نقدت واقعا عالی بود ولی من دمورو بازی نکردم یعنی ندارم که بازی کنم به همین دلیل 2 تا مشکل تو تریلر هاش دیده بودم می خواستم ببینم هنوز هم اون مشکلات وجود دارن یا اشکال از اون تریلرها بوده.اول اینکه تو بازی وقتی با دکمه ی مربع حرکات زده می شن و کریتوس شمشیر هاش رو پرت می کنه در آتش امتداد شمشیر هاش شکستگی وجود داره در قسمت وسطش , تقریبا مثل 8 ولی با زاویه ی بیشتر یکی دیگه هم همون اول بازی که یه دروازه رو باز میکنه و میره تو غار و یه هارپی رو با تیرکمون می زنه وقتی هارپیه داره به طرف کریتوس پرواز می کنه وقتی بالهاش باز و بسته می شن هنگام بسته شدن بالهاش بازم بالای بالهاش در قسمت وسطش مثل 8 می شکنه که تابلوه می خواستم ببینم چه جوری شده تو دموش هم همونجوریه یا نه ؟ولی بیشتر از همه اون مشکل اولیه خیلی تو ذوق می زنه.
یه نکته ی جالب هم اینه که سازنده ها گفتن تو بازی عضلات کریتوس متحرکه یعنی بسته به نوع کاری که انجام میدین منبسط و منقبض می شه(هم عضلات بدنش هم دست و پاش) که به نظر من از خارق العاده هم اونورتره
یه نکته ی جالب هم اینه که سازنده ها گفتن تو بازی عضلات کریتوس متحرکه یعنی بسته به نوع کاری که انجام میدین منبسط و منقبض می شه(هم عضلات بدنش هم دست و پاش) که به نظر من از خارق العاده هم اونورتره