God of War III

:eek:بابا من هرچی تو تریلر بیشتر دقت میکنم چیزای تعجب انگیز تری میبینم!!!!تو تریلر اونجا که داره با شیربزی
میجنگه یوهو خنجرهاشو میندازه تو بدن یارو (همونطور که خودشو به طرف دشمنای معمولیش میکشه)خودشو بطرف یارو میکشه و با کمربند آهنیش محکم میکوبه تو کله یارو!!!!!!!!
یه جا هم که بعد از این که دم شیربزی رو میکنه یارو ایستاده میجنگه کریتوس انقدر میزنتش که بالاسرش عکس
دایره میاد بعد که دایره رو میزنه از بدنش میره بالا و با خنجرش چندتا ضربه میزنه که هیچ آخرش یه کله هم میزنه تو صورت یارو!!!!!!!!!!!:eek::biggrin1:
اين كه مال همون E3 خودمونه... :biggrin1:

دوستان احتمال داره بازیش تاخیر بخوره؟یا انشاال...زودتربیاد؟
صبر كن داداش هنوز خيلي مونده تا بازي بياد.البته فك نكنم تاخير ماخير بخوره.به احتمال زياد هم زودتر استريت بريك بشه.ولي چون تو دبي ممنونع پس احتمالش هست دير تر تهران برسه...:-"

صبر كن داداش هنوز خيلي مونده تا بازي بياد.البته فك نكنم تاخير ماخير بخوره.به احتمال زياد هم زودتر استريت بريك بشه.ولي چون تو دبي ممنونع پس احتمالش هست دير تر تهران برسه...:-"
نه بابا زود ترم ميآد فکر کردی uncharted 2 رو کيا زودتر آوردن؟فروشگاه های بازار مرشد که اونام gow3 ميآرن

به نام خدا
یه خبر خوب
هم فیلم,هم بازی
فیلم سینمایی علمی-تخیلی district9یکی از محبوب ترین فیلم گیمر ها در سال2009بود که به خاطر داستان وجلوه های ویژه اش مورد توجه قرار گرفت.سونی در یه اقدام جالب می خواد بلوری این فیلم رو تهیه کنه و دموی قابل بازی شاهکار بعدیش رو یعنی godofwar3توش بذاره!!!!سونی قبلا سابق ی همچین کاری داشته و رو بلوری wachmanهم فیلم سینمایی مربوط به اون رو گذاشته!!!

به نام خدا
یه خبر خوب
هم فیلم,هم بازی
فیلم سینمایی علمی-تخیلی district9یکی از محبوب ترین فیلم گیمر ها در سال2009بود که به خاطر داستان وجلوه های ویژه اش مورد توجه قرار گرفت.سونی در یه اقدام جالب می خواد بلوری این فیلم رو تهیه کنه و دموی قابل بازی شاهکار بعدیش رو یعنی godofwar3توش بذاره!!!!سونی قبلا سابق ی همچین کاری داشته و رو بلوری wachmanهم فیلم سینمایی مربوط به اون رو گذاشته!!!
خبر قدیمی هست

من هر 3 تاش رو گرفتم!!!اولیش از همه به نظرم بهتر بود! fan kit ها رو میگم :d
وای تا جمعه ی هفته ی بعد باید صبر کنم!!!خیلی سخته انتظار خیلی!!! :biggrin1:
دمو رو هم انشاالله میگیریم فیض میبریم :d

کسی سوالی داشت در خدمتیم:love:
دوست عزیز چند پست بالاتر کوهی از سوالات رو نوشته بودم شرمنده که دوباره تکرار می کنم:من دمورو بازی نکردم یعنی ندارم که بازی کنم به همین دلیل 2 تا مشکل تو تریلر هاش دیده بودم می خواستم ببینم هنوز هم اون مشکلات وجود دارن یا اشکال از اون تریلرها بوده و تو دمو اونجوری نیست(می دونم این همون دموی e3 هست).اول اینکه تو بازی وقتی با دکمه ی مربع حرکات زده می شن و کریتوس شمشیر هاش رو پرت می کنه در آتش امتداد شمشیر هاش شکستگی وجود داره در قسمت وسطش , تقریبا مثل 8 ولی با زاویه ی بیشتر یکی دیگه هم همون اول بازی که یه دروازه رو باز میکنه و میره تو غار و یه هارپی رو با تیرکمون می زنه وقتی هارپیه داره به طرف کریتوس پرواز می کنه وقتی بالهاش باز و بسته می شن هنگام بسته شدن بالهاش بازم بالای بالهاش در قسمت وسطش مثل 8 می شکنه که تابلوه می خواستم ببینم چه جوریه تو دموش هم همونجوریه یا نه ؟

1080p هستش

واقعا بازی 1080P هستش؟؟؟ اونم با 60 فریم در ثانیه؟؟؟:eek:
واقعا دمشون گرم
ولی من یه جا شنیدم که میگفتن دمویی که چند وقت پیش عرضه شد 720P بوده درسته؟؟؟
واقعها مطمئن هستین که بازی نهایی در رزولوشن 1080P اجرا میشه؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or