God of War III

اوه اوه اینجوری که بده.... اینجوری باشه موافقم با حرفت. هر گونه صحبت در مورد اسپویل های خفن از بازی توی پروفایل هم ممنوع اعلام شد :دی وزارت ارشاد فردین :دی

البته این رو بگم تقصیر من نبودش:biggrin1: یکی دیگه لو داده بود:biggrin1: اما من هم موافق هستم. چون واقعا خیلی بد میشه اگه کسی داستان رو لو بده. فکر کنم باید به حرف آریا گوش بدیم و تا تموم کردن بازی تو نت نیایم. چه سایت های ایرانی و چه خارجی.

خب بالاخره وقتش رسید که اون سورپرایز رو براتون بذارم.این تصویر نتیجه ی تلاش من(syd :biggrin1:) و دوست خوبم امیر حسین (amir_hossein) است. ممکنه یه سری از این عکس خوششون بیاد و یه سری ناراحت اون سری که ناراحت میشن خواهشا هر چی فحش و ... می خوان بدن بیان تو پروفایل خودم بهم بگن و تاپیک رو به میدون جنگ تبدیل نکنن چون غیر از پاک شدن همه ی پست ها هیچ نتیجه ی دیگری نخواهد داشت.در ضمن اسپویل هم داره یکی از تروفی ها رو لو میده :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

:laughing::laughing::biggrin1:
اون دسته که از اون لا بیرون امده کیه مارکوسه :biggrin1::cheesygri

يک اخطار جدی دوستانی که احساس ميکنن با نمکن زمان عرضه بازی سعی کنن برای اوّلين با تو عمرشون آدم باشن چون اين يکی ديگه شوخی بردار نيست هر گونه نوشتن تبريک و تسليت به کريتوس و ابراز هم دردی با هر کدوم از خدايان گزارش به مديرا و پيگيری شديد در پی خواهد داشت!
با اينکه ميدونم بعضيا نميفهمن.

امیدوارم با این بازی تو عید حال کنید:cool:
راستی ، بازی کی میشه پیدا کرد ؟
در خوش بینانه ترین حالت اواسط هفته ی اینده.:-"
ولی من که چشمم اب نمیخوره به این زودیا بیاد.صدرا و بقیه ی بچه ها دارن خودشون رو گول میزنند...:biggrin1:

به نظرتون این Mehdi yssef کارگردان بخش انیماتور بازی ایرانیه ؟! :d
این عکس رو خودم از تیزر ابتدایی بازی گرفتم...

image-CE34_4B911EEA.jpg

به نظرتون این Mehdi yssef کارگردان بخش انیماتور بازی ایرانیه ؟! :d
این عکس رو خودم از تیزر ابتدایی بازی گرفتم...

image-CE34_4B911EEA.jpg
تو ایران کسی رو دیدی اسمش این شکلی باشه؟:دی تابلو عربیه خب:دی

هر کی اپسیلنی از بازی رو خارج از Sp لو بده باید بن مادام العمر بشه بدون گارانتی :biggrin1:

:دی!

هر کی اپسیلنی از بازی رو خارج از Sp لو بده باید بن مادام العمر بشه بدون گارانتی :biggrin1:
من از همین حالا تضمین میدم بهت که اگه زود برسه دستم مثل اون برنامه Spike هر 10 دقیقه که بازی میکنم بیام اینجا لو بدم اونم بدون اینکه بذارم تو اسپویلر؛ گول بخورین بخونین :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or