God of War III

سلام این کد رو از کجا میگیرن بعد وارد میکنند کسی داره:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

این کد رو برای کاربر ها به صورت رندم خود سونی میفرسته .;) اگه داشته باشی باید به ایمیلی که ساختی باهاش ID PSN ت رو فرستاده میشه.;)

من الان از دانشگاه اومدم و دمو رو بازی کردم تنها چيزی که ميتونم بگم:عالی،دست مريزاد بهترين بازی تاريخو ساختن گرافيک خوفناک گيم پلی مست کننده صدا و موسيقی توپ از همه نظر کامل

راستی دوستان demo قابل share کردن هم هست من خودم پسووردم يادم رفته ميتونيد از بقيه دوستان بخوايد باهاتون share کنن​
​

قرار نيست که واسه همه بياد واسه منم نيومده بود ولی با کمک دوستان و يک هوشياری تونستم کد رو بگيرم.........

يه چيزيو دقت کرديد تو دمو يه کلمه از داستان رو هم لو نميدن:love:

چقدر حجم دمو زیاده :دی 2671 مگ ، تموم نمیشه . الان 2100 مگ Download کردم .
بازی کردم یه Demo Impression براتون مینویسم دیگه نتونید تا روز عرضه GOW III صبر کنید :دی

خیلی بهتر از اون چیزی بود که فکر میکردم ، خیلی Brutal تر شده ، گرافیکش هم از عکسها و فیلمهایی که دیدیم بهتره ، یعنی توی بازی چشم نوازه گرافیکش و کاملا راضی کننده ست ، البته بهتر هم میتونه باشه ...

خیلی بهتر از اون چیزی بود که فکر میکردم ، خیلی Brutal تر شده ، گرافیکش هم از عکسها و فیلمهایی که دیدیم بهتره ، یعنی توی بازی چشم نوازه گرافیکش و کاملا راضی کننده ست ، البته بهتر هم میتونه باشه ...
نیما قطعا بهتر هم میتونه بشه . این چیزی که ما الان بازی کردیم دقیقا دمویی که توی E3 2009 به نمایش در اومد . بازی تازه March سال بعد منتشر میشه ، هر کاری هم نکنند میتونن یه پولیش خیلی خوب روش بکشن .

سلام دوستان من هم یکی از دوستام بهم داده و لی گذاشتم تو دانلود بک گراند هی دانلودینگ و هی پیدینگ میزنه مشکل از کجاست ولی دمو های دیگه میگیرم سریع شروع به دانلود میکنه تا حالا 127 کیلو بایت ازش گرفتم کمک کنید:blushing: فکر کنم نشه به طور هم زمان 3 نفر بگیرن اگه سه نفرش پر بشه این ارور رو میده اونم فکر نکنم چون اومده تو بک گراند دانلود خدایا یکی یه کمکی کنه:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or