاه کنید مگه توی نسخه ی 4 دوربین و گیم پلی تغییر نکرد (همراه شخصیت قدیمی) یا در نسخه ی آخر کلن اول شخص شد با شخصیت جدید
یا مثلن سری AC که بیشترین تغییرات رو داشته در طول این سال ها، مهم اینه که بازی قشنگ باشه، پس این حرف تکراری و کلیشه ای رو کنار بذارید که فلان بازی از ریشه دور شد و فلان
مثل این می مونه گوشی های هوشمند تون رو کنار بذارید و بگید ما بخاطر ریشه ها میخواهیم فقط از همون موبایل های ساده ی قدیمی استفاده کنیم !
و اگه این بازی هم احتمالن مؤفق نشه، متای پایین بگیره مثلن ، هیچ وقت پای این نذارید که چون بازی از ریشه دور شد مؤفق نشد بلکه همین بازی در نوع خودش خوب ساخته نشده! علت رو در این باید دونست

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
اسکرین های جدید

تریلر جدیدی هم که از بازی منتشر شده سرگذشت ارتئوس رو نشون میده و کلا روی اون تمرکز داره یکی از قابلیت هاش اینه که میتونه صدای حیوونایی که نزدیکشن رو
داخل سرش بشنوه.ارتئوس تمرکز ویژه ای روی جادو داره و بیشتر اینجوری پیش برد داره تا سلاح فیزیکی البته به نظر میاد ارتئوس هم زیاد به جادوها و قابلیت هاش مسلط نباشه و در طول بازی به اون پی ببره.به دلیل توانایی هایی که داره میتونه با حیوانات هم حرف بزنه

دقیقا منم همینطور فکر میکنم.
تیم قویی پشت بازی هست به نظر من بازی موفقی میشه ولی شاهکاری به اسم God Of War نمیشه.
ایجاد یک کارکتر جدید با خلق و خو و حرکات جدید خلاقیت و شجاعت تیم سازنده رو میطلبه.مثلا فکر کن گوریلا گیمز می اومد اسم horizon zero dawn رو میذاشت killzone چقدر مسخره میشد.اما حالا خود horizon zero dawn و کارکترهای جدیدش قشنگ جاشو تو دل هوادارا باز کرده.
کریتوس مال اون زمان و اون کنسول PS3 بود با اون دوربین و اون حال و هوا و در ضمن یه کارکتر وقتی هی ازش بازی میاد مسخره لوث میشه پس بهترین حالت این بود بگن آقا کریتوس و اون گاد آف وار اونجا تموم شد این کلا یه داستان دیگه با یه کارکتر جدید هستش.میشد برای هیجان انگیزی کردنش جایی تو بازی کارکتر جدید با کریتوس برخورد هم میکرد حالا به عنوان دوست یا دشمن.یا خیلی هیجان انگیزتر میشد که یه مرحله هم در نقش همون کریتوس قدیمی بازی میکردی.مثل رزیدنت اویلها یا متال گیر.
این کار شده دوشیدن یه کارکتر.
از بازیش خوشم میاد ولی به عنوان یه GOD OF WAR ازش متنفرم...

انقدرها هم فاجعه نیست ولی موافقم اگر اسمش همین گاد آف وار می موند ولی کارکتر (ها) کلا جدید میشدند و یه گاد آف وار جدید شروع میشد و کریتوس رو ول میکردن.
گرز و شمشیر بزرگ و سنگین هم علاوه بر تبر و نیزه جزو سلاح های اسکاندیناوی بوده اونها هم احتمالا تو بازی باشن.

من کلا مشکلم اون پسر بچه ست . هیج جوره با کریتوس و شخصیتش و فضای بازی جور نیست . نمیدونم چی با خودشون فک کردن ... حتما نسخه بعدی هم تو نقش پسرشیم که شدیدا نچسبه :دی
من ترجیح میدادم کلا کریتوس تو نسخه 3 تموم میشد چون واقعا 3 گانه زیبایی بود و ادامه دادنش کار مسخره ای بود ولی حالا که ادامه دادن یه بچه چسبوندن بهش همه جا باهاشه :| مگه last of us ه اخه .

واسم چالبه بازی دوساله معرفی شده غیر از یک ویدئو گیم‌پلی 10 دقیقه‌ای و یک تریلر 5 دقیقه‌ای چیز درست درمونی ازش ندیدیم دیگه، اونم درحالی که میانگین ۳۰ ساعت گیم‌پلی داره! حالا یا اینکه میخوان از اول تا آخر بازی سوورپرایز باقی بمونه یا اینکه تاریخ انتشار بازی با تاخیر مواجه شده احتمالا. امیدوارم طبق سنت سری GoW همون مارس 2018 منتشر بشه.

واسم چالبه بازی دوساله معرفی شده غیر از یک ویدئو گیم‌پلی 10 دقیقه‌ای و یک تریلر 5 دقیقه‌ای چیز درست درمونی ازش ندیدیم دیگه، اونم درحالی که میانگین ۳۰ ساعت گیم‌پلی داره! حالا یا اینکه میخوان از اول تا آخر بازی سوورپرایز باقی بمونه یا اینکه تاریخ انتشار بازی با تاخیر مواجه شده احتمالا. امیدوارم طبق سنت سری GoW همون مارس 2018 منتشر بشه.
دقیقا یک باسم نشدن ندادن فقط اون مار بزرگ نشون دادن که اونم گفتن دوست کریتوس هست کمکش میکنه منم بعید میدونم ۲۰۱۸ بیاد یا احتمالا بره تا ۲۰۱۹

• Like
Reactions: mohsen2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or