شایعه God of War: Master Collection در سایت آمازون آلمان

• Thread starter Thread starter ven0m
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ven0m

کاربر سایت
در وبسایت آمازون آلمان کالایی تحت عنوان God of War: Master Collection افزوده شده که با توجه به توضیحات, شامل هر 5 نسخه ی سری GoW یعنی GoW, GoW II, GoW III, GoW: Chains of Olympus و GoW: Ghost of Sparta میشود. اینطور که معلوم است تاریخ عرضه ی این بازی 16 سپتامبر همین سال است.

لینک کالا در آمازون

منبع

• Like
Reactions: PAUSE
دیگه حال آدمو بهم میزنن!
هی فرت فرت کالکشن!
اون از کپکام اینم از اینا
همین چند وقت پیش که کالکشن دادن!
یه دستی هم نمیکشن به بازی HD میکنن رزولوشن رو میدن ملت!

چقدر کالکشن عرضه میشه این چند وقته؟ واسه کامپیوتر هم کالکشن بزنن ببینیم چه حالی داره؟

البته این واسه کسی که تازه وارد خانواده PS شده خیلی خوبه...

فکر کنم فردا PlayStation Collection میزنن (ps-ps2-ps3):d

وای که این شرکت چه قدرا نحصاری داره!چه قدر به گیمر هاش می رسه!:d:d
پ.ن:سومین بار GOW کالکشن می شود....حالا خوبه اندازه ی FF نسخه نداره!5 تا نسخه ازش اومده زرت و زرت کالکشن می کنند...

عزيزان والا بلا بخدا به دين به مذهب به مولا به حضرت عباس زوري نيست خريدنش بخدا نيست كسي ببينه سرش داره كلاه ميره خوب نميخره اين حرفا ديگه يعني چي؟:|

• Like
Reactions: Robin Hood
وای که این خبر چقدر ترول خورش بالاست! حالا یکی ندونه با خودش فکر میکنه بعله اینا مثکه همه اورجینال و کالکشن بازن! lol
اتفاقا این کالکشن استثناست. با توجه به اینکه هر پنج عناون داخلشه، جدا ارزش خریدش رو برای علاقه مندان این سری داره .

• Like
Reactions: x to the z
من کاری به این چیزا ندارم فقط اون دوتا نسخه ای که رو PSP اومد رو خدا کنه رو PS3 بدن ما یکم خوشحال بشیم.

خدا کنه چیه عزیز ؟ خیلی وقته تایید شده و تریلر و گیم پلی هاش هم اومده . در تاریخ 13 سپتامبر همین امسال هم منتشر میشه تحت عنوان God of War Origins Collection

برو بچ های دو آتیشه 360 ، باور کنید اگر حالتون بهم میخوره یا هر چیز دیگه ای.... لازم نیست بازی رو تهیه کنید کسی مجبورتون نکرده . هرچند این بازی انحصاری PS3 هستش و روی 360 قرار نیست بیاد:d
بنده به شخصه بی صبرانه منتظر همون دو قسمتی هستم که از روی PSP دارن میدن

من نمیدونم همراه با این خبر ( که البته هنوز تایید نشده و شایعه است !!) چاقو گذاشتن زیر گلوی کسی که حتما باس بازی رو بخرین ؟ والا زوری نیست ...
الان به كاز هيرای گفتم در حاليكه گريه می كرد بهم گفت بگو تو رو خدا بخريد وگرنه ورشكست می شيم:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or