God of War III

آره صدرا دستت دردنکنه من دیشب دیدم ولی وقت نشدم بزارم. فقط یک سوال من تو هر سایتی رفتم تروفی ها Secret رو نزاشته بود تو چی رو میگی که نخونیم؟ من جایی چیزی ندیدم
يه چيزايی از داستان لو ميره!!! :دی
حالا شايد ترجمه کردم به صورت guide گزاشتم!

سرعت عملو حال کنید :دی
تروفی ها هم اسپویل نیست!

God Of War 3 | Trophies Guide
ترسیدی من زودتر از تو بزنم:biggrin1:
این اسمش Guide نیست چون هنوز نه بازی اومده و نه تو بازی کردی که بخوای Guide بزاری براش. این فعلا اسمش Trophy List هست. ممنون

پ.ن: در مورد تروفی های سکرت هم دیدی من درست گفتم تو هیچ سایتی نتونستم پیدا کنم و خودت هم پیدا نکردی چون هیچ وقت قبل از عرضه بازی نمیان تروفی ها رو معلوم کنند. اونا که مثل ما حول نیستند.

بالاخره میگه چه جادویی میگیری دیگه!

جادو چيه فقط ميگه سلاح هيديز که ميگيری چيه! همين که همم ميدونن اون شمشيريه که تو تريلر باهاش بهمون حمله ميکنه!

God Of War 3 | Trophies Guide ترسیدی من زودتر از تو بزنم:biggrin1:
این اسمش Guide نیست چون هنوز نه بازی اومده و نه تو بازی کردی که بخوای Guide بزاری براش. این فعلا اسمش Trophy List هست. ممنون

پ.ن: در مورد تروفی های سکرت هم دیدی من درست گفتم تو هیچ سایتی نتونستم پیدا کنم و خودت هم پیدا نکردی چون هیچ وقت قبل از عرضه بازی نمیان تروفی ها رو معلوم کنند. اونا که مثل ما حول نیستند.
بیشین بابا :biggrin1:
به هر حال ترجمه کردم واسه گرفتن تروفيا بايد چيکار کرد بعد از عرضه هم کاملش ميکنم با خودتم کار دارم تو تاپيکش :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or