God of War III

خدایی دیگه شورشو دارین در میارین هاااااا اههههه. چقدر سوسول بازی در میارین آخه.
فردین گناه من چیه که تو پروفایل برهان قاتل HR برام لو رفت؟ قبلش یکی دیگه لو داده بود که برهان گفت نه این قاتل نیست ولی فرداش تو پروفایلش دیدیم یکی دیگه گفته بود قاتله! من زخم خوردم برای همین انقدر اصرار دارم تو اسپویلر بزارید :d نمی خوام دوباره زخم بخورم :d

خب بالاخره وقتش رسید که اون سورپرایز رو براتون بذارم.این تصویر نتیجه ی تلاش من(syd :biggrin1:) و دوست خوبم امیر حسین (amir_hossein) است. ممکنه یه سری از این عکس خوششون بیاد و یه سری ناراحت اون سری که ناراحت میشن خواهشا هر چی فحش و ... می خوان بدن بیان تو پروفایل خودم بهم بگن و تاپیک رو به میدون جنگ تبدیل نکنن چون غیر از پاک شدن همه ی پست ها هیچ نتیجه ی دیگری نخواهد داشت.در ضمن اسپویل هم داره یکی از تروفی ها رو لو میده :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

آخرین ویرایش:
SYD آخر بازی رو لو دادی ! تروفی پلاتم معلوم شد!بزنم ترورت کنم؟ :d
بسیار حرکت نیکو و پسندیده ای بود! :d اون هم دستمال سر مارکوس میباشد دیگه؟ :-" :d
خیلی جالب بود منتظریم ببینیم فردا چه میکنید :d

فکر کنم حسم درست بود بعضیا بازیو دارن!!! شنبه به امید خدا دستمونه!!!

آقا جان این footage ها از یه سری از سایت ها که نسخه review بازی رو گرفتن، میاد... فکر نمی کنم بازی هنوز دست افراد عادی رسیده باشه.

آقا تحقيقات به عمل اومد footage در کار نيست چون footage به طور رسمی ميآد بيرون ولی اين ليک شده به حساب ميآد پس ميشه گفت اين بابا يجوری بازيو زود گرفته که خدا کنه مام يجوری بگيريم :دی

آقا تحقيقات به عمل اومد footage در کار نيست چون footage به طور رسمی ميآد بيرون ولی اين ليک شده به حساب ميآد پس ميشه گفت اين بابا يجوری بازيو زود گرفته که خدا کنه مام يجوری بگيريم :دی

اتفاقاً مال سایت 4players.de بود که الان از روی سایت پاک کردن ولی یه نفر همونو تو youtube آپلود کرده.

http://www.4players.de/4players.php...50608/God_of_War_III/Ersten_zehn_Minuten.html

اخ گفتی شنبه منم دیگه خواب ندارم :(( جمعه برام خیلی سخت میگذره :(( شنبه اگه بیاد خیلی عالی میشه :love: راستی منم عکسی جالب از این گاد اف وار دارم با مداد کشیده دوستم خیلی جالبه اگه شد میزارم :cool:

قبلا غصه میخوردیم که ps3 نداریم و حالا هم ps3 داریم غصه ی اینو میخوریم پول این همه بازیه خوب رو از کجا بیاریم. از اون ور HR میاد و از این ور FF میاد و یهو از هوا GOW میاد. خلاصه عجب بازیبازاری این روزا...

فردین گناه من چیه که تو پروفایل برهان قاتل HR برام لو رفت؟ قبلش یکی دیگه لو داده بود که برهان گفت نه این قاتل نیست ولی فرداش تو پروفایلش دیدیم یکی دیگه گفته بود قاتله! من زخم خوردم برای همین انقدر اصرار دارم تو اسپویلر بزارید :d نمی خوام دوباره زخم بخورم :d
اوه اوه اینجوری که بده.... اینجوری باشه موافقم با حرفت. هر گونه صحبت در مورد اسپویل های خفن از بازی توی پروفایل هم ممنوع اعلام شد :دی وزارت ارشاد فردین :دی

سلام دوستان بنده یه ps3 80 گیگ فت دارم میخوام باهاش دمو gow3 رو دانلود کنم رو 76 درصد (2048 مگابایت ) میمونه چیکارکنم؟؟؟
دانلود هم نکنی مشکلی نیست :دی 15 روز دیگه بازی میاد. دمو هم که کلا قاطی باقالی هاست. میشه گفت نسخه بتا از بازی هست.

در مورد 10 دقیقه اول بازی برای اونایی که میخوان بدونن چی هست (خوندن متن داخل اسپویلر اجباری نیست دوستان !)
اولآ زبون ویدئو آلمانی هست و نمیشه چیزی فهمید :دی
بازی همون طور که مشخص بود دقیقآ از پایان GoW II شروع میشه و تایتانها در حال بالا رفتن از المپ هستن. خداهای باقی مونده تا حدودی هنگ کردن و نمیدونن چیکار کنن :دی یکی یکی به کمک وسایل و نیروهایی که دارن به طرف پایین شیرجه میزنن.
کریتوس رو مشاهده می کنیم که نعره میزنه :
Zeus, Dein Sohn ist zurückgekehrt معادل آلمانی این جمله : Zeus , Your Son Has Returned :دی
گیم پلی بازی در اینجا شروع میشه و یکی از جالب ترین مرحله های بازیهای کامپیوتری رو شاهد هستیم. مرحله ای که دائمآ در حال تکون خوردن و کج و راست شدن هست ! (چون روی بدن یک تایتان اتفاق می افته :دی)
بعدش یک تایتان نگون بخت یه سنگ ورمیداره و پرت میکنه طرف زئوس و پوسایدن ! پوسایدن غیرتی میشه و فرود میاد روی سر تایتان و این تایتان بیچاره در صحنه ای غم انگیز از کوه پرت میشه پایین :دی
دوباره اندکی گیم پلی رو شاهد هستیم و البته یک جادوی خیلی زیبا که طوفانی بزرگ رو دور کریتوس به وجود میاره و بعد اون صحنه عظیم مینی باس پوسایدن شروع میشه. همون Leviathan که شبیه اسب با رگه های آب هست ! نبردی حماسی انجام میگیره و کریتوس بعد از کشتن Leviathan بدبخت به طرف یک صخره میپره. یه کم صخره نوردی میکنه و بعد یکی از جعبه های آشنای بازی (که اوربهای رنگی توش داره) رو باز میکنه و در همون حال دز پشت صحنه یک تایتان در حال مبارزه هست و یک تایتان دیگه هم در حال سقوط از کوه ! در همین جا ویدئو به پایان میرسه !
جالب ترین بخش ویدئو محیط هاش هست که وقتی در حال مبارزه با دشمنها هستین , در پس زمینه بقیه تایتانها رو می بینین که با اون هیکل های عظیمشون دارن از کوه بالا میرن ! صحنه واقعآ جالبیه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or