esemech کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Apr 22, 2018 #1 با سلام فروش بازی God of war ریجن دو -دسته دو کاملا تمیز با قیمت 260 تومن پول پست با خریدار محترم من تهران محدوده نواب ههستم.کسی خواست میتونه بیاد حضوری بگیره بازی رو . تلگرام @esemech2 فروخته شد.ختم تاپیک آخرین ویرایش: Apr 23, 2018
با سلام فروش بازی God of war ریجن دو -دسته دو کاملا تمیز با قیمت 260 تومن پول پست با خریدار محترم من تهران محدوده نواب ههستم.کسی خواست میتونه بیاد حضوری بگیره بازی رو . تلگرام @esemech2 فروخته شد.ختم تاپیک
Ozzy the turtle کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 22, 2018 #2 به این زودی تمومش کردی؟! گیمپلی طبق گفته بارلوگ ۲۵ ساعت بود یا کمتر؟
esemech کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Apr 23, 2018 #3 نوشته شده توسط Ozzy the turtle: به این زودی تمومش کردی؟! گیمپلی طبق گفته بارلوگ ۲۵ ساعت بود یا کمتر؟ بیشتر... سلام. من بازی رو چهارشنبه گرفته رودم. همون حدوداس. ..
نوشته شده توسط Ozzy the turtle: به این زودی تمومش کردی؟! گیمپلی طبق گفته بارلوگ ۲۵ ساعت بود یا کمتر؟ بیشتر... سلام. من بازی رو چهارشنبه گرفته رودم. همون حدوداس. ..