شایعه God of War: Master Collection در سایت آمازون آلمان

• Thread starter Thread starter ven0m
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ven0m

کاربر سایت
در وبسایت آمازون آلمان کالایی تحت عنوان God of War: Master Collection افزوده شده که با توجه به توضیحات, شامل هر 5 نسخه ی سری GoW یعنی GoW, GoW II, GoW III, GoW: Chains of Olympus و GoW: Ghost of Sparta میشود. اینطور که معلوم است تاریخ عرضه ی این بازی 16 سپتامبر همین سال است.

لینک کالا در آمازون

منبع

• Like
Reactions: PAUSE
این کالکشن های بدرد فن های این بازی ها میخوره و کسایی که نسل پیش رو از دست دادن( بقیه برن گاو بچررونن!:دی)
اینا قرار بود که دو شماره PSP رو روی یه دیسک بدن حالا دارن هر 5 تا بازی رو روی یه دیسک میدن، این کجاش بده؟
ماها اینوریم و گر و گر بازی می کنیم 2 تومنی! اونور کسی این پک رو بخره و اگه بازی ها رو اصلا تا حالا نرفته باشه حسش مثل آدمی می مونه که دنیا رو بهش دادن! 5 تا بازی درجه یک و بی نظیر اونم توی یه دیسک و فکر کنم قیمتش هم ده بیست دلاری ارزون تر از بازی های روز باشه
عاشق این کار سونی هستم چون با اینکارش باعث میشه بازی های خوب رو همه نسل از گیمر ها برن و خاطرات این بازی ها زنده بمونه باعث بشه ماها هم بعد از خستگی و تکرار بازی های شبیه به هم یه سر به این بازی ها بزنیم و لذت بازی های که واقعا بازی هستن دوباره زیر زبونمون بیاد
من اگه نسل بدم باشه و یه کالکشن مثلا 1080 یا رزولوشن بالاتر(2650!:دی) یا مثلا یه ارتقا کوچیک گرافیکی همینا رو بدن باز من اینا رو می گیرم و تموم میکنم!:دی چون خداییش توی این ژانر نظیر ندارن. تازه نسل بعد بازی های خوب این نسل هم ممکنه نسخه سوپر اچ دیشون بیاد مثل کالکشن آنچارتد>:d<

• Like
Reactions: x to the z
برو بچ های دو آتیشه 360 ، باور کنید اگر حالتون بهم میخوره یا هر چیز دیگه ای.... لازم نیست بازی رو تهیه کنید کسی مجبورتون نکرده . هرچند این بازی انحصاری PS3 هستش و روی 360 قرار نیست بیاد:d
بنده به شخصه بی صبرانه منتظر همون دو قسمتی هستم که از روی PSP دارن میدن
بی کاری تیر میزنی الان جنگ را می افته !!!:d
ولی خدا کنه بازی را کاملا hdکرده باشند

• Like
Reactions: .Nicolas.
شما نظر منفی بده!!!
درستش اینه که تحمل کنیم نظرات همو نه اینکه!

من نمیدونم همراه با این خبر ( که البته هنوز تایید نشده و شایعه است !!) چاقو گذاشتن زیر گلوی کسی که حتما باس بازی رو بخرین ؟ والا زوری نیست ...
عزيزان والا بلا بخدا به دين به مذهب به مولا به حضرت عباس زوري نيست خريدنش بخدا نيست كسي ببينه سرش داره كلاه ميره خوب نميخره اين حرفا ديگه يعني چي؟:|

وای که این خبر چقدر ترول خورش بالاست! حالا یکی ندونه با خودش فکر میکنه بعله اینا مثکه همه اورجینال و کالکشن بازن! lol
اتفاقا این کالکشن استثناست. با توجه به اینکه هر پنج عناون داخلشه، جدا ارزش خریدش رو برای علاقه مندان این سری داره .

الان همین خبر برای مایکرو اگه میبود میدیدی چه خبر بود اینجا!
همون جوری که گفتم اینجا سونی یه چیز مقدسه تو BC!lol

درستش اینه که تحمل کنیم نظرات همو نه اینکه!

الان همین خبر برای مایکرو اگه میبود میدیدی چه خبر بود اینجا!
همون جوری که گفتم اینجا سونی یه چیز مقدسه تو BC!lol
نه علي جان بحث سر اين نيست يه عده فقط ياد گرفتن ترول كنن كه من مطمئنا منظورم با تو نيست خودت ببين اين پست خودش مصداق بارز تروله
وای که این شرکت چه قدرا نحصاری داره!چه قدر به گیمر هاش می رسه!:d:d
پ.ن:سومین بار GOW کالکشن می شود....حالا خوبه اندازه ی FF نسخه نداره!5 تا نسخه ازش اومده زرت و زرت کالکشن می کنند...
علي جان منه نوعي با نظر شما مشكلي ندارم خود منم زياد حسم نسبت به اين كالكشن خوب نيست چون معتقدم فقط بدرد كسايي ميخوره كه تا الان GOW اصلا بازي نكردن و حالا ميتونن با يه قيمت كاملا مناسب و بدون نياز به PSP تمامه نسخه هاشو بازي كنن;)

نه علي جان بحث سر اين نيست يه عده فقط ياد گرفتن ترول كنن كه من مطمئنا منظورم با تو نيست خودت ببين اين پست خودش مصداق بارز تروله

علي جان منه نوعي با نظر شما مشكلي ندارم خود منم زياد حسم نسبت به اين كالكشن خوب نيست چون معتقدم فقط بدرد كسايي ميخوره كه تا الان GOW اصلا بازي نكردن و حالا ميتونن با يه قيمت كاملا مناسب و بدون نياز به PSP تمامه نسخه هاشو بازي كنن;)
حمید جان میدونم چی میگی
ولی خیلی خوبه که نظرات مخالفو تحمل کنیم حالا هر چه قدر هم نظرش بی پایه باشه;)

کلا هر چی از جانب سونی باشه نیاید کسی نظر منفی راجع بهش بده!
قانون نانوشته BC!
سلام
بابا کی گفته نظر منفی ندی :d
ولی به نظرم گاداوار یک گیمی هست که 99.9 درصد گیمرها باهاش حال می کنند و برای کسانی که این بازی را تجربه نکرد اند به نوعی یک ارزو هست که بازیش کنند از شکاره 1 بگیر بیا بالا تا نسخه هایpsp. بالاتر

• Like
Reactions: bluestar
در آينده خواهيد كه تمام بازي هاي سوني 2 را در يك ديسك به صورت hd بر روي سوني 3 عرضه مي كنند بعد از اون تمام بازي هاي psp

آره، ولی حیف که سونی ویتا میتونه بازی های سونی دستی رو اجرا کنه وگرنه از اونجا هم یه پولی در میاورد سونی :(

اگه sarcasm meter ـتون خرابه به من ربطی نداره :دی

• Like
Reactions: x to the z
در آينده خواهيد كه تمام بازي هاي سوني 2 را در يك ديسك به صورت hd بر روي سوني 3 عرضه مي كنند بعد از اون تمام بازي هاي psp

بهله :)

آره، ولی حیف که سونی ویتا میتونه بازی های سونی دستی رو اجرا کنه وگرنه از اونجا هم یه پولی در میاورد سونی :(

:)) :)) :D

شامل هر 5 نسخه ی سری GoW یعنی GoW, GoW II, GoW III, GoW: Chains of Olympus و GoW: Ghost of Sparta میشود.

oh my god ! جا نمیشه توی یک بلو ری که !!! :d ( شرمنده حال نداشتم پست های قبلی رو بخونم :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or