PlayStation God of War Trilogy Remake

logo.png
سازنده: Santa Monica Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
سبک: hack and slash
پلتفرم : PS5 (PS6?)
تاریخ عرضه: TBA​

استودیو سانتا مونیکا از ریمیک سه گانه اصلی سری گاد آف وار رونمایی کرد. تا حماسه پر از خشونت و انتقام کریتوس در ی.نان باستان را دوباره روایت کند.
به گفته استودیو, توسعه این پروژه به تازگی شروع شده و در چندسال آینده منتشر خواهد شد.
در حال حاظر هیچ اطلاعاتی از تغییرات ایجاد شده در ریمیک نیست. و با وجود اطلاعات کم, سانتا مونیکا گفته که آپدیت هایی از توسعه بازی ارائه خواهد داد.
آقای TC Carson صداپیشه اصلی کریتوس نیز برای این سه گانه بازگشته است و گفته است که در آپدیت بعدی "چیز بزرگی" برای نمایش دارند.

پروژه در تاریخی نامعلوم عرضه میشود.
GoW1_logo.png
"خدایان المپیوس رهام کردن. دیگه هیچ امیدی نیست..."
کریتوس, جنگ جوی اسپارتانی در جنگی شکست خورده در مقابل شاه بربرها, از خدای جنگ آرس درخواست کمک کرده و در عوض خدمتگزاری اش را به او پیش کش می کند.
آرس درخواست را پذیرفته و دو شمشیر از اعماق تارتاروس (دنیای مردگان) به نام
تیغ های آشوب به دستان کریتوس بسته و او را پیروز جنگ می سازد.

کریتوس جنگ پس از جنگ برای آرس پیروزی می آورد. تا اینکه روزی کریتوس به دستور آرس به روستاای متشکل عبادت کنندگان آتنا حمله کرده
و در موجی از جنون به شکل اتفاقی همسر و دخترش را به قتل می رساند. نقشه ای که آرس از اول برایش ریخته بود.
آرس خیال میکرد که این عمل کریتوس را به یک جنگ جوی کامل تبدیل خواهد کرد.

اما اسپارتان وحشت زده و غمگین قسم خدمتگزاری اش به آرس را پس گرفته و فریاد انتقام سر می دهد.
وخشور روستای نابود شده, خاکستر همسر و فرزندش را با بدنش یکی کرده, پوست کریتوس را به رنگ خاکستری درآورده و نفرینش می کند
تا هرروز زندگی اش کابوس مرگ آنها عذابش دهد. جایی که کریتوس لقب "روح اسپارتا" را بدست می آورد.

پس از ده سال خدمت به خدایان دیگر برای از بین رفتن کابوس هایش.
کریتوس که دیگر خسته شده آتنا, الاهه خرد را احضار می کند تا راه حلی به او بدهد.
آتنا که که به دنبال نابودی برادرش آرس, پس از حمله او به شهر مقدس آتن است. شهری که حمله به آن توسط زئوس منع شده.
به کریتوس میگوید که در صورت کشتن آرس, خدایان گناهان او برای کشتن خانواده اش را می بخشند.
و از اینجا ادیسه کریتوس در راه انتقام آغاز میشود.

توجه: متن زیر فقط آغاز داستان های هر نسخه است و شامل داستان کامل نمیشه. اما اگر حساس هستید مطالعه نکنید.

GoWII_Logo.png
"اگه همه ی المپویس انتقامم رو نادیده بگیرن, پس همشون خواهند مرد."

کریتوس, خدای جنگ جدید که همچنان با کابوس های خانواده اش در عذاب است. بخاطر جنگ طلبی توسط خدایان دیگر طرد شده.
او که به اخطارهای آتنا گوش نمی دهد به سمت شهر ردس حمله می کند. جایی که یک عقاب بزرگ بخشی از قدرت کریتوس را گرفته و به مجسمه شهر می دهد تا او را بی قتل برساند.
کریتوس که فکر می کند این خیانتی از طرف آتنا است به مبارزه با مجسمه می پردازد. جایی که زئوس به او شمشیر خودش یعنی المپیوس را پیش کش میکند و از او میخواهد که برای شکست دادن مجسمه
مابقی قدرت خدایی اش را وارد شمشیر کند. کریتوس شکاک این پیشنهاد را میپزیرد و مجسمه را شکست میدهد.

اما از آنجایی که حالا دیگر خدا نبوده و فانی شده است. ضربه دست مجسمه او را به شدت زخمی میکند.
در اینجا است که کریتوس متوجه میشود که عقاب بزرگ در حقیقت زئوس بوده است. زئوس میگوید که پس از تصمیم آتنا برای متوقف نکردن کریتوس او خودش مجبور به عمل شد.
زئوس به کریتوس پیشنهاد می کند که بجای کشته شدن به او پیوسته و به دستوراتش عمل کند.
کریتوس این پیشنهاد را رد کرده و در حالی که نابود شدن تمام ارتش اسپارتا توسط زئوس را می بیند کشته میشود.

اما قبل از اینکه بدنش به تارتاروس برود توسط گایا, مادر زمین نجات پیدا میکند. گایا که خویش به دنبال انتقام از زئوس است کریتوس را به همکاری برای نابودی زئوس دعوت میکند.
و اینجاست که کریتوس سفری انتقام جویانه دیگر را برای پیدا کردن خواهران سرنوشت و برگرداندن زمان آغاز می کند.

GoWIII_Logo.png
"زئوس, پسرت برگشته!"

کریتوس به همراه تایتان ها برای انتقام زمان را بازگردادنده و به جنگ المپیوس می آید.
اما طولی نمی کشد که گایا به او خیانت کرده و حالا کریتوس که به داخل رودخانه استیکس افتاده و قدرت هایش را بار دیگر از دست داده.
به کمک آتنا سفرش را برای انتقام نهایی ادامه می دهد.
تصاویر

تریلرها

تیزر

آخرین ویرایش:
این تریلوژی احتمالا یه چیزی شبیه ریمیک کراش باشه
اگه اونجوری باشه که عالیه. ولی بنظرم محتویات "مشکل دار" رو حذف میکنن.
امکان نداره که همچین سری ای رو همونجوری که بود ریمیک کنن. اگه کنن تعجب میکنم.

اگه اونجوری باشه که عالیه. ولی بنظرم محتویات "مشکل دار" رو حذف میکنن.
امکان نداره که همچین سری ای رو همونجوری که بود ریمیک کنن. اگه کنن تعجب میکنم.
فقط امیدوارم فضای دارک نسخه سوم رو حفظ کنن و تغییرات استایل بازی طوری نباشه که بزنه توی ذوق.

فقط امیدوارم فضای دارک نسخه سوم رو حفظ کنن و تغییرات استایل بازی طوری نباشه که بزنه توی ذوق.
اتفاقا به نکته خیلی خوبی اشاره کردین.
یکی از بزرگ ترین مشکلات بازی های جدید در مجموع اینه که با گرافیک الترا ریل اتمسفر و فضای بازی رو خراب میکنن.
ولی بنظرم نسخه 3 رو دستکاری کنن بد نیست چون بشخصه یکبار بیشتر تمومش نکردم. نمیدونم یه چیزیش کم بود :D.

ترنس سی کارسون هم برگشته که دوباره صدای کریتوس رو برای ریمیک دربیاره.
خوشحالم که اینکار رو کردن چون بشخصه نمیتونم صدای کریستوفر جاج رو روی کریتوس قدیمی تصور کنم.

پس با این وضع صد در صد دارن یه چیزایی رو تغییر میدن. یکی از دلایل برگردوندن دیوید هیتر برای ریمیک متال گیر 3 سانسور بازی بود.
از همین الان دارم میبینم که تمام مینی گیم ها حذف شده. مدوسا سانسور شده. حتی میشه فکر کرد که کریتوس تو نسخه 3 گردن هرا رو خورد نمیکنه چون "بی احترامیه".
خشونت رو که نمیتونن حذف کنن ولی هیچی بعید نیست :D.

آخرین ویرایش:
این خبر برای دو سال قبله که استدیو به Christopher Judge پیشنهاد داده و اون رد کرده .

Christopher Judge : من هیچ یک از صحنه‌های قبلی بازی‌های گاد آف وار (God of War) را تماشا نکردم؛ زیرا Terrence C. Carson (صداپیشه سابق کریتوس) بسیار عالی است و فکر می‌کردم که تلاش برای هماهنگ کردن صدای خودم با او یا هر چیز دیگری، صرفاً جواب نخواهد داد؛ آنها هم این را نمی‌خواستند. از همان ابتدا، باید شخصیت خودم را میساختم.

آنها از من می‌خواستند که تا حدودی با صدای آن شخصیت مطابقت داشته باشم و من گفتم «مطمئناً نه»؛ من این شخصیت را دوست دارم، فقط فکر می‌کنم که این ذاتاً اشتباه است اگر سعی کنیم چیز دیگری را که کسی قبلاً آن را خلق کرده، دوباره ارائه دهیم.

ن عکس هس ن تریلر ...کو ؟
چیزی به جز لوگویی از سه نسخه اول نشون ندادن
اما با این حال :

به نظرم تغییرات بازی بیش از صرفا حذف یک سری موارد خواهد بود

یعنی اگر بخوام مقایسه کنم بین Crash N.sane Trilogy و FF VII Remake
به نظرم بیشتر سمت FF7 میره

و کلا به همون شیوه ای که تو والهالا دیدیم ، سه گانه رو میسازن
شاید نخوان مثل دو نسخه اخیر یه بازی بزرگ و OW مانند بدن
ولی با همون فرمون میرن جلو به نظرم
گرچه استایل اصلی خود سه گانه هم باشه مشکلی ندارم:دی

---
فقط اگر تغییرات ساختاری میدن دوتا کار رو امیدوارم انجام بدن :

1. دست از این تک شات ساختن بازی بردارن، که مسخره ترین چیزیه که میشه باهاش کلاس گذاشت .... و اینکه دوربین هم لازم نیست همیشه خدا بچسبه به شونه کریتوس، مثل قبل میتونه بعضی جاها ثابت بشه یا دورتر بشه و ... فکر نکنم به مشکلی بخوره به طور کلی:-"

2. سر باس ها QTEها رو حفظ کنند :|

---

موارد منکراتی که مسلما حذف میشن، ولی امیدوارم خشونت حذف نشه... (حالا غیر از مثلا اون قضیه چرخ دنده کنیز پوسایدن که حتما حذفش میکنند:-" ) مثلا اون حرکاتی که سر پوسایدون زدیم حذف بشه کلا ناامید کننده میشه:|

اما با این حال :

---

1. دست از این تک شات ساختن بازی بردارن، که مسخره ترین چیزیه که میشه باهاش کلاس گذاشت .... و اینکه دوربین هم لازم نیست همیشه خدا بچسبه به شونه کریتوس، مثل قبل میتونه بعضی جاها ثابت بشه یا دورتر بشه و ... فکر نکنم به مشکلی بخوره به طور کلی:-"

---

موارد منکراتی که مسلما حذف میشن، ولی امیدوارم خشونت حذف نشه... (حالا غیر از مثلا اون قضیه چرخ دنده کنیز پوسایدن که حتما حذفش میکنند:-" ) مثلا اون حرکاتی که سر پوسایدون زدیم حذف بشه کلا ناامید کننده میشه:|
ویدو باز نمیشه
تماشای ویدیو در YouTube
خطای 153
خطای پیکربندی پخش‌کننده ویدیو

• Like
Reactions: Ali.jangi
نمیدونم این زخم رو شکم گریتوس مال چوپ ایرس هستش که برایش پرت کرد یا شمشیر زئوس که خوده کیرتوس در شکم خودش فرو کرده ؟
چه شحص تیمارش و درمانش کرده کی بوده ؟ خودش بوده مثل سری 4 یا شخص دیکه ؟

پست اول بروز شد. شرح اول داستان هر نسخه رو توش گذاشتم. چون اطلاعات کم بود و چون بازی ها قدیمین اینکار رو کردم.
اگه حساسید نخونید :-".

ن عکس هس ن تریلر ...کو ؟
حالا حالاها خبری نیست :D.
تیزر رو اضافه کردم. این تنها کاریه که فعلا میشه کرد :-".

اما با این حال :

---

---

ریمیک FF7؟ خدا نکنه :D.
اون که ریمیک نیست, ریبوت (یه نمه وک) برای کودکانه, دیگه انتظار من انقدرم کم نیست یعنی میخواین داستان رو تغییر بدن؟ :D

تک شات یعنی چی؟ :-"
بنظرم دوربین پشت کمر بری بازی هک اند اسلش بشدت احمقانه اس. سوم شخص معمولی مثل ویچر 3 بد نیست ولی بنظرم ایده آل این سبک همون DMC5.
QTE ها که خیلی از جاها عذاب بود. هایدرا که به کنترلر دریفت میداد. دایره زدن واسه اون در میله ای سمج توی 2 دکمه رو پودر میکرد. بنظرم اینا رو حذف کنن بهتره :D.

خشونت رو توی نسخه های جدید بشدت کم کردن ولی اینجا بعید میدونم بشه, اما بازم چیزی بعید نیست :D.
بنظرم صحنه ای که کریتوس گردن هرا رو خورد میکنه حذف میشه.
مسئله اینه که منکراتی ها نباید حذف بشن, خوب یا بدش بخشی از تجربه اصلین و محتوای حذف شده به حساب میاد :-".

اگه دیگه نشه بانو افرودایتی رو‌ ⭕⭕⭕
سانتا مونیکا رو 🔼⏹️⏹️ میکنم.
حذف میشن. وقتی چندتا جوک ریز توی ریمیک RE4 حذف شدن, با یسری کلمه کاملا عادی رو توی MGS3 تغییر دادن, انتظار نداشته باشید که این چیزا رو نگه دارن :D.

نمیدونم این زخم رو شکم گریتوس مال چوپ ایرس هستش که برایش پرت کرد یا شمشیر زئوس که خوده کیرتوس در شکم خودش فرو کرده ؟
چه شحص تیمارش و درمانش کرده کی بوده ؟ خودش بوده مثل سری 4 یا شخص دیکه ؟
مال شمشیر زئوس, گایا اول بازی درمان میکنه :-".

آخرین ویرایش:
دوربین روی شونه که خیلی بعیده چون عملا باید کلی محیط باز و مراحل جانبی اضافه بشه ، فقط گاد ۱ پنج سال طول میکشه ساختش .

اینجا چون هر سه قسمت با هم عرضه میشه مطمعنا همون دوربین کلاسیک با گرافیک مدرن یه چیزی مثل سه گانه کراش محتمل تره .

در مورد گیمپلی هم بنظرم به ascension شبیه میشه . ای کاش ascension هم همراه سه گانه عرضه میشد .

• Like
Reactions: blak and MoonD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or