God of War III

واقعا بازی 1080P هستش؟؟؟ اونم با 60 فریم در ثانیه؟؟؟:eek:
واقعا دمشون گرم
ولی من یه جا شنیدم که میگفتن دمویی که چند وقت پیش عرضه شد 720P بوده درسته؟؟؟
واقعها مطمئن هستین که بازی نهایی در رزولوشن 1080P اجرا میشه؟؟
بله نسخه نهای هم 1080p هستش و 60fps درمورد دمو امکانش هست که 720p
بود دقیقا خبر ندارم

بله نسخه نهای هم 1080p هستش و 60fps درمورد دمو امکانش هست که 720p
بود دقیقا خبر ندارم
درود داداش من دمو 1080p
نیست 720 هستش من که بازی کردم 60 فریم هم بود مثل هلوا:love: ولی حالا باید روش کار کن باگ داره :biggrin1:البته ناگفته نمانه این نسخه دموشه

اين تريلرهاي بازي رو ميبينم واقعا بد جور ديوانه ميشم :biggrin1: اين جزئيات كريتوس منو كشته ! :biggrin1:
ُShame On U :d
اگه خیلی تو رو کشته پس چرا عکس رقیب ِ چندشش رو گذاشتی تو امضات :d
به شدت منتظر خدای جنگجویان هستیم :d
اللهم اجعل لکریتوس الفرج :d

منم همين نظرو دارم اين castlevania,dante inferno و darksiders در حدی نيستن که با gow3 مقايسه بشن چه برسه به رقابت
كارگردان Dante's inferno هم وقتي متوجه شد واقعا دارن بازيشو با GOW مقايسه ميكنند ، ذوق مرگ شد .... :biggrin1:

GOW كجا و انها كجا.اصلا GOW خودش صاحب سبكه... :-"

آخرین ویرایش:
ُShame On U :d
اگه خیلی تو رو کشته پس چرا عکس رقیب ِ چندشش رو گذاشتی تو امضات :d
به شدت منتظر خدای جنگجویان هستیم :d
اللهم اجعل لکریتوس الفرج :d

:biggrin1:
نيما من ارادتِ خاصي به DarkSiders دارم نميدونم چرا ! شخصيت بازي رو خيلي دوست دارم همين طور گيم پلي بازي رو ! اما بازي رو اصلا با GOW3 مقايسه نكردم تو يه چيزي پروندي همه به قول بچه ها شور حسيني گرفتشون :biggrin1: هر بازيي جايگاه خودشو داره ! زياد غيرتي نشين .

حالا نيما اين دانلود دمو كدي چيزي ميخواد ؟! چون توي PS Store كه نديدم چيزي ! 4 ماه مونده تا اومدنه بازي :d زياده

حالا نيما اين دانلود دمو كدي چيزي ميخواد ؟! چون توي PS Store كه نديدم چيزي ! 4 ماه مونده تا اومدنه بازي :d زياده

ببخشید نیما من جواب دادم:biggrin1:
تو زنده هستی نوید؟:biggrin1:
دمو رو هم نمی تونی بگیری چون کد باید داشته باشی:biggrin1: البته ماهایی که GOW:Collection رو میخریم هم توش کد هست

ببخشید نیما من جواب دادم:biggrin1:
تو زنده هستی نوید؟:biggrin1:
دمو رو هم نمی تونی بگیری چون کد باید داشته باشی:biggrin1: البته ماهایی که GOW:Collection رو میخریم هم توش کد هست

آره عزيزم زندم ! خب منم ميگيرم اين Collection رو ! بسيار دوست دارم ياد و خاطره ي دوران رو اين بار رو PS3 زنده كنم !
حالا اونايي كه دمو رو دان كردن ميشه بگن چند گيگه ؟!

آره عزيزم زندم ! خب منم ميگيرم اين Collection رو ! بسيار دوست دارم ياد و خاطره ي دوران رو اين بار رو PS3 زنده كنم !
حالا اونايي كه دمو رو دان كردن ميشه بگن چند گيگه ؟!
نوید مثل اینکه حدود 2.5 گیگ هست.
حالا چرا خشن میشی؟:biggrin1: البته خشن میشی جذاب تر هم میشی:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or