God of War III

فریدون جون واسه اون خلاصه فکرکنم باید برای 13همین بار بشینم هر دو تا برم!
درسته این خدا ها پیرپاتال اند اما خو نمیان با شمشیر بزن که قدرت های ... دارن:biggrin1:
بنظرت چند دقیقه دوام میارن؟! (:biggrin1:).
به نظر من 2 3 ثانیه با ارفاق:-"
شاید بعد از نابودی خدایان و فروپاشی المپ، دروازه جهنم باز بشه و داداش کریتوس برای گرفتن انتقام بیاد یا Titan ها به کریتوس اعتماد نکنن و مثل زئوس بهش خیانت کنن و .... ( بریم Titan کشی :biggrin1:).
هرکول را میگی؟!
هرکول ور کریتوس سوسکه که!
به نظر من خدایان میرن داداششون یا بچشونو میارن تا کم نیارن!:biggrin1:
ولی خودمونیا من مظما هستم تو این نسخه یه زن میتونه هر کی باشه کریتوس را اغفال میکنه و بهش خیانت میکنه(امیدوارم تو این نسخه بیشتر از اون صحنه های red orb ببینیم:biggrin1:

بستگی داره این اخرین نسخه باشه نباشه؟!
(تو gowcoo اتفاقاتی که قبل یک بود افتاد یعنی کریتوس زنش را بکشه و ....)چقدر قبل بود؟
چون اگه اونورا نبوده و قبل اونا بوده یک gowcoo 2 هم خواهد آمد.

هرکول را میگی؟!
نه بابا منظور فریدون "اریس" (Ares) ـه که تو شماره 1 شکستش دادیم و God of War شدیم!!
ولی خودمونیا من مظما هستم تو این نسخه یه زن میتونه هر کی باشه کریتوس را اغفال میکنه و بهش خیانت میکنه
همین پیرزن ـه (زمین - گایا) آخرش بهمون خیانت میکنه؛ حالا ببینید؛ دیدید سر Zeus چه بلایی میخواد بیاره ؟!
امیدوارم تو این نسخه بیشتر از اون صحنه های red orb ببینیم
ها ؟! ;)

هرکول را میگی؟!
:biggrin1:
به به، عشق GoW ها سایت رو نیگا:biggrin1:.
نه بابا منظور فریدون "اریس" (Ares) ـه که تو شماره 1 شکستش دادیم و God of War شدیم!!
بهنام جون دیگه از شما بعیده که داداش کریتوس رو نشناسی:(. داداش کریتوس تقریبا 180 درجه با خودش فرق داره. یک فرد ضعیف معمولی با موهای بلند سیاه. جنگ بزرگی در میگیره و داداش کریتوس بهمراه مردم عادی که برای در امان ماندن به کوه میرفتن هم سفر میشه و متاسفانه به دلیلی نامعلومی میمره و وقتی به UnderWorld میره خشم و نفرت عجیبی از کریتوس به دل میگیره و بارها تلاش میکنه از اونجا به نحوی خارج بشه و بره برای انتقام جوئی. احتمال دادم بعد از نابودی المپ دنیا "شیر تو شیر" میشه (:دی) و داداش کریتوس هم که سالهای ساله منتظر فرار از اونجاست بیکار نمیشینه ;).

همین پیرزن ـه (زمین - گایا) آخرش بهمون خیانت میکنه؛ حالا ببینید؛ دیدید سر Zeus چه بلایی میخواد بیاره ؟!
قضيه فرق داره 1 - اين كه كريتوس به جيا (گايا ) ؟ هائون :biggrin1: ميگه بيا با من نكته بعدي اينه كه فكر كنم پدر زئوس يك تايتان بود كه ميخواست بچه خودشو بكشه كه نتونست به وسيله مادر زئوس بعد زئوس زد پدر همه تايتان ها رو در اورد يك نسل كشي كرد فكر كنم به چند تا تياتن هم داد زمين -بهشت اينا رو خودشون نگه دارند :biggrin1: حالا ميخواي جيا بياد با زئوس پيمان برادري ببنده ؟؟:biggrin1:اگه اشتباه نكنم البته اين اتنا سر همين قضيه جونش داد كه زئوس نميره چون گفت نبايد اين پدر و پسر كشي ادامه پيدا كنه بين خدا ها ( همه اين بلا ها زير سره خود اتنا بوده ) ولي اين وسط با توجه به اينكه جيا يه تايتان و كريتوس يه ادم ممكنه اخر سر پدر كريتوس هم دربياد اما من واقعا موندم چرا اخر اين اتنا اخر COO كابوس هاي كرتوس خوب نكرد ممكنه به خاط جنگ با ارس توي شماره 1 باشه اما يه قضيه هست كه بعد از يك هم اين كابوس ها تموم نشدند

....................................

هر چه قدر از لحاظ Game Play گرافيك به اين بازي اعتماد دارم به داستان اصلا بيچاره جفي لعنت به تو سوني كه بارالگ (چي بود اسمش يادم نيست ) :biggrin1: نگذاشتي تو سانتا مونيكا كه پاشه بره بازي Mad Max بسازه نه جفي اختيار داستان بهش دادي
vahidrk.gif

...............................

من نه بابا من كجا ايراد گرفتم فقط خودمم نفهميدم چي شد :biggrin1:

...........................

نه رفيقت 180 درجه پيچونده كريتوس اصلا نميدونست پدرش كيه نميدونم توي 1 ميگفت يا 2 كه مادرش هيچ وقت بهش نگفت پدرت كيه فقط موقع مرگش يه اشاراتي به زئوس داشته و اين كه خدايان 500000 زن داشته باشند هم عجسيب نسيت توي يونان :biggrin1: تا اونجايي كه ميدونم اتنا دختر زئوس هيت كه خداي زيبايي يه همچين چيزيه و خواهر ناتني كريتوس توي شماره 1 هم كه زئوس زد برادرش ارش كشت دليل اين بود كه خدا ها نميتونستند خودشون بكشند و خب كريتوس هم يكي از دلايلي كه هيچ كس دوست نداشته God of War بشه اين بود كه انسانه ميرا هست و ناميرا نيست تالبته خدايان ميرا هستند اما با يه سري كار هاي خاص مثل اخر 1 كه كريتوس قده ارس ميشه و...........

آخرین ویرایش:
به به، عشق GoW ها سایت رو نیگا:biggrin1:
پس کی را میگی؟تو از کجا فهمیدی عشق gow هستم!:confused:
اسم انش را بگو دیگه!:biggrin1:
اریس؟!
اما یکی از دوستام میگفت که آتنا مادر کریتوس هست و پدرش هم برادر آتنا در نتیجه کریتوس یک ولدزنا یا حروم زاده است!(درسته؟)
جيا (گايا )
خدا نکنه کسری بخوای ایراد بگیری ایرادات همش بنی اسرائیلیه ها

....................................

این عکس کریتوس نیست شاید داداششه!!! لامپبستم بیشتر کریتوس تو خط red orb امیدوارم این بازی یکمی خیانتاش این شکلی باشه اون موقع بازی ... تاپی میشه این عکس را یکی از فن ها درست کرده

آخرین ویرایش:
اسم انش را بگو دیگه!:biggrin1:
اخطار واجب شدی بـــد :biggrin1:.
اریس؟!
خوب اریس هم یه جوارئی داداشش هست ولی منظورم همونی بود که گفتم. کسی که کریتوس با جان و دل دوسش داشت.
اما یکی از دوستام میگفت که آتنا مادر کریتوس هست و پدرش هم برادر آتنا در نتیجه کریتوس یک ولدزنا یا حروم زاده است!(درسته؟)
به به... :biggrin1: از چه واژه گان عالی و متعالی استفاده فرمودید:دی. نه. اتنا و اریس فرزندان زئوس هستن که از ازدواج ه زئوس و خاهرش هرا ( Hera خدای ازدواج و باروری ) متولد شدن. درواقع انتا و اریس برادر و خواهر ناتنی کریتوس بودن ( از پدر یکی و از مادر جدا ).
خدا نکنه کسری بخوای ایراد بگیری ایرادات همش بنی اسرائیلیه ها
ایراد بنی اسرائیلی ببینی چی میگی پس :دی. کسرا همچین ادمی نیست.
اون کسی که گذاشتی هیتلره :دی. لطفا خودت یه جا اپ کن بزار ببینیم.
www.supload.com
www.tinypic.com
ممنون

اخطار واجب شدی بـــد :biggrin1:.
ااااااااا
به به... :biggrin1: از چه واژه گان عالی و متعالی استفاده فرمودید:biggrin1:. نه. اتنا و اریس فرزندان زئوس هستن که از ازدواج ه زئوس و خاهرش هرا ( Hera خدای ازدواج و باروری ) متولد شدن. درواقع انتا و اریس برادر و خواهر ناتنی کریتوس بودن ( از پدر یکی و از مادر جدا ).
حالا مادر کریتوس کیه؟
ایراد بنی اسرائیلی ببینی چی میگی پس :biggrin1:. کسرا همچین ادمی نیست.
خوام میدونم دادا:cheesygri
اون کسی که گذاشتی هیتلره :biggrin1:. لطفا خودت یه جا اپ کن بزار ببینیم.
خو که چی؟؟؟

حالا مادر کریتوس کیه؟
ول کن این خواهر مادر کریتوس رو :دی.

خو که چی؟؟؟
خو که اینکه باز نمیشد دیگه :biggrin1:.
http://i27.tinypic.com/x3csae.jpg
این چیه دیگه :lol:. فارسی گفتم که! وقتی میگم 180 درجه برعکس کریتوس بود یعنی جنگجو نبود عزیز جان.

پ.ن. برای دیدن برادر کریتوس کافیه یک نسخه اورجینال از God of War تهیه بفرمائید:biggrin1:.

بهنام جون دیگه از شما بعیده که داداش کریتوس رو نشناسی:(. داداش کریتوس تقریبا 180 درجه با خودش فرق داره. یک فرد ضعیف معمولی با موهای بلند سیاه. جنگ بزرگی در میگیره و داداش کریتوس بهمراه مردم عادی که برای در امان ماندن به کوه میرفتن هم سفر میشه و متاسفانه به دلیلی نامعلومی میمره و وقتی به UnderWorld میره خشم و نفرت عجیبی از کریتوس به دل میگیره و بارها تلاش میکنه از اونجا به نحوی خارج بشه و بره برای انتقام جوئی.
چه جالب! من از وجود همچین برادری اصلا خبر نداشتم! ;) (کجای بازی بود اصلا؟!) اما خب این یارو اریس هم یه جورایی یه قول خودت برادر ناتنی حساب میشه! اونم دلش از زئوس خب بدجور پره گفتم شاید منظورت اون باشه! البته تئوری خوبی هم هست این :arrowd:

احتمال دادم بعد از نابودی المپ دنیا "شیر تو شیر" میشه (:دی) و داداش کریتوس هم که سالهای ساله منتظر فرار از اونجاست بیکار نمیشینه ;).

---------------------------------

قضيه فرق داره 1 - اين كه كريتوس به جيا (گايا ) ؟ هائون :biggrin1: ميگه بيا با من نكته بعدي اينه كه فكر كنم پدر زئوس يك تايتان بود كه ميخواست بچه خودشو بكشه كه نتونست به وسيله مادر زئوس بعد زئوس زد پدر همه تايتان ها رو در اورد يك نسل كشي كرد فكر كنم به چند تا تياتن هم داد زمين -بهشت اينا رو خودشون نگه دارند :biggrin1: حالا ميخواي جيا بياد با زئوس پيمان برادري ببنده ؟؟
نه! بعد از اینکه از شر زئوس خلاص شدیم شاید این گایا دوباره بخواد برای ما شاخ بازی دربیاره! چطور برعلیه زئوس "قیام" کرد؛ برای کریتوس هم بخواد همین کارو بکنه مثلا... ;)

چه جالب! من از وجود همچین برادری اصلا خبر نداشتم! ;) (کجای بازی بود اصلا؟!) اما خب این یارو اریس هم یه جورایی یه قول خودت برادر ناتنی حساب میشه! اونم دلش از زئوس خب بدجور پره گفتم شاید منظورت اون باشه! البته تئوری خوبی هم هست این :arrowd:
تقصیر نداری، کمتر کسی این رو میدونه :biggrin1:. تو بازی نبود. یکی ازBonus ها کاملا به برادر کریتوس اختصاص داره:love:. وقتی میره تو جهنم چنان عظمتی میشه واسه خودش که بیاُ ببین :biggrin1:.
ممنون :biggrin1:.

m4 جون از چه تشبيهات زيبايي در پستهاي قبليت استفاده كردي!:biggrin1:
M4 (مهدی)
خو عزیزم من دقیقا حرف اونو زدم چی بگم به جای این تشبیه های گل و سنبل؟؟:confused:
از چه واژه گان عالی و متعالی استفاده فرمودید:biggrin1:
یه جوری حرف میزنید انگار .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or