فریدون جون واسه اون خلاصه فکرکنم باید برای 13همین بار بشینم هر دو تا برم!
درسته این خدا ها پیرپاتال اند اما خو نمیان با شمشیر بزن که قدرت های ... دارن:biggrin1:

هرکول ور کریتوس سوسکه که!
به نظر من خدایان میرن داداششون یا بچشونو میارن تا کم نیارن!:biggrin1:
ولی خودمونیا من مظما هستم تو این نسخه یه زن میتونه هر کی باشه کریتوس را اغفال میکنه و بهش خیانت میکنه(امیدوارم تو این نسخه بیشتر از اون صحنه های red orb ببینیم:biggrin1:
درسته این خدا ها پیرپاتال اند اما خو نمیان با شمشیر بزن که قدرت های ... دارن:biggrin1:
به نظر من 2 3 ثانیه با ارفاقبنظرت چند دقیقه دوام میارن؟! (:biggrin1.

هرکول را میگی؟!شاید بعد از نابودی خدایان و فروپاشی المپ، دروازه جهنم باز بشه و داداش کریتوس برای گرفتن انتقام بیاد یا Titan ها به کریتوس اعتماد نکنن و مثل زئوس بهش خیانت کنن و .... ( بریم Titan کشی :biggrin1.
هرکول ور کریتوس سوسکه که!
به نظر من خدایان میرن داداششون یا بچشونو میارن تا کم نیارن!:biggrin1:
ولی خودمونیا من مظما هستم تو این نسخه یه زن میتونه هر کی باشه کریتوس را اغفال میکنه و بهش خیانت میکنه(امیدوارم تو این نسخه بیشتر از اون صحنه های red orb ببینیم:biggrin1:

. داداش کریتوس تقریبا 180 درجه با خودش فرق داره. یک فرد ضعیف معمولی با موهای بلند سیاه. جنگ بزرگی در میگیره و داداش کریتوس بهمراه مردم عادی که برای در امان ماندن به کوه میرفتن هم سفر میشه و متاسفانه به دلیلی نامعلومی میمره و وقتی به UnderWorld میره خشم و نفرت عجیبی از کریتوس به دل میگیره و بارها تلاش میکنه از اونجا به نحوی خارج بشه و بره برای انتقام جوئی. احتمال دادم بعد از نابودی المپ دنیا "شیر تو شیر" میشه (
. فارسی گفتم که! وقتی میگم 180 درجه برعکس کریتوس بود یعنی جنگجو نبود عزیز جان.