God of War III

نقدت واقعا عالی بود ولی من دمورو بازی نکردم یعنی ندارم که بازی کنم به همین دلیل 2 تا مشکل تو تریلر هاش دیده بودم می خواستم ببینم هنوز هم اون مشکلات وجود دارن یا اشکال از اون تریلرها بوده.اول اینکه تو بازی وقتی با دکمه ی مربع حرکات زده می شن و کریتوس شمشیر هاش رو پرت می کنه در آتش امتداد شمشیر هاش شکستگی وجود داره در قسمت وسطش , تقریبا مثل 8 ولی با زاویه ی بیشتر یکی دیگه هم همون اول بازی که یه دروازه رو باز میکنه و میره تو غار و یه هارپی رو با تیرکمون می زنه وقتی هارپیه داره به طرف کریتوس پرواز می کنه وقتی بالهاش باز و بسته می شن هنگام بسته شدن بالهاش بازم بالای بالهاش در قسمت وسطش مثل 8 می شکنه که تابلوه می خواستم ببینم چه جوری شده تو دموش هم همونجوریه یا نه ؟ولی بیشتر از همه اون مشکل اولیه خیلی تو ذوق می زنه.
یه نکته ی جالب هم اینه که سازنده ها گفتن تو بازی عضلات کریتوس متحرکه یعنی بسته به نوع کاری که انجام میدین منبسط و منقبض می شه(هم عضلات بدنش هم دست و پاش) که به نظر من از خارق العاده هم اونورتره:eek:

هزار بار دوستان گفتن دیگه کدی در کار نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!حالا بازم بپرسید!دادن تموم شد رفت!
شما دمو رو میخوای؟؟؟؟؟؟
1.نسخه ی GOD OF WAR COLLECTION رو بخری
2.نسخه ی GOD OF WAR III ULTIMATE EDITION رو پیش خرید کنی
3.اگر یکی کد رو داره باهاش شیر کنی!!!صبر کن تا ملت GOD OF WAR COLLECTION رو بخرند 10 روز دیگه بعد برو ازشون بگیر

تا قبل از 10 روز دیگه هم در مورد کد چیزی نپرسید خواهشا :d

آخرین ویرایش:
GOD OF WAR III EDITIONدیگه جیه؟
کی قراره بیاد؟
چنده؟
بسته ی god of war 3 collector's edition یه نسخه از بازیه که شامل موارد زیر می شه :
-همه ی آهنگ های بازی
-یه کمیک بوک
-بسته بندی انحصاری
-gow 1& 2 در یک بلوری
-کات سینس های gow 1& 2
- یه art book
-یه تی شرت
-دسترسی به دانلود های انحصاری
-پشت صحنه های بازی
و ...
تاریخش هم همون مارچ 2010 خورده هر وقت تاریخ GOW III معلوم بشه ,مال اینم مشخص می شه
با همه ی اینها خودت فکر می کنی چنده؟؟؟؟؟:eek:

آخرین ویرایش:
شرمنده یک ultimate یادم رفت بین GOW III و EDITION بزارم!!!
قیمتش 90 دلار هست!!!!
نه بابا اینا توش نیست!!!یعنی من هیچ جا ندیدم که چنین چیزی توش باشه اینا توشه:

PANDORA BOX خیلی خفنه!!!
تمام آهنگ های 3 بازی GOD OF WAR !
کتابچه ی ART BOOK از GOW !اینم چیز خفنیه!
با پیش خریدش دموی GOW III و میدن بهت!
یک لباس انحصاری برای کریتوس!
یک آهنگ که برای GOD OF WAR خوندن! (یا یک همچین چیزایی!!!درست متوجه این نشدم!)
و یک فیلم مستند از داستان سری GOW احتمالا CS های بازی های قبل رو یک جوری پشت سر هم میزارند تا کسایی که قبلی رو بازی نکردن بتونند فیض ببرند!!!

اصلا برید تو بخش اخبار اونجا عکسشم هست فعلا حسش نیست برم عکسش رو بیارم!!!
یا برید تو WWW.GODOFWAR.COM به بخش NEWS برید اونجا هم عکسش رو زده!

شرمنده یک ultimate یادم رفت بین GOW III و EDITION بزارم!!!
قیمتش 90 دلار هست!!!!
نه بابا اینا توش نیست!!!یعنی من هیچ جا ندیدم که چنین چیزی توش باشه
اونی که من نوشتم collector's edition ه چیزایی که توی این هاست تقریبا یکیه ولی دیگه نمی دونم با هم فرق دارن یا اسمش عوض شده و جدید شده؟! اینم جایی که نوشتتش:

http://www.psu.com/Sony-survey-conf...rs-Edition,-hints-at-contents--a006959-p0.php
خلاصه هر چی که هست چه این چه اون هر جفتش خفنه.
god-of-war-iii-ss-31.jpg

اونی که من نوشتم collector's edition ه چیزایی که توی این هاست تقریبا یکیه ولی دیگه نمی دونم با هم فرق دارن یا اسمش عوض شده و جدید شده؟! اینم جایی که نوشتتش:

http://www.psu.com/Sony-survey-conf...rs-Edition,-hints-at-contents--a006959-p0.php
خلاصه هر چی که هست چه این چه اون هر جفتش خفنه.
god-of-war-iii-ss-31.jpg

این چیزی که شما منبع دادی خبر خیلی قدیمیه و مربوط به نظر خواهی درباره GOW III بود که در نتیجش GOW Collection عرضه میشه که نسخه HD دوتا بازی اولیه.

چیزی به اسم GoW III Collector's Edition وجود نداره فعلا...

این چیزی که شما منبع دادی خبر خیلی قدیمیه و مربوط به نظر خواهی درباره GOW III بود که در نتیجش GOW Collection عرضه میشه که نسخه HD دوتا بازی اولیه.

چیزی به اسم GoW III Collector's Edition وجود نداره فعلا...
شرمنده دیگه سریع گشتم و دنبالش نرفتم ببینم جدیدتر اومده یا نه . ولی آخرش گفتم شاید این نباشه و چیز جدیدتری عرضه بشه.ولی مهم اینه که خیلی خوفه.

دوستان برید تو دموش(البته من از تو تریلر دیدم)ببینید زنجیر شمشیراش رو آتیشش یه جوریه که منو دیوونه کرده یه جاهای زنجیر دارن می سوزن یه جاهاییش می خوان بسوزن یه جاهاییش هم خاموشن!!کفم بریده!!!!!

درود
بچه ها این بازی عالی هستش من که دارم دمو رو بازی میکنم :cheesygri:groupwave:
ولی یه چیزی این بازی خیلی خیلی نرم و رونه بافت داره دیونه وار روی صخره رو که نگاه میکنی برق میزنه دیونه میشی من که تا حالا 20 بار دمو رو بردم اخر ولی هنوز روش کار نشده ولی عالی هستش ولی اول بازی مینویسه این دمو بازی هستش و حالا کامل کامل نشده وقتی بازی شروع میشه اول بازی هنوز که استارت نزدی باید به چهره کریتوس نگاه کنی میفهمی که دنیا رو می خواد خراب کنه صدا نفس کشیدنش که میشنوی لذت میبری انگار کریتوس جفتت هستش وقتی میری جلو حساب میاد دستت که چی ساختن اولنش تو غار تاریک که میری نور پردازی که میبینی کیف میکنی هر سلاح که دستت باشه اون غار به اون نورپردازی صورت میگیره ولی یه چیزی که هست اینه فکر کنم بازی 1080p باشه ولی 720p هستش ولی 60 فریم هستش خیلی خیلی نرمه گیم پلی یه جای دیگه هم هست خیلی خندیدم این بود کریتوس هم دانسیه یه جای هست که یه نفر میگه کمکم کن لب پرت گاه کریتوس هم یه لحظه دریغ نمی کنه سریع میره ترتیبشو میده چنان سرشو میزنه توی دیوار کهکه اخرین بارش باشه در خواست کمک کنه توی دمو افت فریم داشت ولی الان که من بازی می کنم نداره به اون صورت ولی باگ داره که اونم رفع میشه وسلام کسی سوالی داشت در خدمتیم:love:

درود
بچه ها این بازی عالی هستش من که دارم دمو رو بازی میکنم :cheesygri:groupwave:
ولی یه چیزی این بازی خیلی خیلی نرم و رونه بافت داره دیونه وار روی صخره رو که نگاه میکنی برق میزنه دیونه میشی من که تا حالا 20 بار دمو رو بردم اخر ولی هنوز روش کار نشده ولی عالی هستش ولی اول بازی مینویسه این دمو بازی هستش و حالا کامل کامل نشده وقتی بازی شروع میشه اول بازی هنوز که استارت نزدی باید به چهره کریتوس نگاه کنی میفهمی که دنیا رو می خواد خراب کنه صدا نفس کشیدنش که میشنوی لذت میبری انگار کریتوس جفتت هستش وقتی میری جلو حساب میاد دستت که چی ساختن اولنش تو غار تاریک که میری نور پردازی که میبینی کیف میکنی هر سلاح که دستت باشه اون غار به اون نورپردازی صورت میگیره ولی یه چیزی که هست اینه فکر کنم بازی 1080p باشه ولی 720p هستش ولی 60 فریم هستش خیلی خیلی نرمه گیم پلی یه جای دیگه هم هست خیلی خندیدم این بود کریتوس هم دانسیه یه جای هست که یه نفر میگه کمکم کن لب پرت گاه کریتوس هم یه لحظه دریغ نمی کنه سریع میره ترتیبشو میده چنان سرشو میزنه توی دیوار کهکه اخرین بارش باشه در خواست کمک کنه توی دمو افت فریم داشت ولی الان که من بازی می کنم نداره به اون صورت ولی باگ داره که اونم رفع میشه وسلام کسی سوالی داشت در خدمتیم:love:
با سلام منم دیشب دمو رو بازی کردم:cheesygri:lol:
در یک کلام عالی و فوق العاده روون و درخشان صورت کریتوس واقعا خوب و با جزئیات کار شده طراحی اسمون دیونت میکنه:biggrin1:
تازه این فقط یه دموی کوچک از بازی ای به این بزرگی بود که هنوز جای کار بیشتر داره و می تونه هنوز بهتر بشه که 100% هم همین طور خواهد شد چرا که تا عرضه ی بازی کاملا حدود 5 6 ماه دیگه باقی مونده یه نکته ی دیگه که خیلی تو بازی خودشو نشون میده اینه که خشونت بازی خیلی خفن تر شده:biggrin1: یعنی به گونه ای هست که راحت میشه در همون نگاه اول به این موضوع پی برد که خیلی باحال تر شده مثلا تو یه صحنه کریتوس میپره رو گردن یکی از این تایتان ها و با شمشیرش به گردن تایتان میزنه و اونم از درد مرتب به درو دیوار میزنه و هر چی در کنارو اطرافش باشه نابود میکنه در آخر سر هم در یه صحنه ی خیلی با حال کریتوس چشم تایتان رو از جا در میاره:laughing:: اینا رو که گفتم همه در گیم پلی بازی بود و من خودم شخصا افتخار بازی کردنش رو داشتم:biggrin1: در کل به نظر من اگه هیچ تغییری هم نکنه تا اون موقع! (که 100% بهترهم میشه)بازم فوق العادست:love:

آخرین ویرایش:
:eek:بابا من هرچی تو تریلر بیشتر دقت میکنم چیزای تعجب انگیز تری میبینم!!!!تو تریلر اونجا که داره با شیربزی
میجنگه یوهو خنجرهاشو میندازه تو بدن یارو (همونطور که خودشو به طرف دشمنای معمولیش میکشه)خودشو بطرف یارو میکشه و با کمربند آهنیش محکم میکوبه تو کله یارو!!!!!!!!
یه جا هم که بعد از این که دم شیربزی رو میکنه یارو ایستاده میجنگه کریتوس انقدر میزنتش که بالاسرش عکس
دایره میاد بعد که دایره رو میزنه از بدنش میره بالا و با خنجرش چندتا ضربه میزنه که هیچ آخرش یه کله هم میزنه تو صورت یارو!!!!!!!!!!!:eek::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or