God of War III

سلام این کد رو از کجا میگیرن بعد وارد میکنند کسی داره:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

این کد رو برای کاربر ها به صورت رندم خود سونی میفرسته .;) اگه داشته باشی باید به ایمیلی که ساختی باهاش ID PSN ت رو فرستاده میشه.;)

من الان از دانشگاه اومدم و دمو رو بازی کردم تنها چيزی که ميتونم بگم:عالی،دست مريزاد بهترين بازی تاريخو ساختن گرافيک خوفناک گيم پلی مست کننده صدا و موسيقی توپ از همه نظر کامل

راستی دوستان demo قابل share کردن هم هست من خودم پسووردم يادم رفته ميتونيد از بقيه دوستان بخوايد باهاتون share کنن

قرار نيست که واسه همه بياد واسه منم نيومده بود ولی با کمک دوستان و يک هوشياری تونستم کد رو بگيرم.........

يه چيزيو دقت کرديد تو دمو يه کلمه از داستان رو هم لو نميدن:love:

چقدر حجم دمو زیاده :دی 2671 مگ ، تموم نمیشه . الان 2100 مگ Download کردم .
بازی کردم یه Demo Impression براتون مینویسم دیگه نتونید تا روز عرضه GOW III صبر کنید :دی

خیلی بهتر از اون چیزی بود که فکر میکردم ، خیلی Brutal تر شده ، گرافیکش هم از عکسها و فیلمهایی که دیدیم بهتره ، یعنی توی بازی چشم نوازه گرافیکش و کاملا راضی کننده ست ، البته بهتر هم میتونه باشه ...

خیلی بهتر از اون چیزی بود که فکر میکردم ، خیلی Brutal تر شده ، گرافیکش هم از عکسها و فیلمهایی که دیدیم بهتره ، یعنی توی بازی چشم نوازه گرافیکش و کاملا راضی کننده ست ، البته بهتر هم میتونه باشه ...
نیما قطعا بهتر هم میتونه بشه . این چیزی که ما الان بازی کردیم دقیقا دمویی که توی E3 2009 به نمایش در اومد . بازی تازه March سال بعد منتشر میشه ، هر کاری هم نکنند میتونن یه پولیش خیلی خوب روش بکشن .

سلام دوستان من هم یکی از دوستام بهم داده و لی گذاشتم تو دانلود بک گراند هی دانلودینگ و هی پیدینگ میزنه مشکل از کجاست ولی دمو های دیگه میگیرم سریع شروع به دانلود میکنه تا حالا 127 کیلو بایت ازش گرفتم کمک کنید:blushing: فکر کنم نشه به طور هم زمان 3 نفر بگیرن اگه سه نفرش پر بشه این ارور رو میده اونم فکر نکنم چون اومده تو بک گراند دانلود خدایا یکی یه کمکی کنه:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or