PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
گاد آو وار یه بازی فان و استرس ریلکسینگ بوده همه نسخه هاش. داستان هم که در این حد بوده که دونه دونه خداها رو میکشه تا برسه به زئوس. هک اند اسلش جالبی هم داشته که بقیه بازی ها ازش الگو میگرفتن.
قبل از معرفی نسخه جدیدش تو مراسم پارسال، کی به این سری به عنوان نماد سونی نگاه میکرد؟ نماد سونی آنچارتد و لست آو آس بوده. نه یه بازی هشت ساعته به نام خدای جنگ. پس انتظارتونو تعدیل کنین.
در مورد داستان، کلا بازی های سونی تصمیم گرفتن خانواده محور باشن و عشق خانوادگی رو به تصویر بکشن. چون هم تو دنیای بازی ها بدیعه هم واسه اکثر پلیرا جذابه. اولیش تقریبا لست آو آس بود، بعد آنچارتد ۴ بین نیتن و النا و سم و سالی، حالا هم گاد آو وار. پس ازین لحاظ ایرادی نمیبینم.
بعد از موفقیت ویچر و ترکیب سینماتیک و آر پی جی و این حرفا، اکثر بازی ها دارن ازش تقلید میکنن و المان آر پی جی اضافه میکنن. مثل اساسینز جدید، فارکرای، شاید همین گاد آو وار هم همین کارو بکنه.
اینارو گفتم تا یادتون بیفته گاد آو وار اسطوره و سمبل سونی نیس. اینکه الان انقد درخشان ظاهر میشه هنر سونی ه. انتظارتونو تعدیل کنین و از بازی لذت ببرین. راستی به این نکته هم فک کنین که روز عرضه، کدومتون حاضره واسه این بازی سینگل پلیر ده ساعته، ۶۰ دلار بده. در صورتی که واسه آنچارتد و لست میدین چون آنلاین دارن.
من الله توفیق

گاد آو وار یه بازی فان و استرس ریلکسینگ بوده همه نسخه هاش. داستان هم که در این حد بوده که دونه دونه خداها رو میکشه تا برسه به زئوس. هک اند اسلش جالبی هم داشته که بقیه بازی ها ازش الگو میگرفتن.
قبل از معرفی نسخه جدیدش تو مراسم پارسال، کی به این سری به عنوان نماد سونی نگاه میکرد؟ نماد سونی آنچارتد و لست آو آس بوده. نه یه بازی هشت ساعته به نام خدای جنگ. پس انتظارتونو تعدیل کنین.
در مورد داستان، کلا بازی های سونی تصمیم گرفتن خانواده محور باشن و عشق خانوادگی رو به تصویر بکشن. چون هم تو دنیای بازی ها بدیعه هم واسه اکثر پلیرا جذابه. اولیش تقریبا لست آو آس بود، بعد آنچارتد ۴ بین نیتن و النا و سم و سالی، حالا هم گاد آو وار. پس ازین لحاظ ایرادی نمیبینم.
بعد از موفقیت ویچر و ترکیب سینماتیک و آر پی جی و این حرفا، اکثر بازی ها دارن ازش تقلید میکنن و المان آر پی جی اضافه میکنن. مثل اساسینز جدید، فارکرای، شاید همین گاد آو وار هم همین کارو بکنه.
اینارو گفتم تا یادتون بیفته گاد آو وار اسطوره و سمبل سونی نیس. اینکه الان انقد درخشان ظاهر میشه هنر سونی ه. انتظارتونو تعدیل کنین و از بازی لذت ببرین. راستی به این نکته هم فک کنین که روز عرضه، کدومتون حاضره واسه این بازی سینگل پلیر ده ساعته، ۶۰ دلار بده. در صورتی که واسه آنچارتد و لست میدین چون آنلاین دارن.
من الله توفیق
:Scare: wtf؟
خدیا خودت ظهور کن :Scare::Scare::Scare::Scare:

من الله توفیق
به دور از هرگونه تمسخر ، اینقدر کامنتتون درخشان بود که موندم کدوم قسمت رو بولد کنم :| GOD نماد سونی نیست ؟:D از هر SONY فنی بپرسی چ بازیایی نماد PS هستن ی راست میرن سر GT و GOD. اونوقت UN و TLOU که مال 2 نسل از 4 نسل کنسولای سونین نماد playstation هستن ؟:D

:Scare: wtf؟
خدیا خودت ظهور کن :Scare::Scare::Scare::Scare:
به جای جواب چرت و پرت، منطقی بحث کن.
سوال اول: این سری بعد ascension چی شده بود؟ کجا رفته بود؟ چقد به عنوان یه بازی موفق بود؟
سوال دوم: حاضرین بخاطر یه گیم پلی ده ساعته هک اند اسلش ۶۰ دلار بدین یا نه؟
سوال سوم: سونی با ارتقای گرافیک و تاکید بر داستان تونست این سری رو دوباره به سر زبونا بندازه. حالا چرا هی میاین ایراد میگیرین؟ اگه دوربین همون بود و بازی همون وبد که میگفتین اینم مثل ascension ه کو نوآوری؟
سوال چهارم: اصولا الهام گرفتن یه بازی از یه بازی دیگه، تاثیری رو لذت شما از بازی کردن میذاره؟

به دور از هرگونه تمسخر ، اینقدر کامنتتون درخشان بود که موندم کدوم قسمت رو بولد کنم :| GOD نماد سونی نیست ؟:D از هر SONY فنی بپرسی چ بازیایی نماد PS هستن ی راست میرن سر GT و GOD. اونوقت UN و TLOU که مال 2 نسل از 4 نسل کنسولای سونین نماد playstation هستن ؟:D
اگه اونجوری بخوای بگی، به همون اندازه که گاد نماد سونیه، جک اند دکستر، کرش بندیکوت، رسیستنس و متال گیر هم نماد سونین
به احتمال زیاد این بازی میاد و نمرات ۸۰ الی ۹۰ میگیره و میره. به نظرتون چقد میتونه تو یادتون بمونه؟
در ضمن مثلا تو فوتبال که میگن کاکا یا پیرلو نماد تیم میلان هستن معلومه که الانو میگن. نه شصت سال پیش که چه بازیکنای بهتری هم شاید بودن. نا تو این نسل زندگی میکنیم. تا سال پیش هم کسی یاد گاد نمیکرد، هنر سونی تو تحول بازی باعث شد نگاه ها بهش جلب بشه. وگرنه میشد یه ascension دیگه. همین شما میومدید میگفتین میلک کردن و فلان

• Like
Reactions: gamer1998y
یکی از دلایلی که گاد بنظر من بزرگترین بازیه سونیه اینه که همیشه از زمانه خودش جلوتر بود . شما نگاه کنید زمانی که گاد 3 اومد قشنگ یه نسل از بازیهایه خودش جلو بود بعد گاد جدید موفقیتشو با فروشش نشون میده .
بعد ارزش یه بازی به داشتن بخش انلاین نیست .

• Like
Reactions: mortal10 and reydge
اگه اونجوری بخوای بگی، به همون اندازه که گاد نماد سونیه، جک اند دکستر، کرش بندیکوت، رسیستنس و متال گیر هم نماد سونین
شما معنی نماد رو اشتباه متوجه شدی :D GOD و GT در حال حاضر با تداوم ترین IP های سونین که توی هر نسل ( غیر از GOD که زمان PS1 نبود ) حضور پر رنگی داشتن. اصلا مقایسه این 2 تا با TLOU که IP جدیدِ و کلا ی قسمت ازش اومده یا UN به کل اشتباهِ. غیر از همه ی این مسائل ، کریتوس یکی از 3 شخصیت محبوب دنیای
گیمینگ هستش. ی جوری از GOW و داستان پردازی شخصیت کریتوس میگی انگار داری صحبت از ی بازی ایندی میکنی :D

به جای جواب چرت و پرت، منطقی بحث کن.
سوال اول: این سری بعد ascension چی شده بود؟ کجا رفته بود؟ چقد به عنوان یه بازی موفق بود؟
سوال دوم: حاضرین بخاطر یه گیم پلی ده ساعته هک اند اسلش ۶۰ دلار بدین یا نه؟
سوال سوم: سونی با ارتقای گرافیک و تاکید بر داستان تونست این سری رو دوباره به سر زبونا بندازه. حالا چرا هی میاین ایراد میگیرین؟ اگه دوربین همون بود و بازی همون وبد که میگفتین اینم مثل ascension ه کو نوآوری؟
سوال چهارم: اصولا الهام گرفتن یه بازی از یه بازی دیگه، تاثیری رو لذت شما از بازی کردن میذاره؟
1.این سری پروندش در نسخه ی سوم بسته شد ولی به علت شیر دوشی و مهلت خریدن برای بازی کنسل شده ی سانتا با A مجبور به برگشت شد
2. دی وان 100%
3.اینو نفهمیدم که سواله یا جوابه یا سوال همراه با جوابه ولی لازم به ذکره گیم پلی سابق GOW نهایت چیزی بود که می شد درآورد یعنی هیچ جای پیشرفت دیگه نداشت و عملا به بن بست رسیده بود
4.مهم نیست از کجا میاد یا الهام گرفته شده باشه مهم اینکه با چه کیفیتی پیاده سازی بشه.خود GOW مخلوطی از بعضی از المان های بازی های دیگه بود ولی وقتی اومد همه ی المان ها رو چندین هزار فرسنگ پیشرفت داد

من الله توفیق
نماد سونی نیست ؟ :|
اینکه این ازین تقلید کرده اون ازین اصلا درست نیست چون بخوای ذره بینی نگاه کنی همه بازی ها از هم تقلید کردن :D
من حاضرم چون ارزششو داره و با همه سری gow عشق کردم و حتی تو هر انتخابی قرارش بدی من بازم میگم gow
بازی مگه فقط به انلاین ؟؟خودم انلاین بازی میکنم بیشتر ولی دلیلی نداره حتما دست بزارم رو اون بازی که انلاینم داره ...
خلاصه نماد سونی هست و همه باهاش حال میکنن اینکه شما بخوای بد جلوه بدی نظر شماست و ازین به بعد حتما بازی بخر که انلاین داشته باشه وگرنه 60 دلارت رفته تو جوب !!!

آخرین ویرایش:
من الله توفیق
باشه

کار بجایی کشیده که با TLOU دیگه خدای جنگم زیر سوال میبرن.
مثل اون بنده خدایی که چون طرفدار TLOU بود فک میکرد نسبت به کل آدمای دنیا سوا هست.اینجور حرفای چرت و پرته که دیگه گند بازیای بزرگی مثل لست درمیاد.
شوخی شوخی با خدای جنگم شوخی؟لووول

شما معنی نماد رو اشتباه متوجه شدی :D GOD و GT در حال حاضر با تداوم ترین IP های سونین که توی هر نسل ( غیر از GOD که زمان PS1 نبود ) حضور پر رنگی داشتن. اصلا مقایسه این 2 تا با TLOU که IP جدیدِ و کلا ی قسمت ازش اومده یا UN به کل اشتباهِ. غیر از همه ی این مسائل ، کریتوس یکی از 3 شخصیت محبوب دنیای
گیمینگ هستش. ی جوری از GOW و داستان پردازی شخصیت کریتوس میگی انگار داری صحبت از ی بازی ایندی میکنی :D
آمارت شبیه دوستمون مموتی ه

من‌ کاری ندارم‌به نظرات با ارزشتون:D

ولی خودشون همون اول اعلام کردن که از لست الهام‌ گرفتن .
همونجوری که تامرایدر هم سازنده هاش اعلام کردن از لست الهام گرفتن

جدا از بحث جنگ داخلی بین بازیایه خودمون :D
چیز بدیم نیست ازش الهام بگیرن ها انقدر حساس نشید
ایشاااا بعد گاد جدید بشنویم که از گاد همه دارن الگو میگیرن :D کور بشه چشم حسود :D

درباره انتقال کریتوس از آخر نسخه سوم به این نسخه:D

تو فیلم وایکینگ ها بود فک کنم یه الهه داشتن که جنگجوهارو یارو گفت میاد میبره مقبره بعد مردن البته.
حالا شاید چون کریتوس جنگجویه بزرگی بوده اومده برده بعد اینم زنده مونده بعدم ازدواج و بچه دار شدن
این خیلی محتمل تره نصبت به نظریه هایه شما:D

• Like
Reactions: vaan 2
با گاو نمیدونم، ولی با آنچارتد قطعا مقایسه شون خنده داره. آنچارتد نماد جدیده. نماد زنده
چقد خوبی تو
با توجه به رنج سنیت طبیعی هستش کع انچارتد برای تو نماد سونی باشه ولی اونایی که سنشون یه خورده از شما بیشتر باشه قشنگ لمس می کنن که گاد که تو سال 2005 اومد و تو صنعت بازی های ویدیویی انقلاب کرد یعنی چی اون موقع خبری از انچارتد نبود....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or